Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)
Raspunsuri - Pagina 20
the_andreea spune:
Si noi din categoria copiilor mai putin "dotati" (Mada si Mada ),facem "bravo",spunem "pap-te" (lapte),"ta-ti" ( ca ma-mi nu vrea sa zica),"Tio" sau "Te"(Theo),"apa"(canuta,nu ca ar bea,ca el vrea sa si-o verse pe haine) si merge sg.Atat!Nu tu "pa",ochi,gura,nas (apropo de dif intre copii,lui Theo i-am tinut jurnal pana pe la un an jum,si ea la 11 luni facea ca Tarzan,imi arata cum face nani-punea capul pe perna,dansa ca rock-erii,se urca pe canapea,urca si cobora scari).Theo era cu construitul,Casian e cu stricatul.El nu se simte bine daca o jucarie nu "suna" si o tranteste pana suna.Si nu suporat ordinea!Mor cu zile,ca ii strang jucariile in cutii si cand le vede se duce repede si se apuca de aruncat in dreapta si-n stanga,ca toata camera e plina.Mi-e si rusine cand vine cineva la noi,dar nu fac fata sa le strang la cat de repede le imprastie.
Pica,stiu cum e.Eu am santier in fata blocului de o luna si coboram din bloc cu parasuta.Ne-au stricat scarile si au sapat strada sa o niveleze ca sa toarne asfalt.Si e o dif care-mi ajunge mie la brau.Ei,si aia trebuie uircata/coborata cu carut,copil si alte anexe..Hang in there!
Spalat pe dinti:nu-l spal,desi are 2 si inca 4 sunt pe vine(cat dureaza pana sparg?ca se vad colturile in gingie si eu am impresia ca ii desparte doar o "piele" subtire ),dar a gasit o periuta de dinti normala de adulti,noua dar nefol,si cu aia sta toata ziua in gura.Deci eu consider ca deja se spala singur [:))]
Don't mind me,nu stiu ce am avut azi de am scris atata!
O zi faina in continuare va doresc!
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
maria-86 spune:
Un maaaare pt cine mi-a imbinat albumele.
Mada, eu cred ca e bine sa fie imbaiat cupilu zilnic, acuma vara, da NA....
Aseara de ex a adormit de la 8. Am lasat-o in pat cu tati, sa ma uc sa-i preg cada cu apa si cd ma intorc, dupa 5 min...ce sa-mi vaza ochiu, dormea amandoi
Am tras de ea na nu a fost neam sa o trezesc..Iam schimbat pampersu dormind
Partea buna a fost ca nu sa trez deloc , decat ca sa pape...
Maria, mamik de Adinutza mica
MissJJ spune:
Ralu ms ms. Super faza cu papucul.
Anka daaa si a mea e fan carti Ari nu vroia sa le vada Ami le scoate pe toate ca is la indemana in bibiloteca lui Ari si da exact la fel alea de bebe nus bune alea mari de povesti ii plac, le roade paginile is gustoase creca. Si ii plac mingile nu alea mici alea mari de fotbal ca Ari are colectie unde mergem in magazin de sportswear vinecu cate o minge de fotbal acasa deschidem club. Oricum am sa o duc de la 4 ani la fotbal.
Andreea stai calma cu jucariile ca si la mine e la fel de aia vrem sa le facem, da banii ne tin peloc pe moment, camera de joaca a lor sa stea acolo toate gramada sa nu mai calc pe ele si sa le strang de nspe mii de ori numa sa nu ne rupem gatul.
Aaa si am uitat sa va zic ca ami vrea sa iasa pe usa de la pisica din bucatarie are o obsesie cu ea si e fascinata de scari nu merge in patru labe inca sa poata urca pe ele da merge si se tine de treapta de jos si tot bate in ea ca si cum ar vrea sa se urce deci presimt ca tre sa iau poarta si jos ca la etaj e bine ca am aia de plasa ca jaluzeaua ca se impinge cu capul in ea, daca era de metal si cu bare creca era in stare sa se bage printre numa sa ajunga dincolo.
Oricum pe sus a inspectat cam tot am gasit-o lingand toaleta scara lui Ari de ajuns la chiuveta, a molfait covoarele din baie, a studiat pe sub paturi deci e pericol. Si nu vrea deloc in premergator la verticala sa inspecteze pe burta e mai bine mai ales cand lustruim podele si agatam scame si lingem tevi de calorifere.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
the_andreea spune:
Anka,da,e super faza,unul miauna ca vrea in balcon,celalalt ca vrea in casa.Apoi,cand il scap in casa pe motan,zici ca suntem in "Tom&Jerry",Casi dupa motan,eu dupa Casi,ce mai,un deliciu!
Baia:eu sunt adepta "in fiecare seara".La amandoi.Theonei i-am facut in fiecare seara pana la 3 ani,indiferent de anotimp,si apoi mai ales vara,in rest cel mult la 2 zile.Si la ai mei tine faza.Indiferent unde suntem si la cat a mancat sau cand s-a trezit,Casian la ora 8-8,30 maraie,se agita si nu se linisteste pana nu-i inmuiat.Le place la nebunie apa.Duminica am fost la iarba verde.Si i-am luat piscina Theonei care s-a jucat cu inca o fetita.La inceput l-am tinut pe Casian deoparte,dar cand a descoperit ce au fetele acolo,credeti ca l-am mai putut lua?S-a facut varza,dar s-a simtit bine.
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
Marina_1609 spune:
ce avansati sunt copii vostri.
Sofia stie sa pupe cu sunet si sa ceara papa (dar asta cere toata ziua)
- mai nou stie ca nisipul nu se mananca si se joaca cu el. o invat ca culeaga pietricele si sa le puna in galetusa, numai ca ea prefera sa le scoata din galetusa si sa le imprastie iar io sa le strang
- ma ajuta la intins rufe. eu pe sarma. ea prin toata casa...
---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ileanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Cu astea cu mangaiatul pe fata si cu luatul de mana... crezi ca are vreun barbat chef de asta? Zi-i si tu sa te ciupeasca pe fund! Nu sa te mangaie pe fata! |
anka m-ai spart neneeee . Bai io credeam ca tu numa' e stii pe toate, da' nu ca esti si inteleapta ca ana ardeleanca!! Da nene asa e! Ce frumos ai zis-o
Si da, am avut o perioada in care imi doream secsu asa cum iti doresti sa fie o injectie: scurt, rar si sa nu-l simti mai deloc . Iar barbate-meu a parut cam nemultumit de treaba asta .
Da' nu ziceai tu acum vreo cateva luni ca nu itzi arde de secs? Ori aia a fost atunci?
Mada, Teck, moni, maria si toata lumea care mi-a urat si imi va ura concediu placut ... SAR'NAAA
pica bine ca te mai vede omu'!! Ia de aici si zi-mi ce vreau sa aud
http://family.webshots.com/album/572462496IGFKYA
carmen daca copilului ii e foame noaptea, mi se pare normal sa ii dai sa manance. Eu una asa fac. Noapte de noapte . Edit, acuma vad ca chiar ai o problema ... Zau daca stiu ce sa iti spun, decat sa incerci sa ii dai mai mult ziua dar cred ca asta faci. Esti sigura ca nu adoarme la loc fara lapte??? Nu stiu ce sa zic, si noi mai avem aici copii care se frichinesc toata noaptea si nu lasa mamicile sa doarma, dar nu din cauza ca vor lapte ci pur si simplu pentru ca au ei o perioada mai dificila.
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalyna copilul asta al meu e prea cuminte, o pun pe jos pe o patura si ii dau cateva jucarele si nu se clinteste de acolo, de-a busilea nu vrea sa mearga David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008 |
Daca vrei, pt linistea ta poti merge sa ceri parerea unui neurolog. Eu am gasit o dra f buna, la spitalul Obregia. Dav dupa 2 randuri de 2 saptamani de kineto se taraste, sta bine in fund, acum face exercitii sa isi ridice fundu sa mearga in 4 labe. Vorbesc de un copil care la 6 luni nu avea nici o sansa sa stea in fund nici o secunda, picioarele ii erau fleasca. Lui i-a ajutat extrem de mult kineto, am fauct la Budimex. Si am sa merg lunar, pana va merge in pcioare, chiar daca asta va fi la 2 ani Desi eu sper ca nu fie asa de tarziu ... Iti povestesc astea, pt ca si Dav la fel facea, daca ii dadeam jucarii langa el, le studia si jumatate de ora, nu avea tendinta de a se misca.
Lui Dav ii ies dintii 3 si 4, deja au spart si s-a cam luat baiatul e mancare din nou. Dar eu am o alta problema, imi sare peste masa de dimineata. Nu mai vrea fructele deloc, si cum nu il pot lasa asa, ii dau putin san, adoarme pe la 11 si, evident, la pranz mananca de rupe.
Zic de 10 ori pe zi ca il intarc, dar mi-e greu, ca ta-su cand incepe sa maraie mi-l paseaza si sunt
Dar cand il vad cat e de incantat cand suge si e asa de pofticios ... imi mai trec nabadaii. Cred ca o sa fac un pool, sa votati,c are ziceti sa il intarc, care nu
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei