Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Am fost cu Irina la doctor si din fericire nu are nimic la plamani, e doar o viroza urata. Asa ca vom pleca, cu inima cam stransa, ce-i drept. Am luat azi aspirator nazal cu baterii si nu face fata, nici nu se compara cu batista bebelusului, dar macar avem si o alta varianta.
Am rasfoit azi oferta de la Carrefour si am vazut ca in zilele de 30 mai si 1 iunie este reducere de 25% la jucarii.
O saptamana placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gini insanatosire grabnica. Ce marca ati luat de aspirator nazal? Noi avem de la beaba si aspira f bine.

"God is in the detail"

Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Seara buna
Si HRISTOS SA INALTAT
Mada, tenks de sfat, da nu cred ca tine tira, desi sa stii ca o incerc, da vorba ta o sa urle, de va muta peretii blocului din loc(e cam rea de foame, ca ma-sa)
Azi m-a capiat, a fost domnisoara urlatica, nimic u ia convenit.
Ella, sa iti zic cum a fost la noi cu papa pasata. Pe la 7 luni, a avut o perioada de vreo 3-4 sapt in care nu vroia mancare neam, nici cea preferata de ea, nik ni. Ajunsesem in culmea disperarii. Tot fetele, mi-au zis, sa incerc sa-i pasez pe cat se poate mancarica si SURPRIZA a balotat cupilu. Deci ea singura a cerut altfel de mancare.Si e super simplu asa .
Ooka ai si tu dreptatea ta, da ce sa fac
Illeana
Flo ai avut curaj mama.
Turtu multa bafta
Si Mada imi place si mie listuta.

Acuma Adina doarme de 2 ore si cred ca la noapte se va trezi cu succes si super fresh

Noapte buna.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gini, sanatate si concediu placut! Multumim de pontul cu reducerea la jucarii .

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Mada si mie imi place, esti dragut si simpatic ca de obicei. De unde'oi mai avea resurse numa tu stii, pupa fetele si mai pune poze.

Caprioara, merci de pontu cu targu, poate ne videm.

Turturico, pupici si multa rabdare

Maria, da nu te plinge domne, spala cupilu cind apuci si in rest, sterge'l de praf macar

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am aflat ce-i cu febra mea misterioasa, dupa ce am fost in seara asta la camera de garda: am o forma usoara de pneumonie

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Sunt rupata de oboseala azi am fost toata ziua afara si denisa ne-a alergat ,ii place sa mearga mai ales pe iarba si sa urmaresaca cateii.
Acum ma duc la somn.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada & Mada, Bujo merci mult de tot!

Mada Ir, treaba e nasoala acum ca am inceput lucrul, si Maya sta cu mama. O sa incerc metoda in august, in vacantza cand vom fi numai noi, ca acum nici un succes.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ioana doarme de la 10 seara pana la 8-9 dimineata fara sa se trezeasca, isi bea laptele si iar baga un somn, asta daca nu o scot la plimbare, daca iesim, cand venim doarme 4 ore legate, iar pana seara mai doarme o ora, daca nu iesim dimineata afara doarme de 2-3 ori cate cel putin o ora. ea are o problema cu somnul, doarme destul de mult. cand era bebe mic dormea 20 ore pe zi, nu exagerez, n-a avut colici si se trezea ceas la 3 ore sa manance si apoi adormea la loc, am si intrebat medicul daca e normal sa doarma atat si mi-a spus ca atata timp cat ia in greutate e ok, mi se parea ca mananca prea putin la san, dar lua cate 1-1,300 kg pe luna in primele luni.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gini, vacanta placuta! Si noi plecam maine pt cateva zile la mare. Sunt tare curioasa cum o sa se comporte Maya.

Didi, insanatosire grabnica .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput