Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

didi multa sanatate, sa-ti iei masca de la farmacie sa-ti pui pe fata cand te apropii de bebelina. eu daca "racesc" ma tratez singura acasa ...si nu e bine deloc ca fac asa, bine ca ai mers la medic.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

din ce comparatie am facut eu pe net, la preturi, mi se par mai mici cele de la help net. la dona era unul 330 lei, iar la help net era 270.

David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

spalat copil, pe caldurile astea mai ales .... e bine sa faca baie in fiecare zi ca transpira si se bubosesc. Daca e prea obosita si nu pare sa aiba rabdare sa faca o baie ca la carte, o bag la chiuveta si o spal rapid.

Anka asa patesc si eu cu sosetele. vreau ALBE sa se potriveasca cu orice rochita. numai tarcaturi gasesc si daca sunt de o singura culoare sunt de bebelusi mici. i-am luat vro 3 perechi din barcelona, unii albi si altii cu cate o linie galbena si verde...

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

PERIPETII IN PARC:

1. Ieri. Cu Sofi stau in nisip si ii explic cum tre sa se joace. vine un baietel de vro 3-4 ani in viteza spre noi, cu o pusca in mana. , indreapta pusca spre Sofia si ma intreaba:
- o impusc?
eu: - NU
el (foarte mirat): de ce?

2. Azi. Eu imi dau copilul in leaganul de bebelusi. caruciorul sta la 2 pasi de mine. Vine un copil de vro 2 ani si se catara in caruciorul Sofiei. cu picioarele . face mizerie pe husa de carut. muma'sa alearga dupa el si cand asta se catara ea doar zice Nu si nu intervine nicicum. Asta nu ar fi o problema dar copilu a gasit suzeta Sofiei si repede o baga in gura si trage din ea. Eu ma ingrozesc si maica'sa : uite ca nu am ce sa-i fac. acum il las sa stea vro 2 minute ca altfel urla daca il scot.

3. Tot azi. Un pitic care abia invata sa mearga vine repede spre Sofia cu ceva in mana sa-i dea si ei. Tac'su vorbea la telefon, n-avea nici o treaba. Sofia cand vede deja intinde mana sa i se ofere acel ceva. Era sa lesin acolo cand am vazut ca acel copil tinea in mana un caca uscat de catel. am inceput sa il dau la o parte de langa al meu copil si sa-i dau peste mana sa arunce caca ...sa nu-l manance, timp in care ii fac semn lu tac'su. da tac'su imi raspunde prin gesturi ca vezi tu e ocupat acum ca vb la telefon si nu are timp sa converseze cu mine si stai un pic sa termin

Frate....

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Marina mortale ... stiu ca tu nu prea te-ai amuzat dar asa povestite

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatza cu ochii lipiti ...

Marina da' s-au strans toti nebunii in parcul ala? Inteleg ca nu te plictisesti ... Ar fi dragut sa o intalnesti pe mama copilului cu kk de catel si sa ii pove. Sau nu!!! Eu cred ca o perioada buna il poti santaja pe respectivul tatic spunandu-i ca il dai in gat la nevasta-sa. Cred ca scoti ceva bani .

cristina sar'na de pemeu. Si merci ca zici ca seamana Vladut si cu mine ... Chiar seamana??? Incep sa aud din ce in ce mai des asta. Pt ca pana acum 2 luni era clar ca este LEIT tac'su.

narci merci ca m-ai bagat in seama

dr_anca inteleg ca socrul ti-a prins pana si degetul in usa, da' tot n-a scapat de tine .

mada ce sa fac ... shit happens. Bine ca nu am patit ceva mai grav. Merci de grija .

dia si didi, mamicile copiilor precoce din Bostana. Vreau sa va intreb daca v-ati batut capul ca sa invete copilasii una alta sau pur si simplu v-ati trezit cu ei facand una alta. Bine, cred ca sigur dia nu s-a apucat sa o invete pe Miruna sa-i aduca papucii dimineata . Desi mai stii cum viseaza Dia cu okii deschisi ca peste 2 luni o trimite pe Miruna dupa paine si cola ...

In rest ... am o unghie mai putin iar pedichiura va fi mai rapida . Dr de la urgenta mi-a zis ca am fost mega curajoasa si ca el nu ar fi suportat asa ceva (se referea la cele 6 - 7 intepaturi dragalase in deget pt anestezie). Am ras si io si i-am zis ca se stie ca barbatii nu sunt sexul tare . Ci numa ala cu mai multi muschi si mai mult orgoliu copilaresc. Bine ... ultima fraza nu i-am zis-o ca nu voiam sa mi-o scoata pe viu .

Maine plec la Vama Vecheeeeee!!! Pentru cel putin 2 saptamani . Mai ramane sa fie si Vladut la fel de incantat. Nu'sh de ce, am oarecari indoieli ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata si de la noi ,s-a trezit pusa pe joaca, asa ca ne-am jucat un pic si acum ma duc sa ii dau fructele.

<<<<<<<NU UITATI SA NE VOTATI ,MULTUMIM>>>>>>>>>>

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor va multumesc tuturor pentru sfaturi !
O sa incep sa-i dau fructele si legumele pasate cu furculita...si pe urma , mai vedem... Va tin la curent.....
Un weekend placut va doresc !

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata...

SUNT FERICITA!! DE ieri Mihaita e innebunit sa mearga tinut de manute... NU imi vine sa cred !!...Vine , la mine sau la sot, si ne apuca mainile ca sa mergem cu el...

Ile, daaaa...a inceput sa semene cu tine, la privire, la ochisori, la nasuc...

Marina, ce experiente misto!!

Ella, eue tot cu furculita am inceput s aii pasez legumele, dar si carnita de pui merge ...Bafta!!!

Didi, sanatate multa!!

Katalyna, Mihaita adoarme la 9-9.30 seara...dar doarme ziua vreo 4-5 ore in total!!!

pepenasii!!..

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neatza'
Cristina felicitari.
Marina mama ce dea experiente ai tu pe acolo prin parc
Adevaru e ca nici aici la noi parintii nu prea stau in preajma copiilor, unii, nu ii supravegheaza.
Si Adina merge de manuta de ceva timp.

Acuma chiar ca mam saturat. SI AM O INTREBARE: CARE MA AJUTA SA PUN SI EU NISTE POZE PE PICASA SA VEDETI CE BEBELINA AM SI EU , CA NU MAI POCI DE NERVI, CA NU AM NICI TIMP, NICI NU MA PRICEPE EU

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput