Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
Luna1 spune:
Sanatate multa bolnaviorilor. Offf ca greu mai e.
Ce flacau frumos am vazut eu. Pati in mod sigur Adelise o sa-l cunoasca pe Miron, nu ratam noi asa frumusel.
Alina da sigur vin sa miros un bebe, mai rezolv una alta si vin. Dar mai ales sa o smotocesc pe frumoasa Elisa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
valen spune:
salutare!!!Irinusha, la multi ani!gabiarama, ma bucur tare sa te recitesc; sa-ti traiasca baietii si sa fiti fericiti; poze cu torturile nu ne pui?brazuca, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti mult! paticut , sa va traiasca finii! (si sa dansam si la botez, nu?); frumusel foc Miron!!! Michiduta, bine c-ai trecut cu bine de operatie; dupa mine, orice operatie, oricat de usoara ar fi, tot operatie ramane si cand tre' s-o suporti pe pielea ta si sa-ti asumi riscurile de rigoare se complica treaba. Ma bucur ca esti bineIoanaiub, cel mai bun remediu contra raului de avion este...sa nu mai zboriMie imi este o frica teribila de avion si numai gandul ca la un moment dat tot va trebui sa urc iar imi da fiori; la mine cred ca e o problema care vine de la cap, ca visez de ani buni, o data la cateva zile, ca se prabusesc avioanele in fata mea iar eu alerg sa salvez ranitii. De fiecare data se intampla la fel, doar ca locatia este diferita si-mi spun in vis,invariabil, ca nu visez ci e real. (asta de s-a prabusit azi noapte a cazut pe autostrada in fata mea si tot asa, am alergat printre masini, disperata, sa salvez pe cineva).Musso, sanatate multa!Alina.a sanatate si vouaLunito, zi va luati mertan barosan,a? Am admirat-o pe Adelise si am remarcat ca i-a crescut mult parul (mai stii cand ziceai ca vrei s-o tragi de par ca sa-i poti pune o clamita?); si pozele tale sunt faine; eu am un d90 luat anul trecut dupa cateva saptamani de scandal la domiciliudar asa mare e lenea pe mine ca l-am pus imediat pe sifonier si nici macar n-am sinchisit sa-i citesc instructiunile; eu tot astept sa-mi faca barbati-miu un rezumat sau sa mai scrieti voi pe aici una alta, sa primesc si io informatiile mura-n guraKarliguto, lasa fanfaronelile si mai pofteste pe aici ca ai talent la povestit; pupam Adeluta bulinuta.
Timi07 spune:
Alina ce sa-ti facem sa treci de faza de varza? Un ceai, o oara la masaj special pt de gravidutze? Ce mai face Eli?
Valen si eu am probleme cu zburatul, mi se trage de la oo aterizare buclucasa. Cu o luna si mai bine inainte de-a zbura am cosmaruri,sunt agitata, tensionata, nu ma pot odihni. In timpul zborului sunt rigida ca un batz de baseball si ma mai pricopsesc si cu dureri de cap care incep cu o zi inainte de zbor si se termina dupa Stiu ca ti se pot intampla nenorocisi si daca stai in casa, nu-i musai sa iesi nici macar in strada dar uite de atunci am ramas defecta si ma intreb daca hipnoza ma poate repara
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
monicabo spune:
Buna!
Musso si nma, sanatate puilor
paticut..iesiti si voi in regina maria? Ca si noi mai iesim... am fost prezenti toata iarna, iar acum, de cnad iesim de 2 ori/zi, iesim in fiecare seara de pe la 6,30- 7 pana pe la 9. Dimineata mai rar iesim, caci am mai schimbat peisajul... le bag in masina pe amandoua si o mai intindem in alte parcuri. Luni dimineata insa, ducandu-ne la control pt buza, nu am mai avut timp de mers in alta parte, si am stat in reg maria. Stam si pe la locul de joaca, sau pe la rondul de flori, depinde unde vrea Andreea.
Voi cand iesiti acolo? Daca e sa iesiti, putem stabili ceva, iti trimit acusica nr de telefon. F frumoase pozele lui Miron.
Mychy, sanatate multa, ma bucur ca a fost ok operatia.
Vio, tare frumoase pozele cu Laur!
cafera, esti ok, ti-a trecut raceala?
Ioanaiub, bafta la dr cu MAra.
Noi suntetm bine cu buza, se inchide rana, am fost luni la un control, totul ok, mai mergem vineri ca sa vada cu firele daca s-au resorbit si ce mai e pe acolo, si gata... Pana la urma nu a fost ceva maijor, dar sperietura a fost puternica.
Ma scuzati ca scriu in graba au inceput sa planga ambele fete si sa vad fiecare ce vrea...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valen Ioanaiub, cel mai bun remediu contra raului de avion este...sa nu mai zbori |
e un remediu bun dar trebuie sa zburam daca vrem vacanta "la tuci" (vorba Elisei)
anul trecut am fost in Rhodos si nu am avut probleme cu Mara pe avion dar eu stiu ce ne asteapta anul acesta? de ceva vreme a inceput sa i se faca rau pe masina asa ca sper sa nu am surprize
tocmai ne-am intors de la medic, am facut si ROR-ul, am scapat de o "grija" ... acum copiii alearga prin casa si rad de se prapadesc
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
X-ray spune:
michy ma bucur ca a trecut cu bine totul
valen eu am un d80,(inca nu aparuse d90 cand l-am luat in europa)deci daca ai nelamuriri,oricand.
timi acum tusesc rau,ma doare iar burta si am din nou spoting...deci sunt varza....nu stiu ce sa mai iau/fac dar abia ma tin pe piciore.eli e mai bine,dar azi-noapte nu a dormit,avea un chef de vorba nebun:
"mamii ce faci?"
"eli dormi ca e noapte"
"mamii eisa a fost in ghidina,cu kevin,si kevin o pans..."
"eli lasa-l pe kevin ca doarme si el,lui mami e somn..."
"mamii kevin aie masina iosie,pune muzica lu eisa"
"eli dormi si lasa muzica!"
"eisa canta mecu':mec,mec,cdobec...";"eisa da pusi a mami"...si tot asa 2 ore si ceva....
monica bine ca s-a terminat totul cu bine!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+
povestea noastra...
Timi07 spune:
Alina stiu ca pt tine n-a fost amuzant cheful de vorba al lui Eli in toiul noptii dar pt mine da
Ca sa ma scuzi ca m-am amuzat iti zic ca si minunea mea le are pe astea cu terorizatul noaptea dar ei ii trebe lapte pe care nu-l bea dar face circ monstru daca nu-i dau si pe urma fie ii trebe DD (tv) fie cartile sa citim.
Ioanaiub in avion sunt mai mici sansele sa-i fie Marei rau decat in masina.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
X-ray spune:
ooo deci a mea nu e singura care vrea lapte de dragul artei....
"mami sa aduca iapte"(e obisnuita ca tacsu il aduce,dar el e cu firma la roma la meci si acum nu stiu ce emoticon sa pun,unul de ciuda sau ca ma bucur pt el)
"eli iar il fac si-l arunc! gata,maine dimineata bem,uite acum e noapte afara..."
"mamii acuma bem iapte!"
ma duc il fac,un 90 ml ca sa nu ma oftic de pierdere,bea doua guri..
"gata acuma nani"...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+
povestea noastra...
cafera spune:
Paticut, te-am citit cu multa placete. Iar pozele le-am savurat
Musso, sunteti mai bine?
Nico, voi ati depistat cauza starii febrile?
Luna, eu va vad pe voi ca familie cu 3 copii. Si asta ti-o spun de multa vreme. La adoptie te-ai mai gandit?
Ioanaiub, bine ca ati scapat si de vaccinul asta. Pupacim fete curajoase. Am intrebat doctorita daca stie ceva de biotics, dar nu are experiente de genul asta sa-mi dea informatii. Ideea e ca se da biotics inainte cu o saptamana inaintea zborurilor cu avionul si stomacelul zice ca sta cuminte, nu se mai revolta. Oricum, la mine se apropie plecarea si parca am din ce in ce mai multe emotii.
Valen, m-am distrat cu visele tale. Ai povestit foarte frumos, te si vedeam salvator medaliat. Cred ca pentru tine nu-i placut si te scoli extenuata. Dupa ce am terminat eu facultatea, vreo 5 ani, saptamanal descopeream ca nu am dat un examen la mate si invatam pentru examen, rezolvam probleme, mergeam la examen, dar ma trezeam pana sa primesc rezultatul. Mai, dar rezolvam, calculam de parca era real.
Alina, sanatate multa! Ctred ca iti aduce sotul ceva frumos drept consolare.
Timi, ce mai faci? Esti obosita?
CarlaV, esti bine?
Monica, eu am pasat raceala sotului. Am impartit-o toti, frateste.
Fata mea cea mica nu mai vrea scutec, dar nici haine.
musso17 spune:
paticut,saru'mana.. mi-e drag sa dorm cu el si stiu ca va veni o vreme cand el ma va repezi si uite asa cu gandul asta il exilam pe ta-su in sufragerie
valen,saru-mana
cafera,saru'mana..stam bine,nici un incident,dar il tin pe regim si maine.