Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
oanamada spune:
Va pup fetele frumoase (chiar sunteti frumoase!)!
Am scapat de ROR...azi l-am facut...sper din inima sa nu avem efecte secundare...pana acum, slava Domnului nu i-a urcat deloc temperatura (dupa cum ii era obiceiul!) ...sa vedem la noapte.Oricum, inteleg ca la asta daca e sa apara ceva apare intre a 5-a si a 12 zi...deci am de asteptat! A facut si bebe de jucarie vaccin ca sa ne linistim din plans si jale ...(mi se rupe sufletul cand o vad asa...e ca un iepure de speriata, cand intra in cabinet instantaneu incepe sa tremure si sa planga!)
Vreau sa urez multa sanatate tuturor puiulor frumosi...indiferent daca au indigestie, buzite lovite sau viroze....va pupicesc pe toti si sa scapati repede.
Pati imi pare bine sa va cunosc si felicitari pentru nasit! Sa va fie de bine si sa va bucurati unii de altii!
Cam asta am avut de zis...o seara frumoasa la toti!
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
Stiam eu ca am uitat ceva
Greierash, imi pare rau ca ati fost bolnaviori. Va pup de o mie de ori si astept sa ne aduci vesti bune si....poze
Danaaaaaaa, pe unde va plimbati voi? Sunteti bine?
Oana, nu stiu de ce, dar am senzatia ca luna asta ne anunti ca vine bebe 3.
Oanamada, sa nu faceti febra
Gata, m-a lasat neuronul. Ma duc sa-mi incarc bateriile
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza alina.a, arati super..........la fel si sunflower...asa tanara si subtire. si pe gninetz am vizionat-o * "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world* |
Si eu cum nu-s...tanara? sau subtire?
ghinetz spune:
Buna seara. Sau noapte buna de acum.
Mai sunt fara somn ca mine?
Am citit capitolul nou, i-am raspuns asa, la repzeala Michydutzei, acum..pe indelete.
Multumesc mult celor ce ne-au vizionat. Paticut, ma intrebai de Grecia. Am fost in Salonic (de fapt in Pereia) si in Corfu. Mi se pare ca a trecut o vesnicie de atunci si undeori ma trezesc intrebandu-ma: chiar am fost?
Cafera, nu la mine ai filingu' cu gravideala, nu? Ca eu nu mai vreau, gata. Altii la rand. Vezi, Luna de exemplu, ca zicea ea ca nu am eu nas de Mama Omida, da...se baga la un mertzan pentru familie numeroasa. Ei, Lunito...eu mai astept. Nu stiu de ce dar simt asa, ca ai fi o mama foarte buna petru muuuulti copii. (si zi drept, sunt si eu pe lista aia a ta?)
Timi, multumesc de aprecieri. Nu stiu cum a iesit poza aia, e frumoasa, da. Si mie imi palce, ca e vie. Eu am, ca si valen, aparatul in sertar. Nu ma mai ating de el, ca mi-i lene sa-l car dupa mine, sau uit.
Si mie mi-e frica sa zbor cu vionul. Si ultima oara mi-a fost si putin rau, dar trec peste toate numai de dragul de a pleca (desigur, cu ai mei, de data asta). De mica am fost asa...numa' zi-mi ca e rost de pelcare si...gata sunt. Si nu o intelegeam deloc pe mama care la intoarcere spunea: "nicaieri nu e ca acasa". Aiurea! Mie imi placea la hotel, imi placea la mare, la munte, la...
Carla, sunteti bine?
Luna1 spune:
Valeeen mai si tu esti pe lista mea neagra. la fel si ghintez {ce aveai nevoie de confirmare?) Numai ca prin zona pe la tine mai greu sa ajung. In Canada nu mai zic, poate doar daca o iau razna si mam ut acolo la zapezi. Valen fie-mea are par dar tot degeaba, Sa nu indraznesc sa ma apropii cu macar o clamuta de capul ei ca urla din toti plamanii "DATAAAAAA" care inseamna binenteles gata. Palarie nici atat. Asa ca inca salivez pe aici cand vad fetite cu fundite. Cu aparatul e simplu, citesti si tu ce inseamna semnele alea pe rotita de sus (eu folosesc vreo trei setari A pentru normal, omuletul ala de fuge pentru copii ca sunt in miscare rapida si automat cand mi-e lene) apoi apesi pe buton, focuseaza si DATAAAA.
Cafera si Oana mai aveti voi feelinguri dar eu sincer nu prea am chef sa am. La mertz visam cu ochii deschisi cica poate la anul daca avem joburi amandoi... Dar in octombrie s-ar putea sa-l dea afara pe al meu fir-ar sa fie de outsourcing. Bine isi ia ceva bani compensatorii dar... Asa ca deocamndata nu prea cred, si ca sa-l conving ca nu planuiesc copii am scus la vanzare patutul, patutul de voiaj si scaunul de masa pe ebay.
Sa le fie de bine vaccinatilor cu ROR sa aveti norocul nostru, noi n-am avut nicio reactie, nimic.
Alina si Timi sunteti tari cu vorbaretele voastre noaptea. Pe noi ne-a ferit Dumnezeu dar tare m-am amuzat cum vorbeste Eli noaptea.
Chiar mai e vreun strumf care il pune mamica in pat seara la culcare, stinge lumina si pleaca iar el/ea adoarme singura?
Fie-mea e foarte cuminte la culcare, cere MIC (milk/lapte) urca singura pe scari, miorlaie cand o schimb in pijama ca vrea in pat, apoi fuge in pat, ii dau biberonul si ma asez langa pat sa ma tina de deget. Cam 20 min.
Si ca tot am limbarita si vreau sa ma laud cu ea, e asa haioasa, de cateva ori i-am tot zis eu cand a facut prostioare "you are such a little cow" (esti o vacuta) iar ieri taica-su plin de iubire zice "she is such a..." si nu gasea un cuvant potrivit la care fie-sa de langa el "cow?"
Pe Cosi (Cosmin) il striga Cogi, si tot umbla dupa el si face "aaaaa" cand il vede si il mangaie, nu mananca nimic fara sa-i dea si lui.
Ah, si o facem fotbalista, din cauza ca il tot vede pe "Cogi" la fotbal e chair buna, tine mingea la picior si da ca lumea cu piciorul. Alearga cu mingea la picor.
Hai ca m-am laudat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oanamada spune:
Cafera...multumim...e daja 1 si vad ca nu a crescut...suntem ok pentru moment.
Luna...din fericire nu esti singura la chestia cu dormitul singura fara probleme...dar ma bucur ca ai scris pentru ca in felul asta pot sa arat si eu la lume ca mai sunt si alti copii...foarte multi prieteni se minuneaza de parca fi-mea este unicat (ba mai sunt unii care ma intreaba cum am "dresat-o" de imi vine sa-i dau cu capul de pereti pe ei nu pe mine!)..si Cati adoarme singura si nu avem nici cea mai mica problema cu chestia asta, ii place...ba mai mult, de vreo doua saptamani imi spune imperativ "tinge lumina" si "chide usa" (usa nu i-o inchid decat pe jumatate ca sa o aud daca e ceva...dar pentru ea este esential sa fie asa..ca altfel se ridica in picioare si striga dupa mine!). Pe cuvantul meu daca nu suntem mari norocoase....cand ma gandesc ce trag alti parinti si cat de frustrati se simt unii micuti din cauza dormitului singuri...chiar avem noroc!
Ghinetz tu pe langa ca esti tanara si subtire mai esti si super talentata in ale gatitului...combinatia perfecta!
Ioanaiub la voi cum fu cu vaccinul? Ca la noi a fost tragedie mare....doar ca nu ma striga pe mine printre urlete ci pe Miutica (adica pe bunica mea!)..pe drum printre suspine...avea o placa "beau la Miutica mea!"..norocul meu ca policlinica e la 3 minute de mers cu masina de locuinta mamei si bunicii mele
Ma duc sa verific din nou pitica sa vad cum e si gata, nani!
Somn usor
Pupici fetele
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ioanaiub spune:
buna dimineata,
am trimis copilul "cel mare" la gradinita, l-a dus cumnatul, si mi-am facut o cafeluta
la vaccin a fost bine, am stat intr-o camera separata pana a venit doctorita sa ne consulte, Mara si-a facut de lucru cu jucariile aduse de acasa. problema a fost cand i-am dat bluza jos, a inceput sa planga, ea nefiind bolnava decat foarte rar, nu stia ce vrea doctorita cu stetoscopul ... apoi am tinut-o in brate si asistenta i-a facut vaccinul. normal ca s-a speriat si a plans dar n-a tinut-o mult. apoi nu a mai vrut nimic, nici apa, nici sa mergem acasa cu autobuzul, nici cu taxiul, nici pe jos ... pana la urma am luat un taxi si pana acasa i-a trecut supararea iar cand l-a vazut pe David i-a explicat pe limba ei ce a patit si dupa cateva minute alergau prin casa si radeau de se prapadeau.
acum am mai ramas cu un stress: vreau sa o aud pe Mara vorbind doctorita mi-a spus ca inca e devreme sa-mi fac probleme dar totusi nu stau linistita
de dormit, copiii mei au dormit intotdeauna singuri, in camera lor
bineinteles ca nici pe mine nu ma credeau prietenele cand le spuneam ca David doarme singur dar treptat s-au convins. cand era David mic, de multe ori veneau prieteni la noi si seara il puneam la culcare iar noi mai stateam si jucam remy (sau rummy )
cu Mara a fost la fel, poate mai usor, ca ea nu e singura, e cu David si seara dupa ce isi beau laptele ii pun pe amandoi in patul lui David, mai citim o poveste, spunem rugaciunile si apoi ei se tot pupa, se gadila si rad pana adorm . dupa ce adorm o mut pe Mara in patutul ei
m-au intrebat multi care e "reteta". nu stiu daca exista vreuna, pur si simplu asa au fost copiii mei, nu am facut ceva anume sa-i determin sa adoarma singuri. poate a ajutat faptul ca fiecare are o jucarie preferata, pe care o asociaza cu somnul, peste tot pe unde am fost am luat jucaria cu noi si niciodata nu am avut probleme cu dormitul
Oana, am inteles ca ROR-ul nu are prea multe reactii adverse, doctorita mi-a spus ca intre 5-10 zile sa ma astept la o reactie gen guturai si poate si o eruptie ... deocamdata mi-a spus sa o feresc sa nu intre in contact cu persoane bolnave. febra nu a facut, de fapt Mara nu a facut niciodata febra dupa vaccin, am avut noroc
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
andreea c spune:
Neata!
Va mai aduceti aminte de mine ?
Paticut, am auzit ca ma cautai ! Am vazut pozele cu Miron, este frumos foc si foarte vesel.
Felicitari si pentru frumosul eveniment la care ati luat parte tu si Brazuca. Sa fiti sanatosi toti si sa va ajutati intreaga viata.
Eu sunt bine, in crestere, ceva de genul asta . Sunt in saptamana 34 si in curand o sa-mi intalnesc .
Din pacate nu prea reusesc sa mai scriu pentru ca nu mai am net la serviciu, iar seara sunt afara cu Radu. Noroc ca imi povesteste Claucia ce mai fac strumfii si mamicile lor dragi.
Va pe toti (strumfi si mamici)!
Am pus poze noi la semnatura .
Andreea 31+ si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
cafera spune:
Am scris un mesaj lungggggg in care vorbeam admirativ despre Andreea, Claucia, Raducu si Alessia L-am pierdut, dar va spun pe scurt ca sunteti minunati
Ioanaiub, bine ca trecut supararea Marei
Si... buna dimineata!
Am o varzuca pe foc
brazuca25 spune:
Neatza fetelor!
Inca o data multumim pentru urari si pentru vorbele frumoase. Nasico o veni si un botez pana la urma. Ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai intri.
Eu de cand am terminat cu nunta am facut niste zile de pauza de calculator, am profitat cat am putut de somn si de plimbari la aer. In curand va trebui sa incep operatiunea noul job deci trebuie sa am forte proaspete.
Felicitari fetelor pentru copilasii ce dorm singurei. Deny adoarme la mine in brate pe un cantec la cerere, sau in ultima vreme, la mamaaaa(mamaia) in dormitor, pe o pernuta cu iepurasi (pliu-pliu) in timp ce amandoi bunicii ii spun povesti. Deja cam stie povestile, si stie ce urmeaza, mai greu e cu vorbitul pe intelesul nostru.
Sanatate multa strumfilor bolnaviori!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin