Strumfi de iul-aug 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Andreea, ce bine ca ne-ai mai scris. Chiar ma gandeam la voi zileletrecute. Radu a ramas acelasi strengar cum il stiam...

Luna, m-am linistit. (vis-a-vis de lista) Recunosc, nu aveam mari griji...Dar nici modestie.

Oana...zi asa, si subtire, si tanara? Waw!!! Dati-mi un trup, voi, muntilor....vb poetului. (parca Blaga era, nu?)

Multi copilasilor care dorm singurei. Nu inteleg nedumerirea "prietenilor", ce e asa anormal? Eu, de cand il am pe Victor, am invatat ca fiecare copil e altfel. Si mai ales, am invatat sa-l ascult pe el. Nu ce zic cartile, prietenele si tipele din parc (mai ales cele FARA copii) Si daca el imi zice ca are chef sa mearga la culcare...il las, dar uneori are chef sa stau cu el, imi duce mana pe unde are chef sa fie mangaiat sau ma pune sa cant. Si ma "execut" ca doar de aia exista de cand lumea cantece de leagan, nu? Si se numesc de leagan...nu ca sa le pun la casetofon, ci ca sa le cant eu cand imi tin pruncul cu drag in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Si eu cum nu-s...tanara? sau subtire?

draga mea, as fi facut un pleonasm dac as fi zis ca esti tanara, suava, slaba, delicata, minunata, ravisanta, unica........astea sunt niste adevaruri deja acceptate.........

valen,
ioanaiub, bine ca ati scapat de ror. noi "inca" nu l-am facut......
andreea c, mai ai putin.........sarcina usoara si nastere la fel.....
brazuca , te astept cu poze
paticutz, ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta

revin cu intrebarea mea: noi cand ne mai vedem?????

andrei a cazut ieri si si-a julit genunchiul....cand am ajuns acasa era ca un catzel mironosit, imi tot arata bubitza si se mieuna!
musso, al tau vorbeste? sau tot la fel ca andrei, mutulica?
alina.a,

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

ma scuzati, de fapt trebuia sa incep prin a zice: Hristos s-a-naltzat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mai, m-ati pus pe ganduri cu ror-ul asta..dar eu tot mai astept..

fii-miu doarme la pranz singur,exact cum a povestit oanamada,il pun in pat si in 10 min adoarme..numa ca noi n-am ajuns la "inchide usa" ca abia spune mami si tati

ioana,mychy..nici al meu nu e inteligibil,daaarr intelege ce-i spun,imita actiuni,sunete de genu' "ihi"..asta cand mi-e lene sa-i spun da,daca ii spun un cuvant,sta se gandeste apoi rade..ideea e ca nu ma panichez,il las in ritmul lui..mi-a povestit o prietena cazul unui baietel de 3 ani suspect de autism,sa ne fereasca Dumnezeu ca nue cazul si uite asa m-am calmat eu.

ma duc la sala,iara trag alea de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

inainte sa plec la "taiat" pun si eu poze..http://good-times.webshots.com/photo/2893914240104633254PbfTYD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Domnita mea a facut febra si aseara. Am mers cu ea la cumparaturi in mall si mi-a facut brusc 40. Nici nu mai stiam daca sa merg acasa sau la dr. Acum e bine. Sotul banuieste ca e de la AC-ul din masina. Duminica au mers cu masina 7 ore si era foarte cald.
Ioanaiub stiu ca iti doresti mult sa vorbeasca Mara dar fiecare copil are ritmul lui. Alex de ex a inceput sa vorbeasca dupa ce a implinit 2 ani. Si dupa ce a inceput nu s-a mai oprit .
Si strumfii mei dorm in aceeasi camera, acelasi pat. Vreau sa le iau paturi separate dupa ce scapam de scutec la Andra. Si asta nu cred ca se va intampla prea repede caci noaptea umple scutecul.
Ghinetz draga arati foarte bine. si cum spuneau fetele pari foarte blanda. Eu te si vad cum spui povesti la puiuti. sper sa reusiti sa ajungeti cat de curand intr-o destinatie exotica chiar daca nu iti place cu avionul .
Brazuca bafta multa sa gasesti job-ul potrivit.
Carla cum esti?
Alina pup burtica sa treaca repede durerile. Si eu m-am distrat de conversatia voastra nocturna. Tare bine vorbeste Elisa.
Andreea c fata draga in nici un caz nu esti asa mare cum te plangi. Esti o graviduta tanara si frumoasa. In poze cu Raducu e Alessia? Par ca se inteleg foarte bine. De frumoasi nu mai vorbesc . Ce spune Radu despre surioara?
Miky cum mai esti? E bine dupa dus?
Oanamada am avut si noi o perioada in care trebuia sa ii dau lapticul, stingeam lumina si apoi ma poftea afara dar a trecut din pacate. Acum trebuie sa spun o poveste dar cum s-au terminat cele din desaga (pt Alex) acum citesc. Uneori mai bag cate un cantec de leagan (Oana are dreptate, cele de pe CD nu au succes).
Luna tot la faza "data" suntem si noi. E mai greu pt bona ca trebuie meru sa ii traduc .
Of ca iar a trecut timpul prea repede. Pup dulce strumfaria.

Mergi la inceput

Nu am putut sa ma apuc de lucru fara sa admir ochisorii albastri .
Va pup

Mergi la inceput

nico, e excelent dupa dush ....ma simt..........curata . e ciudat ca atunci cand esti privat de un lucru minor, ajungi sa-l pretuiesti ca pe ceva...........major! norocul meu ca vremea n-a fost caniculara zilele astea.......ca altfel.......oricum ma bucur ca am trecut cu bine peste eveniment, pt asa cum zicea si valen, orice operatie, are riscurile ei!!!!! si multumesc encore une fois pt sustinere!!!!!!!!!

ati vazut cum se traduce "gripa aviara" in varianta Boc????
AVIARA GRIPA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Otim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata si Cristos s-a inaltat! Cred ca asa se spune azi...
Ofer si cafea!
Felicitari proaspetilor casatoriti si nasilor! Sa fiti fericiti cu totii!
Alina, tot binele din lume ti-l doresc, multa rabdare si moral ridicat
Cafera, esti o draguta! Vin vin si cu poze , dar nu vezi ca ma las mai greu...
Luna , ma repet a mia oara: sunteti extraordinari!
Oana si eu am cautat sandalute, dar am gasit destul de usor ce vroiam, in Unirea, poate ca nu sunt atat de pretentioasa sau am avut mai mult noroc...Oricum, esti perseverenta, eu nici pentru mine nu caut atat!

Postez acum ca e mesaj inceput de la 9,00! Si mai vedem...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput