Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana75 spune:
Multumesc, multumesc
(pentru re-re-primire
). Sma a fost bine, aproape ca n-a plans deloc (doar cand si-a dat seama ca am disparut), iar la pranz cica se juca in curte cu toti copiii foarte frumos. Ma astept de maine la plansete
.
alina, felicitari pentru bb2! Sarcina usoara in continuare, si fara multe peripetii
.
oanamada, emigrati? Felicitari pentru ca v-ati hotarat, si mult succes!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
housepocket480 spune:
AndreeaC pot sa te rog sa imi trimiti si mie pozele cu Raducu pe mail?
Din nou si iarasi nu le vad!
Merci frumos (vreau sa te vad si pe tine ca desi ne-am auzit mai des, de vazut deloc)
Mama lui Matei Alexandru
paticut spune:
ziua buna si la multi tuturor strumfilor din odisee si un pup special fetelor (mamicilor) , taticilor, bunicilor, si altor neamuri care se simt cu inima si suflet de copil....
mychi intalnirea cu andraz a fost minunata ca de obicei, a fost un fel de sex cand ploua afara, adica bun si de lunga durata....a fost si constructiv, au mancat tot (unii ca altii sunt la cura de slabire) si inca ceva pe deasupra. am plans totusi vremea de ploiae ca nu au putut strumfii sa alerge in voie prin poienita mea de curte...
apropos nu mai stiu cine...violetan sau cafera...cine ma cunoaste stie ca nu ma sperii eu usor de musafiri.. ci mai degraba ii primesc cu bratele deschise.. cine ma intreba pe unde locuiesc...la coada lacului snagov, langa padurea snagov.. la un colt de rai...cine vrea amanunte (a se citi doresc sa ma calce cu un buchet de flori) sa dea PM.. SUNTETI BIEN VENITE CU TOATELE.. CAND POFTITI .. Doar cu un telefon inainte sa-mi comunicati numarul si ora...nu de alta ca sa stiu cat jaratec pun la facut ....
houasepoket - multamim de aprecieri.. pe tine nu te mai invit ca esti o nesuferita si degeaba stii si unde stau ca nu-ti faci tu timp sa-mi arati Mateiu! Reao! 
alina.a sa-ti fie de bine nunta.. ma bucur ca ai dansat si nu ai stat pe margine.. si mai ales ma bucur ca ai avut o printesa de fata sa le ia ochii tuturor!! si ai sa vezi ca la control totul va fi OK!!
oanamada pupici dulci Catincai sa se faca repede bine!!
fug sa-mi iau printul de la gradi.. azi a avut prezentare de moda asa ca poate maine va arat pozici!!
Carlav -
pentru P.s.-eu
Ioana75 bine ati revenit-- chiar daca va plange putin dimineata cand o duci in 3 minutele va uita si se va juca cu copii.. (din experienta mea vasta de 2 luni de gradi cetire)
tuturor
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
violetan spune:
Intru in fuga sa urez la multi ani strumfilor si noua
si sa:
paticut 

georgi, te astept!!!!! ai tel meu, deci suna si te indrum! 

poop mare toate fetele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Fetelor, nu mai tin pasul cu voi
. Azi am fost plecati toata ziua, am ajuns si la dr. si mandra mea nu vrea sa scape de cordon.
Sa va zic faza la Cora, eram pe fuga si n-am stat sa ma cert, ca tare mult chef aveam. Deci: casa prioritara pentru gravide si handicapati, cineva la casa deja si un nene la coada cu un carut extra-plin cu sucuri. Eu cu burtoi si contractii, sotul cu Saby in brate, cerem voie sa mergem in fatza. Se uita ala ca boul, ii arat desenul de la casa (nu trebuia sa stie sa citeasca), apoi ii arat burta, se mai uita el si ne lasa in fatza. Casiera pune o fatza de vita si intreaba daca ne-a lasat domnul sa mergem inaintea lui. Evident, da. Ea zice ca de regula aceea este casa pentru buticari 
. Ma uit la vita si ii spun ca, daca era pentru buticari, ar fi desenat un buticar acolo, nu o gravida si un carut de handicapati. Cica erau case libere mai spre mijloc. Ii zic ca nu vreau sa ma plimb pana acolo, sa se plimbe buticarii. S-a strambat si ne-a facut onoarea sa ne ia banii pe cumparaturi, cu o fatza acra, ca am indraznit sa lasam buticarul sa astepte. Mai ramanea sa-mi spuna boduguardul din parcare ca locul pentru gravide pe care am parcat de fapt era rezervat pentru masinile mari ale buticarilor, ca nu pot parca mai departe. Deci... traim in romanica.
Ioana, bun revenit si acomodare rapida Smarandei!
Alina, multumesc, sper sa ai unda verde la plimbare cat de curand, ca tare bine face, mai ales la cap
.
Claucia, multumesc mult, daca ar fi numai problema cu ingrasatul sau cu deformarea corpului in timpul sarcinii, as mai face vreo 2-3 copii, din pacate noi ne oprim aici din mai multe motive. Distractie placuta in Grecia, va invidiez ![]()
.
Pati,
, vreau poze cu Minon la serbare si calaret
. Si-mi pare rau ca n-a facut nimeni o poza azi, mi-a placut tare mult imaginea cu tine si Razvan cu mainile pe Larisa ![]()
.
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
vio,m-am dotat special cu aparat,l-am imprumutat de la niste prieteni caci noi nu cunoastem decat doua drumuri prin bucuresti..o sa te sun pe 13 dimineata,habar n-am cand cade,cred ca sambata,oricum fa-ti programul..da mai vb ca mai e ceva pana atunci.
monicabo spune:
salut!
Pe aici si noi
pt toti copiii
Carla, f frumoase pozele de la mare, partea 2. De ce plangea Saby asa tare in pozele alea?
ca ati imortalizat-o la mare fix de aia intreb. Tot acolo ati fost? Dar de ce nu ati stat mai mult, adica continuu acolo, si ati facut 2 drumuri? Ca ati merg de 2 ori la interval f mic de timp.
Cu casele prioritare..nu mai zic nimic, tare faza cu buticarul, su cum i-ai zis aleia, ca trebuia desenat un buticar
Oare ce simbol o avea?
Ioana, bine ai revenit, acomodare usoara lui Sma. Poze cu ele mai noi ai pe undeva (online)?
Karligutza, suntem bine cu buza, se cicatrizeaza, e aproape gata.
Oanamada, sanatate lui Cati! Poate nu e de la vaccin, asa si noi am facut vaccinul, la 1 an si 2 luni, a facut doar putina febra in ziua 8 si atat.
Mychy, sa o tineti tot asa cu olita! in alta ordine de idei,inteleg ca esti bine dupa operatie
gabiarama, bine ai revenit...chiar ma gandeam la voi la un moment dat cum te-oi descurca tu cu 3
musso, drum bun pana in Buc
ghinetz, bravo pt excursie, nu stiu daca ti-am zis
Paticut, f frumoase poze, ma bucur ca te mai citesc... Cumva voi o nasiti pe Larisa Carlei?
Claucia, andreea, pe unde mai iesiti voi laplimbare cu copiii? ca uite stam pe aproape si nu ne-am vazut niciodata in cartier...(doar la intalnire)
alina, inca o data, sarcina cat mai usoara, fara mari probleme.
ioana iub, spor la gradinarit!
In rest, am uitat ce am mai citit
Uit, sunt cam impastiata, uit unele lucruri (nu vitale, de ex unde am pus nu stiu ce obiect) mi-e mintea ocupata cu copiii...
Poate sa ma duc la medic sa-mi dea ceva pt memorie...cu toate ca nu sunt asa batrana
habar nu am ce sa fac..ma enerveaza ca uit atatea si sunt aeriana, poate asa enervez si pe altii
. Fac unele lucruri mecanic, "din inertie" si pe urma ma intreb daca am facut cutare sau cutare ca nu mai tin minte...
noapte buna
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Antoanela23 spune:
Buna seara,
La Multi Ani tuturor strumfitelor si strumfilor, multa sanatate si bucurii.
Sper ca ati petrecut bine de ziua copiilor.
Noi nu am facut nimic special azi, dar ieri am fost in Cismigiul copiilor si a fost fff frumos.
Ioana, bafta la gradi, pupici lui Sma cea curajoasa.
Alina, ma bucur ca esti mai bine , sper sa nu mai ai emotii deloc pana-n sapt 39.
Oanamada, spor la bagaje si sanatate Catincai.
Pupici si pe curand,
Poze 2009
Poze 2008
cristina26 spune:
La multi ani tuturor copiilor!
mychydutzaFelicitari!! Nu imi vine sa cred ce repede cresc bebelusii nostri mici... numai gandul ca in putin timp vor merge la gradinita ma face sa lacrimez.
alina.aAi deja 12 saptamani
.
. Multa sanatate!
Antoanela23 voi sunteti in vacanta in Romania? Frumosilor v-am admirat
Barzuca25 felicitari si casa de piatra!
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Buna dimineata!
Am lipsit motivat: calculator visrusat. Credeati ca nu va mai stresez?
Anto, ai ajuns in Bucuresti? Ce faceti, cum sunt copiii?
Monica, legat de uitare, cred ca oboseala isi spune cuvantul

Ioana75, bafta zilele urmatoare la gradi
Fetele stau amandoua in aceeasi grupa?
Oanamada, ai ramas fara cuvinte?![]()
Sanatate Catincai!
Musso, spor la invatat
Nu mai plecati cu sotul la cursul din Elvetia?
Ioanaiub, tare mult mi-au placut pozele de la lasa de zestre; cred ca e impresionant sa vezi ce frumos se pastreaza traditiile. 

Nota 20.
Cris_m, superbe floricelele

, iar fotograful profi.

Imi place cum scrii; nu obtii cateva minute pasuire de la servici sa mai scrii?![]()
![]()
CarlaV, sa va fie de bine insoritul![]()
Eu banuiesc ca mai dati o tura pana la soroc

Iar despre politete, despre prioritatea care se acorda femeii gravide sau cu copil in brate....

Dana, nu te iert cu pozele de la nasit![]()
![]()
Paticutttttttt, miammmmm, ce bine a sunat meniul tau pentru oaspeti

Ai fost cuminte si nu te-ai atins? Sa inteleg ca esti la cura de slabire? Pai daca da, atunci de aici starea de ...

Dar eu iti tin pumnii si sigur vei reusi
Dar eu mai repede astept sa ne anunti de bebe2

![]()
Clau, hi, hi, ce bine suna concediul vostru. Sa va simtiti bine si sa ne aduci poze multe si.... un colt de Grecie
Pupam Alessutza lovita
Ufffffff, asfalturile astea...
Gabi, pupici iezilor

Lunitzo, te anunt ca iar te-am visat gravida.

Revin![]()