Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
xerxe2005 spune:
La multi ani tuturor copilasilor nostri dragi si scumpi!!
Si La multi ani si noua, ca sigur mai copilarim si noi.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Ioana75 spune:
La multi ani tuturor Strumfilor de ziua copiilor
.
Va mai citesc din cand in cand, si vreau sa felicit toate gravidutele, sa aiba sarcina usoara si bebei sanatosi
.
Pentru noi e o zi deosebita azi, e prima zi de gradi a Smarandei. N-a plans dimineata, pentru ca Miruna a luat-o de mana si a dus-o ea inauntru. Stiu ca mai sunt Strumfi care merg la gradi/cresa, sper sa se acomodeze si Sma repede.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
xerxe2005 spune:
Corina, suntem absolut superbi.
http://picasaweb.google.com/denisamik/Nunta#5341220030313445634
Multa fericire va doresc!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
ioanaiub spune:
am pus poze cu festivitatile de ieri aici
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
claucia spune:
Buna dimineata,
La multi ani pentru toti copiii, din burtici si cei de acasa, la Multi ani si pentru fetita mea de acasa, Alessiuta lu' mami care ma face sa ma gandesc cat sunt de fericita zilnic si mai des de atat!
Dupa ce i-am urat, acum sa o spun: a cazut si si-a spart buza si pe cea de jos si pe cea de sus, s-a julit la nasuc si sub nasuc, si in concluzie de ziua ei de copil cuminte are una bucata buza de sus umflata ca o patlagica
Si asta bineinteles numai din vina noastra, dupa ce toata ziua am fost in parcuri, s-a jucat frumos si a fost tare dulce si activa toata ziua, am venit in fata blocului, unde a alergat dupa copii (ce altceva poti face de altfel pe betonul din fata blocului, fara lopatele, jucarii, tobogane si alte activitati de pici?), era in panta si a cazut. Ea mititica a pus manutele in fata dar viteza era prea mare si a cazut cu gurita de asfalt . Asa imi trebuie daca nu ma invat minte ca ii trebuie parc si loc pt copii si nu asfaltul din fata blocului...unde numai loc de joaca nu este.
Sper numai sa se reduca umflatura, sangerarea s-a oprit imediat asa ca nu a mai fost cazul de cusatura, dar era tare amarata ca nu putea nici sa bea apa din biberon ca era prea umflata buzica. 
Karligutza multumim pentru pupici si salutari
, te asteptam daca vrei cu burtica, eu mai am timp, Andreea nu prea. Chiar ii spuneam zilele trecute, ea o sa nasca, o sa fie slaba, eventual scapa si de colici si eu...tot o sa fiu cu burta! Bine, o perioada scurta, ca sunt 2 luni jumatate intre noi ca sarcina. ![]()
Hai ca mai am timp, te astept 
Ioana, acomodare usoara Smarandei! Wow, ce pas mare in viata ei, si eu ma gandesc cum va fi cand va fi...pe la anul in toamna.
Carla, ce poze frumoase am vazut eu acolo...ce slabuta esti, dar cand ai fost altfel? Asa poti face muuuuuulti copii ca nu te schimba cu nimic sarcinile pe tine. Si iti urez si "gradina" placuta in curand. Masinuta frumoasa a venit, vine ea si casuta cu gradina intr=o zi. Pupici Sabinei ce frumoasa este!
Corina casa de piatra, sa va bucurati impreuna cu fetita voastra, sunteti o familie implinita!
Alina, ce frumos povestesti tu de Elisa...cred ca ne-am hotarat si noi la nume: "Eisa" Alexandra. Am oschilat pe la Larisa (e luata stiu deja
, Andreea, Ioana, Arina si ne-am aproape hotarat si cu ajutorul Alessiei care mi-a refuzat multe dintre nume.
E o dulce Eli a ta si ma termina cu povestirile ei de noapte si de zi, tare dulce e si cate stie!
Burtica usoara iti doresc. 
Alessia stie unde este bebe, bine e si cazul ca are si obiectul - burtica mea maricica, mi-a spus ca ii place Eisa, repeta si ea dupa mine.
In rest ce sa spun despre ea...stie multe, face o gramada de lucruri, e cuminte si buna, e foarte cooperanta, facem totul impreuna, facem curatenie - e chiar fan al stersului prafului, are mama pe cine se baza, strange lucruri, jucarii, jucariile din cada dupa ce face baita
, spune multe cuvinte dar nu legate in fraze neaparat, inafara de Ashia (asta e ea cand nu e Aia), Ashia papa, sau tata apa, sau Ashia a pac (parc) vvvvvvm (cu masina), si tot asa.
Si saptamana viitoare luni, plecam in Grecia, yuhuuuu, cu masina, avem totul rezervat, stam la soare, la plimnbare prin statiuni, la papa buna si v-a spus Carla mai ce
Si gata ca ne-am intins.
Va pupam mult
Clau
23+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Ioana75 spune:
Clau, felicitari pentru al doilea carucior roz
. Imi pare rau ca s-a lovit Alessia. Si Smaranda are nasul rashchetat, a cazut in casa, pe mocheta, dar asa de repede ca n-a avut timp sa puna mainile in fatza.
Elena, multumesc pentru ca ai pus linkul la poza cu Corina, am vazut si eu familia fericita
.
Corina, casa de piatra
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
X-ray spune:
ola mamici!
ioaaanaaa bine ai revenit!am aruncat un ochi la pozele voastre,sunt superbe fetele,asa au crescut...acomodare usoara smarandei!
cris_m sa ti tu ascunsa asa minune de floare atata timp
....
carla no comment,sunteti totali,abia astept sa-mi dea unda verde la plimbare dr,ca tare m-as flendura si eu cu burtica![]()
clau ce sa zic ador numele ales de voi
,abia astept sa cunoastem posesoarea
...
cristina_26 eu ma bucur ca esti rupta de romanica noastra,sa vezi aici medici injunghiati pt ca nu au mai avut plafon sa dea reteta compensata,etc...asta e lumea se intoarca cu susul in jos,dar la SUA sunt intr-adevar muuulte pretentii,pacat...
la multi ani strumfi!!!!!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
12+
povestea noastra...
mychydutza spune:
uau, a iesit ioana de la naftalina! 

chiar sunt curioasa cum a fost in prima zi la "facultate"!!!!!
am primit o veste buna: cica andrei a facut primul carnacior la olitza!!!!!!!

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
oanamada spune:
LA MULTI ANIIIII! Doresc tuturor puiutilor mici printese si printisori din burtici si celor de pe langa mamici sa fie sanatosi, voiosi si sa-si bucure in fiecare zi parintii care-i iubesc mult de tot!
LA MULTI ANI si mamicilor si taticilor care, pentru parintii lor, vor fi copii pana la adanci batraneti!![]()
Noi am avut o noapte ceva mai linistita...am umblat aseara pana la 10 noaptea sa-i caut colargol, dar a meritat pentru ca si-a facut imediat efectul...nu s-a mai trezit decat o singura data, pe la 3, intr-o criza de plans cumplita si imi spunea ca "doare nasu'"..evident, il avea infundat si plin de mucisori...dar dupa ce i-am pus colargol a dormit linistita pana dimineata la 10.15.
Va multumesc tuturor pentru urari si pentru ca v-ati gandit la noi...
Azi este a 5-a zi...mai am inca 7 si scap si de stresul efectelor secundare de la vaccin....offf!
Vio, de abia astept sa vad rochita...si eu o sa botez, dar cred ca la anul ca finuta mea se naste in octombrie...si nu o vad pe fina mare sa se incumete sa-i faca botezul iarna.
Pup Georgi,Mychy,cris_m (minunate poze!),ioanaiub (sper ca si la voi este bine si apropo de festivitati...pozele spun prea putin...astea sunt misto de vazut live...acolo iti dai seama cat este de pitoresc)
.
Ieri am reputat prima victorie...fara lupte acerbe...de fapt a venit de la ea...soacra-mea s-a oferit sa stea cu fata la noi acasa cele 10 zile cat plec eu sa caut apartament la Bru...ceea ce pentru mine este mana cereasca...si asa imi faceam o mie de probleme pentru ca, in mod clar, pentru Catinca vor fi foarte multe socuri deodata -pleaca tata, apoi dispare si mama, mancare altfel la gust decat o face mama, obiceiuri care precis vor fi schimbate de bunica (ca nu se poate abtine sa nu faca ca ea!), ritualurile date peste cap etc, etc...daca la asta mai adaugam si dormitul in alta parte, schimbatul mediului ei de acasa unde isi are camera ei, jucariile ei...ar fi fost tare greu pentru ea...in condtiile in care vine soacra-mea sa stea cu ea acasa la noi...macar stiu ca nu se simte straina de casa si are toate alea ale ei stranse acolo unde este obisnuita.
Noi am intrat in linie dreapta...mai sunt fix 10 zile pana pleaca Cristi...eu probabil voi pleca pe 28...stau 10 zile sa rezolv tot ce este de rezolvat si pe urma sper sa pot veni s-o iau pe Catinca. Sunt super stresata si am niste emotii groaznice....n-am facut bagaje si se presupune ca al meu sot, daca tot pleaca cu masina...ar cam trebui sa ia grosul de lucruri...si eu sa vin cu o valiza cu hainele fetei si poate ceva jucari, dar uite ca n-am facut absolut nimic.

Va pup...ma duc sa-i fac Catincai o ciorbita cu perisoare.
Oana si
Cati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
musso17 spune:
helou fetele..iertati-mi ignoranta,la multi ani pentru strumfii nostri dragi,sa creasca mari si sanatosi.
oanamada,eu ma pun in locul tau,sigur as avea emotii dar constructive,tare mi-ar placea sa plec dar al meu sot e patriot pana-n maduva..o sa fie bine,fa-ti o lista si rezolva cate ceva pe zi.
vio,ce faci pe 13??? ca eu stiu..vin la capitala.. poate-ti faci un program,eu pot ajuge si la tine ca detin gipies si ma indruma,daca nu.. poate intr-un mol si poate se baga si fetele.