Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 16
musso17 spune:
neatza
vio..n-as fi zis ca e romanesc,nu ca n-as crede slava domanului avem cinematografie,m-a indus in eroare titlul si faptul ca n-am auzit de el.
oanamada,sanatate catincai.
violetan spune:
Neatza fetele!
Oanamada, chiar nu prea e de efect floricica aia, o sa vedeti poze...dar nu conteaza pt ca pe ansamblu e fenomenala rochitza! 
Si mi-e tarsha sa intreb preotul pt ca mi-e prieten f bun, nu mi-ar zice oricum pt ca el nu vrea sa primeasca si refuza tot timplu, insist eu, logic, dar nu vreau sa ma fac de ras...
Hai la cafea feteleeeee!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatza...................
alina.a, ma bucur ca esti bine. daca iti arde de petreceri inseamna ca esti bine fato!!!!!!!!
tine-o tot asa pana la victoria finala!
oanamada, sanatate multa strumfitzei! sper sa scapati repede de necaz....
am si eu o rugaminte la voi: poate imi puteti recomanda un pediatru bun, eventual cu competenta in homeopatie.fetitza prietenei mele are un ...microb, virus...sau ce naiba o fi, in intestin, de care nu mai scapa, si de la care face diaree si temperatura.mercic
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
mychydutza spune:
cristina, ce sa zic........nu l-au placut si l-au impuscat. asta e lumea in care traim din pacate. vendete din astea au aparut si la noi........
ioanaiub, sa va fie de bine petrecerea. ce se mai distreaza strumfaraia, unii la petreceri de tigani, altii la petreceri campenesti, unii pe la nunti............bravos.
cris_m spune:
LA MULTI ANI STRUMFARIE!!! 
va dorim tot binele din lume
scuze ca dau asa de rar pe aici, putinul timp liber de la scarbici nu-mi permite decat sa va citesc( macar sunt consecventa ...la ceva)
carla...wow, nu pot sa-ti urez decat nastere usoara, v-am vazut ultimele poze si sunt superbe, saby s-a facut o adevarat domnisorica
oanamada sa va fie de bine ultima realizare si multa sanatate catincai, se pare ca este un nou val de viroze, si eu am un feeling ca ne paste asa ceva...aseara ioana avea putina febra si nu stiu daca e de la masele sau de la muci
oana ghinetz voua sa va fie de bine plimbarea , pupam baietii frumosi si pe mamica lor(si tanara si frumoasa!)
brazuca,casa de piatra,vizionat miresici mari si mici
alina.a nu mai stiu daca am apucat sa te felicit pentru sarcina, daca nu, o fac acum si-ti doresc sa-ti fie bine;ce-si doreste eli? surioara-fratioara?
luna ca de obicei ne baga in boale cu poznele ei....ce a mai crescut domnishorica ta
mychysa te faci bine....
bine ca nu te-au atins aia la nervu' umorului, care mie una tare mi-e drag
karli,odihna placuta,am vizionat pozele adelutei,este dulce foc
ah....ma lasa neuronu, nu stiu pe cine trebuia sa mai salut,(cafera,musso,dana,ioanaiub,nico,violeta 
) sa-mi fie cu iertare, sigur am uitat pe cineva...si-asa m-am intins cat o zi de post, dar cine stie cand mai postez
va pupam pe toti si distractie placuta astazi
si ceva ....
flori de primavara
mychydutza spune:
cris_m, superbe floricelele............una in special!
si apropos de lipsa de timp a lui cris, am primit un mail de la aylin, care va saluta pe toate...si da..e gravi. cica a fost un accident...hehe. cica daca aveti chef sa-i scrieti, gasiti adresa de mail, pe mailu comun.
ieri la APROPOS TV, avea moisescu un slogan interesant pe tricou:
" mai e putin, mai e un pic
pana la marele nimic!"
paticutz, cum esti? a papat andra z tot? sau a facut mofturi?
musso17 spune:
cris m..superbe pozele,o floare printre flori.
eu ma retrag am o zi plina ochi,plati,mancare,sport,invatat ca incep sesiunea..zi buna sa aveti.
housepocket480 spune:
Hristos s-a inaltat si la multi ani tuturor copiilor de 1 iunie!
In primul rand vreau sa o felicit inca o data pe Paticut pentru nasitul Brazucai. De ce o felicit atat de mult? Pentru ca ma oftic ca nu ne-am oferit noi! Eu tot ii povesteam sotului (uite ce i s-a intamplat unei fete de pe forum... bla ... bla..), dar nici prin gand nu ne-a trecut sa ne oferim.....Desi vreau sa va spun ca ne dorim din tot sufletul sa nasim sau sa botezam... Nu am facut-o niciodata pentru ca nu am avut ocazia si sotul e si preot, offf ce rau imi pare ca nu ne-am oferit si noi... deci randul urmator, cine se mai casatoreste, cine mai are de botezat, sa ne aveti in vedere pentru nasi!
Paticut Miron s-a schimbat mult, e un adevarat cavaler, adevarul este ca si matei al meu e cu totul altul... greu sa pun si eu 2 poze...offf
Plec urgent si continui mesajul cand ma intorc....serviciul ma cheama
Mama lui Matei Alexandru
ioanaiub spune:
buna dimineata
Vio, buna cafea ai facut 
Oana, cum mai e Catinca? Ati dormit mai bine?
la noi ploua, ploua, ploua, e asa de bine 

am avut timp de dimineata sa descarc pozele de ieri, o sa le pun sa le vedeti si voi, pe mine m-au impresionat mult festivitatile de ieri, mi-am adus aminte de copilarie, de vacantele la bunici, de covoarele tesute de bunica, mi-a placut tare mult sa vad portile impodobite cu covoare, scoase din lada de zestre 

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
ioanaiub spune:
Cris_m, am admirat floricica 

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate