Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
musso17 spune:
vio,cum se traduce in engleza titlul filmului?..asta daca nu e romanesc,desi ma indoiesc..il poti gasi pe dcc,bitt torrents..dar trebuie sa-ti faci cont,iti vine confirmare pe mail..pe dc nu-ti trebuie cont.
X-ray spune:
ola mamici frumoase!
mai ce de activitate pe aici,o ador!
michy ma intrebai ce mai fac,pai daca tot tusesc ca un magar handicapat,si spotingul a lasat-o mai moale aseara am fost la nunta
.si acum atentie urmeaza cuvintele de lauda si mandrie a ale unei mamici fericite
!avem o minune de copil,am plans cand am ajuns acasa
.elisa a fost fantastica desi la inceput a dansat cu sotul la el in brate ,dupa 20 de minute era in mijlocul ringului. a dansat de ne-a terminat.si venea si ne lua si pe noi,"haide mami sa dansam".eu nu prea am stat cumintica
,vad eu marti ce zice dr... si are stilul ala de a atrage toate privirile si a tine pe toata lumea la distanta
...cand primesc pozele le pun,are o groaaaaza! si a si papat ,ceva,a mai povestit cu cei de la masa,era fascinata de mireasa,"oauuu mieasa..".
s-a trezit,weekand placut tuturor!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
12+
povestea noastra...
violetan spune:
Neata!
Georgi,chiar e romanesc, cu dinica! Uffff! L-am cautat peste tot! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oanamada spune:
Neata fetele va spune un om care a dormit vreo 2 ore azi-noapte...
... Raportam fetita mucioasa rau care la fiecare 5 minute de somn incepea si il striga pe taticu si mamica.
Habar nu am daca este reactie de la ROR sau pur si simplu, pe fondul scaderii iunitatii din cauza vaccinului, a incaltat o viroza! Cert este ca eu sunt varza de nesomn iar ea saracuta cu mucii pana la brau..febra nu a facut, dar din cauza mucilor multi incepe sa tuseasca...

In rest...chiar nu avem ce sa va spunem...va citim din umbra...ca noi noutati nu prea avem. Pupici la toata lumea
Oana si
Cati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ioanaiub spune:
buna fetelor
noi tocmai ne-am intors de la o petrecere campeneasca, in satul bunicilor au adus "lada de zestre", o vor pastra timp de 1 an. tot satul era impodobit cu covoare din lada de zestre, au participat 12 sate. in fata caminului cultural era scena si fiecare sat a prezentat un scurt program artistic.
Mara a adormit pe ritm de muzica po****ra (invartita
) asa ca ne-am intors acasa
dupa ce se trezesc copiii mergem din nou, de data asta la gradina, ca ni s-a facut pofta de mici 
Oana, pupici Catincai, sa se faca bine, noi inca nu am avut nici o reactie la vaccin dar perioada "critica" nu a trecut
si zi asa, Alina, v-ati nuntit
si ati mai si dansat ![]()
asteptam poze cu Elisa dansatoarea
duminica placuta in continuare!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
CarlaV spune:
Pentru cine are rabdare, poze de a 2-a oara la mare aici din pacate fara unele explicatii necesare.
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Si cateva noi cu burtica, poate ultimele, de aici:
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=1918
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cristina26 spune:
Sunt atat de dezamagita de tara asta....
Asta s-a intamplat azi la biserica de langa biserica noastra:
Abortion Doctor George Tiller Killed at Church, Police Say
Sunday, May 31, 2009
PrintShareThis
AP
Jan. 19, 2002: Dr. George Tiller speaks to a small group in a tent during a rally at Tiller's clinic in Wichita, Kan.
WICHITA, Kan. — DEVELOPING: Media outlets are reporting that late-term abortion doctor George Tiller has been shot and killed at his church in Wichita, Kan.
Anonymous police sources told The Wichita Eagle and other media that the 67-year-old doctor was killed Sunday morning at Reformation Lutheran Church.
Police spokesman Gordon Bassham would not confirm the victim's identity pending notification of relatives but said a 67-year-old "high-profile individual in the community" was shot and killed.
Tiller has been among the few U.S. physicians performing late-term abortions. His clinic has repeatedly been the site of protests for about two decades and he was shot and wounded by a protester in 1993.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Haricleea spune:
Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.
oanamada spune:
Noi...muci la greu, curg ochisorii...suntem varza!
Aveam de dat un raspuns
...Vio...o floricica acolo e chiar super bine...da bine si e "trendy" sa ai acolo o pata de culoare...pe mine ma streseaza la maim alea cu sclipiciuri, flori, strasuri si dantele...toate puse la un loc...separat poate fi chiar de super efect....da' ce sa zic...eu sunt mai zbanghie...ce stie taranu ce-i sofranul
. La biserica noi am dat cat ne-a zis tata popa...am botezat la comun (adica mai multe botezuri in acelasi timp) si cred ca a fost vreo 2 milioane...cu tot cu partea noastra pentru baietii din cor si cu ce-am mai dat in stanga si in dreapta. Daca botezul este doar pentru voi...nu stiu ce sa zic...la fi-mea a fost extrem de mult, cel putin mie asa mi s-a parut (vreo 4 milioane), dar au argumentat ca este din cauza ca am cerut sa facem singuri botezul, ca am cerut caldura sporita in biserica (ca noi am botezat-o in noiembrie si era un frig de inghetau pietrele), etc....cred ca s-au uitat la nasu' si si-au zis ca ....
poate merge! Cred ca depinde de la biserica la biserica...cel mai bine intrebi de la obraz pe tata popa.
Va pup si revin maiine...sper ca mai odihnita si cu mai mult chef de scris!
Oana si
Cati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."