Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
violetan spune:
Neatza!!!
Paticutz, unde stai, adica? Nu ma invit, nu te speria
, dar ai zis ca nu stai asa departe si eram curioasa...
Poop fetele mult. Revin ca am ceva de rezolvat.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
am revenit si noi de la bunici..ca tot mi-a facut paticut pofta cu purcelul ei,apropo nu stiu de ce dar mie carnea de porc mi se pare tare gustoasa desi e cea mai rea..sooo,soacra mea a facut un adevarat festin:varza a la cluj,sarmale in foi de vita si bagate intr-un pui...a mai facut ea dar bagate in dovleac,ciorba de curcan si ciocolata de casa..iar euuuu am facut tarta cu capsuni,nu stiu ce gust are dar arata super,maine mananc ca aveam copilul marait de somn.
acum imi duc baietii in parc apoi ies cu o prietena la un suc

mai si mie imi e dor de moldova,am calcat-o de doua ori,tare's frumoase manastirile alea..in iasi am fost o data,mi -a placut gradina botanica si biserica cu moastele sf.Paraschieva..n-am vazut Copoul..aaa si am fost intr-o tabara in Vatra Dornei eram clasa aII-a nu imi aduc aminte mare lcuru...nu stiu ce m-a apucat cred ca trebuie sa plec in vacanta.
violetan spune:
Fetele, revin cu o intrebare stringenta pt cele care au fost nasici de botez: cat ati dat la biserica?? Daca e prea off topic poate-mi ziceti si mie pe pm.
Sarumana mult. Cine imi raspunde o sa primeasca poze de la botez.
I-am luat fetitzei trusoul azi. Am gasit o rohitza de-nnebunesti!!! 

cu chilotzei, bonetzica si....bolero!!! E dulce rau. Alba- alba si...aviz amatoarei oanamada ![]()
trantita o floricica multicolora inconjurata de dantela, ca deh- nu putea fi totul perfect, dar era atat de frumoasa in rest ca am trecut peste asta. ![]()
Hai poop si astept raspuns care stiti.
poze Laurash
mychydutza spune:
ok, paticutz.credeam c-am dat cu batzu-n balta...........da dupa aia m-am gandit ca ce putea fi naspa-ntr-o intalnire cu andraz![]()
![]()
. oricum va urez petrecere mandra si data viitoare sa ma invitati si pe mine![]()
![]()
![]()
. poate asa ma vad si eu cu andra, ca ne cunoastem parca de-o viata da de vazut ne-am vazut odata cand ramasese ea bortzoasa, dupa aia de un paste si parca ink odata.![]()
![]()
![]()
![]()
musso, sa-ti traiasca soacra ca mare bucatareasa e. a mea vine maine cu dovlecei umpluti si gogosi.
vio, eu stiam ca e axa fixa la biserica...adica iti zice de acolo cat.
carla, ma simt excelent cu piciorul, multumesc de intrebare. eu am avut 27 incizii, de sus pana jos. pe mine nu m-a durut deloc, doar cat am avut clemele alea. au inceput sa se vindece acum si nici urma de durere.tumefactii n-am avut. eu am avut niste vanatai la xilina cu care m-a anesteziat local.acu e chiar ok. oricum picioarele mele arata de parca m-ar fi zgariat matza.da trece si asta......
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
CarlaV spune:
Mychy, woooow, 27 ???? Ma bucur ca esti bine, ti-a facut doar cu xilina? La mama a fost cu rahi-anestezie, ma rog, la ea e si varsta si varicele erau de grad 3 din 6. Tumefactia este mare la genunchi, pentru ca era un nod de vene lipite acolo si a fost traumatismul mai mare. Ea are ate, nu cleme, unele se resorb.
Ti-ai luat ciorapi medicinali? Mama are negri, am intrebat-o daca nu aveau si turcoaz, pentru cat a dat pe ei
.
Lasa ca te refaci imediat si o sa defilezi cu fustite scurte, mai ceva ca adolescentele ![]()
.
(P.S. Pati gateste demential
)
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
da, doar local cu xilina. si la unele mai in varsta si cu prob mai mari tot asa. ciorapi nu mi-a dat..........nici nu e nevoie. toata porcaria aia a disparut ca prin minune. am vazut o tipa operata de 3 saptamani si abia se mai vedeau neste semne.
violetan spune:
Fetele, another question, ca vb aia,o viatza avem: are cineva filmul "dulcea sauna a mortzii"? sau stiti de unde pot facerost de el?
Poop again
poze Laurash
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Fetele, another question, ca vb aia,o viatza avem: are cineva filmul "dulcea sauna a mortzii"? sau stiti de unde pot facerost de el? Poop again |
dupe DC++
mychydutza spune:
alina.a, tu cum mai esti????????
violetan spune:
Mychy, nu e. Asa era simplu. Eu sincer as vrea dvd-ul sau caseta daca exista, daca nu...oricum! 
poze Laurash