Strumfi de iul-aug 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mai oameni buni, ce va tot plangeti de curti si gradini, ia sa facem schimb sa ma plang si eu de curte si sa stai voi in 2 camere, va bagati?

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello

ce mult ati mai scris... nici nu mai stiu ce si despre cine sa mai scriu; asa ca voi fi egoista si voi scrie despre mine! adica sunt la Moldova si e asa de bineeeeeeeeeeeeeeee.... adeluta e toata ziua prin curte, iar eu mai rasuflu usurata! adica lancezesc, lenevesc si ma simt bine! si e asa de bine si de racoare si de frumos.... n-avem alta treaba toata ziua decat sa udam florile din gradina... adeluta e mare amatoare! baga cana cu mana pana la umar in galeata! ... daca nu da de fundul galetii parca nu e bine! oricum, acum ploua cu galeata, asa ca am scapat de udat florile maine si poimaine si pana cand o fi... e vreme rece vad si e cum m-am asteptat... 15-17 grade afara!

si ca sa nu fiu nesimtita de tot, mai scriu ceva ca mi-a revenit memoria: brazuca felicitari pt.pasul cu nunta! ati fost foarte frumosi toti 3, dar imi dai voie sa o pun pe primul loc pe DENISA? e tare dragalasa, au dreptate toti invitatii cand spun ca e foarte scumpa! paticut sa iti fie de bine nasitul! ati tinut-o cam secreta treaba cu nasitul, nunta mare, nunta cu invitati alesi? noi n-am putut veni la botez, dar la nunta de ce nu ne-ai chemat? oricum pe 23 l-am aniversat pe sot la mare, am servit peste "la protap" la mare si oarecum tot am petrecut si noi; am avut chiar si lautari; f.frumos! cu ocazia asta imi pare rau si zic si aici ca nu m-am intalnit cu andicu, dar sper ca m-a iertat dupa ce i-am facut capul calendar mai bine de juma' de ora la telefon azi de dimineata; dar mai e timp vara asta! musso am citit ca ai spus de andra la o nunta la care ati fost voi sambata, am vazut-o si noi duminica la pranz in parcarea hotelului asa incat te credem! e o piticanie de fata, o credeam mai inalta.

monicabo s-a facut bine andreea?

la multi ani cu zilele ploiesti-ului draga ddanagh, ti-am admirat scumpetea! fara ca sa doresc doar a te peria, DARIA E MARE FRUMUSETE si ca sa fac o gluma: "cu cine seamana?" imi place mult de ea! sper ca o sa va cunoastem si noi candva live!

salut si eu pe fuga burticile, in special pe AndreeaC si Claucia care intra mai rar, sa va fie de bine ca sunteti niste burtici tare faine! alina.a unde-s pozele cu burtica ca eu n-am vazut nici-una, ultimele vizionate sunt cele de la ski, da' burtica unde-i?... sanatate multa, si nu te mai intrista ca ramai fara companie pana nasti; stai asa ca eu inca n-am ramas gravida, da' nici mult n-o mai fi (eu tot "amenint", "amenint" dar vad ca doar gura e de mine, acum nici n-am cu cine face treaba ca sotu'-i acasa iar eu aici... hm! )

vad ca a trecut si jadi pe aici dar mai ceva decat InterCity-ul prin Veresti! ... pentru ea las puncte puncte!

multumesc fetelor care ne-au admirat pozele adelutei si n-am mai apucat sa zic nimic la vremea respectiva; acum mi-e asa de greu sa dau paginile inapoi sa citesc; is prea relaxata aici!

deci aici ploua cu galeata in continuare; o sa merg mai bine la culcarica! zzzzzzzzz

da' inca un gand de incheiere.... acum de ce v-ati propus toate ROR-ul in preajma de 2 ani? cand aveau strumfii un anisor erati f.multe impotriva sau in dubii! ce v-a facut sa va schimbati parerea? doar trecerea timpului? noi inca nu l-am facut... dar nu pot sa zic ca nu m-ati pus si pe mine iar pe jar cu intrebatul! o sa revin iar cu intrebarea la dr.ANYA cat sa o enervez un pic .. si sper sa ma lamuresc definitiv. Acum asta e, daca inca forumesc, ma iau dupa forum!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Mi-am adus aminte
Luna m-ai distrat cu lista ta. Mi te si inchipuiam venind in Romania ca un mare mafiot, cu o lista lunga in mana, iar dupa fiecare intalneala mai bagai un x mare si rosu pe numele fiecaruia.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Si tu esti pe lista.

Jadi ZAU.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Greu va mai ajung din urma Pina termin de citit toate paginile ajunge si mos Ene pe la genele mele.

Si eu sunt una dintre acele mamici care adorm inaintea copiilor.Nu de multe ori stau linga ei in pat ,adorm si cind ma trezesc remarc ca dorm singura in camera copiilor ,iar ei au emigrat fie la tata ,fie la bunica

Am admirat o mireasa frumoasa si pe fetita ei

Karli ,dar daca ai venit in Moldova nu te plimbi nitel ? Sau vrei doar sa lincezesti ?Hai ,ca au aparut nectarinele in piata ,iar congelatorul e plin de gheata Sau poate acum vor gasi alte preocupari comune(sa ude florile de ex.)

Jadi , salutari duamna de alea speciale "marca Jadi" (nu pun emoticonul ca cine stie cum se mai interpreteaza ).Daca ai dat si tu o fuga pe aici inseamna ca nu ti-a trecut dependenta de forum .Nici mie.

Valen ,singura poza in care poti vedea tortuletul lui Bogdan e asta.Alte incercari ale mele aici

Gata ,am rapit deja prea mult din perioada mea de somn.Nu de alta,dar miine la 6,30 se da deja trezirea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
matinali rau,noi sutem aia de ne trezim la 10 dar e musai sa-i schimbam programul de somn.
karli, m-am "laudat" cu andra caci o admir ca artist,a cantat superb,a ridicat oamenii de la masa,de altfel cam intepati..si da,e picticanie dar finuta tare si o profesionista...hai ca i-am facut reclama de parca as avea procent
ma apuc de calcat
zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

la noi a iesit soarele, dupa ce ieri au fost 10 grade
copiii abia asteapta sa mergem la gradina

Mara cred ca are o reactie ciudata la ROR: cere tot timpul mancare . de dimineata isi bea laptele si apoi dupa ce o imbrac vine la bucatarie si cere "papa", tot timpul ar manca ceva . ea a fost de felul ei mai mancacioasa dar de doua zile parca e din cale afara de flamanzila.

aseara au scapat la capsuni, erau proaspat culese si i-am lasat sa manance, sper sa nu pateasca nimic

am citit din urma si ma bucur ca s-a animat subiectul, ma bucur ca au mai scris si fete "cu vechime" pe forum si ne-au mai impartasit din bucuriile lor alaturi de copii

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...........vaz ca ati luat-o pe turbo inainte........
deci,
iar le-am incurat pe andutzi cu andicu........sory. e probleme veche, fara leac........
paticutz, sper ca ti-a mai trecut din depresie. chiar n-am vrut sa te supar. credeam ca e de bine intalnirea cu andrate poop si sper ca ziua de azi ti-a adus mai multa veselie.......
loredana, eu stau langa spit. marie curie, pe drumul gazarului. iti spune ceva?????????????
brazuca, inca odata iti urez casa de piatra in ambele sensuri.mi-a placut tare mult locatia. chiar unde ati facut nunta????????
jadi, n-am crezut ca lovesti si fugi
karli, ma bucur ca sunteti bine. si eu cu rorul sunt in dilema. am mai zis...singura frik e ca n-o sa mi-l primeasca la gradi. daca intre timp imi fac o pila solida, nu-l fac, daca nu..........cu d-zeu inainte.......
violeta
gabiarama, super tortul ala........iami, iami
ghinetz, me dor de tine, nusgh de ce. poate vara asta, intr-unul din drumurile la dorna, fac un ocol pe la targul ieshilor sa te vaz.

andrei ieri mi-a facut o surpriza....neplacuta: mi-a deschis doo ochiuri de la aragaz. cand am ajuns iesea gazul in draci, drept pt care l-am cam altoit peste manutze si am si tzipat la el. unde mai pui ca si bricheta o aprinde

apropos de gradinile voastre de care va plangeti ca-s ne'ngrijite.....eu daca imi fac vreodata casa imi angajez un gradinar din ala misto ...ca-n neveste disperate!uite, daca paticutz s-ar trezi in fiecare dimineatza, ar iesi la geam si l-ar admira pe "juan fernandez" gradinarind in slip printre trandafiri, poate n-ar mai fi asa depresata

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.......a si mai vroiam sa zic ceva: ca m-a amuzat teribil dana, cu "nefunctionalitatea" inaintasilor ei...........hehehhe. si ale mele tot sosete. of , mai uit la cate unele ca au neste tzatze frate ca dau p-fara...si altele................asta e discriminare...

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

mychi.. ma jur ca e de bine intalnirea cu andraz si ma jur ca o sa-l cheme Juan Fernandez!!!!

buna dimi la pranz.. am fost in vrie pana acum.. papica (ciorbita de vitel), rulada de purcel de lapte cu kaizer si mirodenii, si gata.

acu fug sa dau si cu aspiratorul ca am oaspeti de seama (andraz)si la mine in casa e vraiste totul. v-am invitat de nenumarate ori si v-am zis sa ne intalnim la noi ca slava Domnului curtea e mare) si nearanjata) tobogan avem.... numai sa spuneti da ...ca nu e asa departe mai fratilor!!

fug .. revin si va mai scriu ca am de raspuns..

Madam jadi.. nu te-am strigat degeaba Doamna.. vrem poze, vrem vesti, .. ne lasi asa cu ochii in soare!!??
carlaV

cafera
musso

ne reauzim later....

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pati, si noi te pupam si le pupam si pe Andra si Mara. Sa va fie de bine bucatareala, dar ai uitat ca sunt si burtici cu pofte pe aici?
Mychy, cum te simti cu piciorul? Am fost azi cu mama la control si are 10 incizii, 9 dintre ele in X, plus o tumefactie mare de tot in spatele genunchiului, care doare rau. In rest arata super ok. Sper ca la tine a fost mai usor decat atat.
(mama ce vreme e in capitala, bine ca ne-am intors de la mare la timp)

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput