Strumfi de iul-aug 2007 (142)
Raspunsuri - Pagina 12
ddanagh spune:
Waw Corina ce dulcica a fost Deni. O adevarata printesa.
Si mi-a placut mult, mult si buchetul, deosebit.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
brazuca25 spune:
Dana buchetul l-am ales impreuna cu nasica, si am visat la el pana in ziua nuntii. Ma indragostisem la prima vedere. Ce sa spun, a avut dreptate Pati, iar buchetele si lumanarile cu orhidee au fost splendide. Si acum am lumarile cu florile pe ele si nu s-au ofilit. ![]()
Despre Deny ce sa mai spun...nu ca e a noastra, dar nu a fost om la nunta sa nu se minuneze cat de dulce era. Maine o sa vedeti ca nu ma laud degeaba.
Mai ales cand o sa primesc filmul. A dansat fata mea fara nici un stres in fata la toata lumea cu rochita aia de printesa de chiar ca ne venea sa o mancam. Ca sa nu mai spun ca s-a imprietenit cu nenea fotograful si cum il vedea cum isi lua vreo figura de poza si obligatoriu era pozata.
Fotomodela lu' mami.![]()
Dana chiar ca ghinion cu breteaua la sutien. Si eu sunt suparata pe ale mele, ca au intrat la apa de zici ca nu am avut vreodata. Eu rochia de mireasa o comandasem inainte sa intarc si sa slabesc, deci ei au facut-o dupa masurile alea. La nunta, a trebuit sa bag in corsetul ala sutien cu burete de 'nspe cm ca altfel... dupa intarcare si slabit vreo cateva kg (multe) nu mai sunt "fetele" mele ce erau. Noroc cu corsetul cu snur ca m-am strans de nu avea ce sa sara pe afara.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
cafera spune:
Chiar asa Corina, cate kg ai slabit? Ce dieta ai tinut? Sau numai emotiile te-au slabit?
CarlaV spune:
Corina, abia am ajuns si am sarit pe pozele voastre, nemancata si nedezbracata
. Desi v-am vazut in direct, mi-era dor sa va mai vad si continuu sa ma minunez de cat de bine aratati toti. Printesa ta m-a dat gata, cred si eu ca a fost vedeta serii, este atat de finuta si dulce incat nu se putea altfel, iar rochita... n-am cuvinte.
Felicitari pentru kilogramele in minus, tu vorbesti ca nu avea ce sa sara din sutien? Atunci eu ce sa mai zic? Noroc ca mai e putin si ma fac iar ca Pamela Anderson
.
Pati, nu am glumit cand am spus ca esti o nasica sexy, arati foarte bine. Eu nu stiu ce vrei de la tine, daca ai fi slaba ca scandura n-ai mai fi tu ![]()
.
Carla,
s.37
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
ola gagice
!ola deni asa la tine special un ola sa mai treci pe la noi!
corina ati fost asa de frumoase amandoua,tu radiezi
.si deni o printesa!vorba lui valen oare chiar am fost si io mireasa?...
mai ce-mi place ca ati iesit la butonat mamici! haide haide valul doi de burti,acusi ma paraseste si carla
(in ritmul cum te tot balacesti mamico nu mai ai mult) si raman singura pe aici cu greturi,dureri de burtica si deastea...
eu azi pot sa zic ca ma simt cat de cat mai bine ,tusesc dar la o jumatate de ora nu la 5 minute.da cafera a fost ceva gripa naspa,
n-am avut de ani de zile,pe mine m-a daramat si azi a plecat si vara mea la valcea sper sa nu fi luat si ea.si bine a fost cu un ajutor,of de ar fi valcea aproape as face 3-4 prunci linistita,la ce neamuri saritoare am acolo...
cafera a venit al meu ca mos craciun,cadouri pt eli de la mama,de la el o groaza ,ceva si pt mine
,vara lunga sa fie.eli a fost inebunita ca are costumas cu nemo,e mare fan.
maine o ducem cu noi la o nunta,cum nu pot sta nici eu mult o luam si pe ea si stam cat poate.abia astept sa vad cum se distreaza.azi am tot probat pe tinute si am vrut sa-i mai iau ceva dar sotul meu m-a declarat bolnava psihic cu hainele copilului,m-a amenintat ca ma duce la psiholog daca nu ma opresc.habar nu are ca mai vin saptamana viitoare de la croitoreasa un val
,of boala grea
dana astept pozele cu nasa sexy![]()
stefania si eli e inebunita dupa bebei.merg cu ea in parc:"mami uite pange bebeiushu...""nu mai pange bebeiush,canta eisa nani nani puiu mami..."
luna elisa face antrenamente la greu cu engleza sa aiba ce povesti cu ade si sophi![]()
elisa doarme la ea in pat cu mami langa,aproxi 15 minute in care ma intreaba de tot ce misca pe pamant daca face nani sau doarme si el/ea...
"mami dani doame?""da mami,doarme ca e noapte afara...""mami simona face nani?"...etc.ma tine de mana si cand adoarme plec,dar are momentele alea de trezire cand are chef de vorba,zici ca ar fi muta toata ziua
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
11+
povestea noastra...
CarlaV spune:
Alina.a, la mine se poate intampla teoretic oricand, saptamana viitoare cand merg la eco ma astept sa aiba Larisa 3 kg. Se spune ca a doua oara este mai rapid si mai devreme, asa ca... te las cu valul urmator de burtici.
Mie la mare imi este grozav, cred ca as putea naste acolo si sa nu-mi dau seama
, nu ma simt gravida deloc. Cum am intrat in Bucuresti au si inceput greturile si durerile de bazin, prima data n-am avut asa ceva.
Saby este innebunita dupa Winnie the Pooh, i-am cumparat o galetusa cu de toate si i-am spus ca este de la surioara ei, a fost atat de incantata incat venea periodic sa pupe burtica si sa spuna "multumesc, Lari".
Carla,
s.37
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Corina, stiam eu ca am uitat sa spun ceva
. Si mie mi-au placut foarte mult lumanarile si buchetele, sunt innebunita dupa orhidee si mi-au sarit imediat in ochi. Felicitari si nasei
.
Carla,
s.37
cafera spune:
Alina, te si vad bagata toata in sacosele de cadouri.

Sanatate multa si petrecere frumoasa.
Sa stii ca si eu cred ca aceasta gripa nu a fost chiar curata. Fetele parca au trecut mai usor, dar noi rau, rau, sotul si acum zace. Iar mama a si vomat, nu se poate ridica din pat

Sunt tare ingrijorata.

Paticut, tu zici de curte si te plangi, pai s-o vezi pe a mea

. Am avut proasta inspiratie sa sapam iarba crescuta si gazonul nu a iesit pentru ca a fost cineva care chipurile s-a priceput la grdinarit si nu a dat cu ierbicidul selectiv cum trebuia si nici nu a semanat constiincios. Asa ca...avem buruieni si ici si colo un firicel de gazon, plus bolovani

Aleile betonate au hainuta noua, adica dale, dar cine sa le puna ca muncitorii tocmiti nu mai vin si tot asa.
Ei, prind curaj si va pun poze![]()