Strumfi de iul-aug 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nu mai corectez mesajul ca intelegeti voi ce si cum.

Michishoaro, ce succes ati inregistrat voi. Bravo! La noi cred ca inca nu a venit momentul. Fuge de olitaaaaaaaaaa... Sta pe ea imbracata, atunci cand isi insoteste sora la neste chestii si le vezi pe amandoua ca pe niste veritabili ganditori, impartasind impresii.

Hose, poate ne pui totusi niste poze.

Oana, tu ai reusit sa faci ceva cu pozele? Nici eu nu reusesc sa mai incarc pe nici un cont. Ce ma sfatuiti?

La noi sfarsitul de saptamana a fost ploios si rece. Sotul tot bolnav , iar mama si mai si, a ajuns la tratament injectabil. Noi ne-am strecurat printre picaturi la activitatile care s-au desfasurat pentru copii. Parca mai putina lume decat in alti ani. Oricum, fetele au fost foarte incantate de parada papusilor gigant.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.

Mai dam si noi un semn de viata, dupa atata timp. Va citim zilnic, dar nu avem timp sa scriem.
Sun foarte ocupata la job si imi vine sa-mi iau campi. Am facut si ore suplimentare, dar nu o sa mai fac asta, ca tare greu este. Ma duceam acasa doar sa culc fata. Si nu reusesc sa mai imi revin cu oboseala.
In rest suntem bine, cu vanatai si julituri pe ambii genunchi.
Dar avem totusi o veste: am tuns carliontii. Am pus poze noi sa vedeti ca nu ne mai chinuim cu pieptanatul, ca era o tragedie.

Va pupic.

Am uitat: Sa spun totusi Casa de Piatra brazucai. Sa fii sanatoasa si si fericita alaturi de toata familia. Ai facut o mare realizare,eu nu cred ca mai reusesc asta.

Carla ai grija de tine, ca totusi trebuie sa nasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetele. Hai ca iar dau cafea! Jos din pat imediat!

Dianaaaaaaaaaaaa, ce scumpete de fetitza! Doamne, ce papushika! Exact din aia de pus in vitrina. Imi pare rau, e un cliseu tampit, dar e fffff adevarat! Iar acolo unde doarme..........n-am cuvinte!
Pur si simplu mi-e greu sa mai gasesc cuvinte sa spun ce sentimente imi trezesc pozele cu strumfii nostri!!!
Sa fie sanatosi! Si noi pe langa ei, logic!

Hai, toata strumfaria si mai vorbim!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Arhdy, ce coincidenta, m-am trezit gandindu-ma la tine, poate fi fiindca era sa nasc alaltaieri noapte . Este perfecta printesa ta si cu carliontii tunsi, arata minunat .
Cafera, gata, nici o tura la mare pana nasc, doar pe langa casa (a se citi casele altora de langa Bucuresti )
Monicabo, imi pare rau de patania cu buza, nu stiu daca am apucat sa scriu, dar se vindeca repede. Cu aparenta pierdere a memoriei nu te ingrijora, li se intampla altora cu case mult mai usoare decat a ta .
La mare am fost de 2 ori cu pauza o saptamana pentru ca aveam multe de rezolvat in Bucuresti, inclusiv un control la dr. sa stiu daca ma mai lasa sau nu sa plec. Nu m-a deranjat drumul, facem 2 ore din casa pana in hotel. In poza respectiva Saby plangea pentru ca a gasit ciocolata mea in frigider si voia sa o ia de acolo. Si in poza cu ochisorii foarte de aproape plansese pentru ca fusese certata, mi-a spart o oglinjoara pe care a tras-o de pe masa impreuna cu alte lucruri, dupa ce ii repetasem de cateva ori sa nu mai faca asa.

Va pup, azi sunt toata ziua cu Monika (Samadhi).

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
cafera, welcome back!
arhdi, tare frumoase poze! si fara zulufi e o scumpa!
paticutz, ai grija cu invitatiile, ca poate te trezesti cu glastra plina de garoafe si cu frigideru gol! asta daca nu cumva iti faci cumparaturile de la Real, asa ca-n reclama de la TV.
musso&vio, daca va hotarati la un mall, imi ziceti si mie
monica, ...fi barbata!
am asa o stare de somn..........de plictis! cred ca vreau o schimbare in viata mea.........apropos de schimbari, m-am tuns din nou.....si mai scurt!!

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata,
Cred ca e astenie de primavara! Ca si eu ma "laud" tot cu o stare proasta, chef de nimic, etc... Cred ca de la servici mi se trage!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Neatza
Pun repede un link catre pozele de la nunta la care am nasit. Sunt multe, faceti voi selectia :
http://eugeniapanait.sunphoto.ro/nunta_religioasa_-16_mai_2009

Ma duc sa o vad si eu pe Cristiana si pe printesa lui CRis-m.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
cafera,n-am mai plecat si imi pare tare rau..exista o ordine..el e mai nou la companie.
mychy,mie imi e indiferent,mult nu pot sta,adica trebuie sa stiu exact unde ajung..a doua zi plecam in turcia..apoi in ziua cand ajungem ma duc la bunica-mea ca tb sa-i iau masina de spalat,deci alta alergatura,apoi la fini care stau langa pacul sebastian..cam mica ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
......apropos de schimbari, m-am tuns din nou.....si mai scurt!!

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Si nu ne arati o poza cu noul look?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Gata, am reusit si am vazut si eu poze cu fetitze strumfitze frumoase foc: Cristiana, Sabi, Ioana. Am incercat sa le vad si pe Smaranda cu surioara insa mamica lor le tine ascunse. Draga Ioana pune macar linkul catre site-ul mamicii tale

Michi felicitari pentru carnacior. La cati mai multi!!!!

Nu ma mai lasa fata mea deloc: sa va zic ce zice acum: 'nu mami, ia pi, pisii, mamii aaaa, hadiii pa, a pa, pa pa, pa, pa, hadii, hadii mami'.
E hoatza, imi zice ca a facut pipi pe ea sa ma duc sa o schimb si apoi urla de rasuna daca indraznesc sa-i dau tot pantaloni de casa (ii cunoaste), trebuie sa-i dau ceva pentru afara.
Azi de dimineatza m-a uimit total. Noi dadeam mereu noroc, 'coco' cum zice ea, eu cu sticla, ea cu biberonul.
Mai devreme am stranut eu tare si ea vine repede si-mi zice 'coco' (noroc). M-a lasat masca...
Gata, plec, ca nu mai tine vrajeala.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput