Strumfi de iul-aug 2007 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Inainte sa inchid sandramaua vroiam sa-i mai zic lui Karligutza ca, in momentul in care face un compliment, are un dar aparte de a face omul sa se simta tare mandru. Multumesc de aprecieri
Cum e la mamica acasa? te invidiez. Sper sa aveti vreme cat de cat ok, si cu ceva soare.
Cred ca ma duc si eu saptamana viitoare sa stau la tara, sa hranim gainusele.
Va pup, nu se mai poate sta d'le la taclale cu copii mici

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, ai fost o nasa beton! mi-a placut coafura! si rochia! as indrazni sa te intreb ce era in sticla cu care dadeai noroc cu fiita........la ea banuiesc ca era lapte...dar la tine?????

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

neatza si de la noi si multumim de aprecieri

tocmai am vazut o nasica super eleganta si niste carlionti...

mychy felicitari pentru carnacior...am avut si noi o realizare de genul acesta saptamana trecuta(asta daca nu se pune faptul ca prima jumatate a fost ....pe langa olita);aseara am vrut sa repetam figura dar cand s-a vazut fata fara pampers,in "chinurile" facerii fiind, s-a pus pe oracait,asa ca am consemnat abort mission, ne-am pus pampersu' la loc etc,etc....trag insa nadejde ca o ajunge si oala la loc de cinste intr-o zi cu soare.

ca sa compensam aceste "neajunsuri" raportez una bucata copil foarte vorbaret, trancane nonstop,cu intonatie de donald

ultima achizitie linvistica:ne spune povesti, care suna cam asa
a poost odata...ca nici....odata..o pintzesa,tei putulushi(purcelushi),o baba si o gaina etc, ...si repeta asta la nesfarsit

uf, am inceput cu buna dimineata si s-a facut deja aproape de pranz,ma duc la trebile mele,mama lor....

cand face traznai ioana zice "mama masii!!!",ma imita copilu', ce sa faca, asa caci voi avea mare grija in a vorbi cat de cat "comestibil"

va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:

Claucia, andreea, pe unde mai iesiti voi laplimbare cu copiii? ca uite stam pe aproape si nu ne-am vazut niciodata in cartier...(doar la intalnire)

Monica, noi mergem mult in Bordei - imi place f tare, Alessiuta nu are unde sa fuga, a invatat parcul si se descurca singura, ne striga numai cand nu ajunge undeva, in rest, nu pleaca din parc, stam pe banca si avem o vedere de ansamblu, e f frumos. Si se joaca cu jucariile in nisip - unde este ffff curat, nu am mai intalnit un parc atat de curat, cu flori, cosuri de gunoi cu sac inauntru etc, pe tobogan, pe "uta", balansoar, etc.
Si in plus e plin de mamici cu burtica si copil de varsta Alessiei in dotare sau cu bb f mic, de cateva lunisoare si tot asa, copil mai mare, de varsta Alessiei.
Mai mergem in Kisseleff cand si cand, in Herastrau la Roata mare dar leaganele sunt cam comuniste - insa am dat-o in gargarite, alea automate de merg singure si a fost incantata, sau in mini-parculetele din apropiere ca sunt vreo 3 asta cand nu vrem sa plecam mai departe.
Va asteptam cu ambele fete, spune-mi cand si unde si vin si eu sa vad frumusetea mica si sa se joaca frumusetile mari una cu cealalta.

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.........va poop pe buletin, ca plec acasa..........o dupaamiaz placuta s-avetzi!

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ao-leo ce plictiseala, bah, baete, bah!
Ma duc pe la mondenitati scandaluri alea alea sau pe un' se mai cearta oanamada
Sa nu cumva sa te superi pe mine!

Hai pa! Mai ziceti ceva!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

schimbare de capitol!