Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

p.s. Roxana, mesajul asta e scris de acasa..

Nu stiu de ce, dar mi-as fi dat seama oricum!

Cum nu stii de ce? Uitasi de relatia speciala?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Yaia ce a mai rezolvat prietena aia a ta insarcinata cu analizele?

Habar nu am! E in concediu medical pana pe 2 iunie si abia apoi stau de vorba cu ea. Sotul ei zice ca e ok, dar stii cum sunt barbatii...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of,of, saracii puii bolnaviori! Sanatate multa pt puii de Valentina, Ayumi si Maruntika!

Yaia, nu detaliez aici, dar pozitia pe care sunt angajata, precum si statutul persoanelor din comitetul director(majoritatea celibatari) sunt piedicile de care vorbeam pt a putea beneficia de concedii medicale repetate. Stiu ca asa e legea, vorbeam de alte legi, nescrise...in fine...o sa o rezolvam noi cumva. Cei de la compania unde lucrez au fost f intelegatori cu mine, sa stau 2 ani a fost mult, dar asa am hotarat si ei au inteles, de aceea asteptarile lor sunt probabil mari la intoarcere!

Papanash, Roxana, mi-ati dat de gandit cu programul lung, eu aveam de gand sa o las luna august la program scu pt acomodare, dar o sa ma mai gandesc.

Danuta, din pacate, tot putin lapte bea, am incercat si cu Cedra, dar nu i-a placut deloc, Asta de la Mili UHT il accepta dimineata, dar mai mult de 100 ml nu bea. Si asta pe toata ziua! Ca seara uneori nu vrea deloc, alteori abia bea 100 ml. Nu stiu ce sa mai incerc.Nasol!Voi sunteti mai bine?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia,uite aici impresii despre niste gradi din zona care te intereseaza.
de asemenea eu m-am tot uitat pe site-ul www.gradinitebucuresti.ro

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Gabriela, Lisa de adimercedes nu bea lapte mai deloc, daca imi amintesc bine ce spunea mami ei. Dar ea ii da alte tipuri de lactate: branza, iaurt.

Cu gradinita, perioada de acomodare la noi a fost de 4 zile:
- in prima zi am stat acolo cu el vreo 1-1 1/2 ore si l-am lasat cu ele vreo ora si un pic (apr. 10)
- a doua zi am stat acolo vreo ora si l-am lasat pana la pranz, sa manance acolo (11:30)
- a treia zi l-am lasat sa manance si sa doarma acolo, l-am luat imediat dupa ce s-a trezit (14:00)
- a patra zi a stat program lung (care la noi e pana la 16:00-17:00)
Dupa aceea a stat program normal.

Imbolnavirile la noi nu au fost una dupa alta, adica aveam cam 3 zile de medical la 2-3 luni, ceea ce e ok, zic eu, chiar si pentru celibatari. Oricum, copilul meu e pe peimul loc si am avut grija sa-mi instiintez sefii despre asta. In plus, le spun ca as putea lucra pt. ei daca stau ei cu copilul meu bolnav. Dupa replica asta, toti sunt bucurosi sa-mi ingrijesc eu singura copilul si sa vin la serviciu abia cand el e refacut. Cred ca totul tine de atitudine si reguli. Daca stabilesti de la inceput cu ei regulile si le spui cam cum vor sta lucrurile in viitor, dar tragi tare atunci cand lucrezi, nu cred ca ar avea nimeni nimic de comentat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Cecilia,uite aici impresii despre niste gradi din zona care te intereseaza.
de asemenea eu m-am tot uitat pe site-ul www.gradinitebucuresti.ro

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Gradinita respectiva este gradinita de stat si nu primeste sub 3 ani, la o astfel de gradinita am acces fara probleme si am unele chiar ffff bune langa casa...dar la anul cand o sa facem 3 ani.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut eu bine o sa fie targul gradinitelor la palatul copiilor?

Luy, ati fost azi la gradinita?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:

Mariaaaaaaaaaaaaaaa!

Stie vreuna dintre voi ceva de ea?

=====================

Carpatina, si eu ma intrebam de ea. Sper ca e bine si ca a iesit din butoil cu melancolie. Zicea ca e cam obosita din cauza ca Eliza se trezeste des noaptea si ca nu o prea ajuta sotul (tigaile mele sunt la usa, gata de trimis in ajutor, daca e nevoie )

Cred ca vorbiti de 2 Marii diferite. Cred ca Duamna C o striga pe bikMaria, dar sunt sigura ca vrea sa stie si ce mai face Mariana (ramonaiani)...

Poze

Yaia, ai dreptate . Neuronul gravid, bata-l vina . M-am pierdut eu in atatea "aaaaaa". DAR, tigaile tot sunt disponibile in caz ca nu ii ajung cele deja oferite .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Foarte bun programul de acomodare al lui Tudor de Yaia, cred ca asa e ideal. Eu recunosc ca am recomandat program lung desi aplic acomodare, m-a prins Carpatina ca de obicei. Dar cred ca asa e bine. Ca nu aplic e alta poveste si de altfel nu sunt sigura daca ii las perioada de acomodare sau nu. Depinde foarte mult de primele zile, oricum platim program lung de la inceput.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:

p.s. Roxana, mesajul asta e scris de acasa..

Nu stiu de ce, dar mi-as fi dat seama oricum!

Cum nu stii de ce? Uitasi de relatia speciala?

=====================

Nici gand, e la fel de vie.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput