Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Imbolnavirile la noi nu au fost una dupa alta, adica aveam cam 3 zile de medical la 2-3 luni, ceea ce e ok, zic eu, chiar si pentru celibatari. Oricum, copilul meu e pe peimul loc si am avut grija sa-mi instiintez sefii despre asta. In plus, le spun ca as putea lucra pt. ei daca stau ei cu copilul meu bolnav. Dupa replica asta, toti sunt bucurosi sa-mi ingrijesc eu singura copilul si sa vin la serviciu abia cand el e refacut. Cred ca totul tine de atitudine si reguli. Daca stabilesti de la inceput cu ei regulile si le spui cam cum vor sta lucrurile in viitor, dar tragi tare atunci cand lucrezi, nu cred ca ar avea nimeni nimic de comentat.

Yaia, tu ai lucrat in Romania?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, eu m-am dus rau cu capul
astazi este ziua tatalui meu, implineste 75 ani, sa-mi traiasca sanatos ! Am uitat complet, m-am trezit eu azi asa cu un aer de sarbatoare, dar pana la 5 cand m-a sunat mama - mirata ca n-am sunat sarbatoritul, eram ferm convinsa ca-i doar Inaltarea azi.
Of !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu as putea sa-l duc pe Andrei de luni la gradi, are loc. Inca mai stau sa ma gandesc din ce data sa inceapa, m-a apucat asa un sentiment de vinovatie, parca vreau sa scap mai repede de el, cu toate ca stiu ca i-ar fi foarte bine acolo. M-am crizat un pic, e normal, nu ? Adica o sa-mi revin, nu ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, la multi ani cu sanatate tatalui tau. Nu stiu ce sa zic cu gradi, tu stii cum e mai bine.

La mine a picat sportul pe ziua de azi. Inca astept sa zic o vorba sefului mare care e prins, sa zic mersi daca ajung la timp acasa pana pleaca bona. Asa ca ne mai "auzim" abia maine pe seara, azi nu mai apuc sa deschid forumul, iar maine sunt la o conferinta toata ziulica.

Pupici.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

fetelor, eu m-am dus rau cu capul
astazi este ziua tatalui meu, implineste 75 ani, sa-mi traiasca sanatos ! Am uitat complet, m-am trezit eu azi asa cu un aer de sarbatoare, dar pana la 5 cand m-a sunat mama - mirata ca n-am sunat sarbatoritul, eram ferm convinsa ca-i doar Inaltarea azi.
Of !

Ghighi- filme

LA MULTI ANI! tatalui.sa fie sanatos

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

printesa mea cocheta :
http://good-times.webshots.com/photo/2601519130101671646yknhAv?vhost=good-times

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Noroc ca nu ati scris mult!!!

Sanatate multa baiatului Ayumi! Spoer sa fie ceva usor.

Valentina sanatate la puiut. Intradevar glicerina boraxata e foarte buna pentru afte. Se mai putea pune nu stiu ce pastila portocalie in ea. Cum imi amintesc iti spun.

La multi ani pentru tatal tau Papnash. Sa sa fie sanatos sa se bucure cit mai mult de Andrei!!!

Noi suntem bine, de azi de pe la prinz Dariei nu i-au mai curs muci...Aseara erau ca la robinet. Cum ieri am avut 30 de grade am mers cu Matei in strand. Distractiafavorita a Dariei era sa isi bage miinile in apa rece. Bineinteles ca s-a udat toata.
O sa pun mai acusi citeva poze.
Acum ploua la Piatra Neamt dar sper la vreme buna in week-end.

Daniele e atit de dulce printesa incaltata!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

NU mai stiu fetelor ce sa fac cu tusea lui Andrei.

I-a dat medicul de familie 2 antibiotice pana acum: amoxicilina si cefalexin si nimic.
Baie cu sare am facut, inhalatii cu eucalipt si pjn, sirop eurespal, stodal, acum ii dau rhinathiol, patlagina i-am dat. NImic nu merge. Tuseste rau de tot nu gluma.

Ce sa-i mai fac?

Cred ca ma duc sa-i fac o analiza la sange poate iese ceva.

Altceva ce-mi mai ziceti sa fac ca nu mai stiu. Sunt varza de atatea nopti nedormite. Avem viroza asta (daca o fi viroza de vreo trei saptamani).

---------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Cum am spus citeva poze cu Daria.

Mergi la inceput

Emma noi am vorbit la telefon. Te salut si aici.

Sper sa se faca repede bine Andrei. Sper sa te poata sfatui fetele care au auvut puiuti cu tuse.

Astazi la aerobic a fost ca o lectie privata, am fost doar doua fete. cred ca din cauza ploii si a zilei de sarbatoare.

Va doresc tuturor o seara buna si o noapte linistita.

Mergi la inceput