Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

NU mai stiu fetelor ce sa fac cu tusea lui Andrei.

I-a dat medicul de familie 2 antibiotice pana acum: amoxicilina si cefalexin si nimic.
Baie cu sare am facut, inhalatii cu eucalipt si pjn, sirop eurespal, stodal, acum ii dau rhinathiol, patlagina i-am dat. NImic nu merge. Tuseste rau de tot nu gluma.

Ce sa-i mai fac?

Cred ca ma duc sa-i fac o analiza la sange poate iese ceva.

Altceva ce-mi mai ziceti sa fac ca nu mai stiu. Sunt varza de atatea nopti nedormite. Avem viroza asta (daca o fi viroza de vreo trei saptamani).

---------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

sanatate multa, pot doar sa-ti spun ca noi dupa un episod urat de tuse am ajuns la bronsiolita acuta, am scapat repede cu aerosoli.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, la multi ani si multa sanatate tatalui tau.

Erina, am vazut-o pe Daria, cu cat creste este tot mai frumoasa.

Danielle, printesa cu cizme si suzeta

Maria, mai treci pe la noi, ne este dor de tine, sper ca esti bine.

Mariana sper ca sunteti bine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

sanatate multa baietelului lui Ayumi, Andrei de Valentina, Energiei , Andrei de Emma .
Emma , eu am tusit vreo 4 luni de zile continuu , o tuse seaca si am luat si facut inclusiv ce-ai enumerat tu acolo plus altele (mai putin antibiotice) de ajunsesem la disperare. Am prins o viroza cand alaptam pe la 8 luni si am fost atenta cu medicatia! Cand am vazut ca nu se termina cu tusea am zis ca-i pe sistem nervos de acum in colo ,apoi am zis ca fac radiografie la plamani ca cine stie. Cine imi asculta plamanii imi zicea - n-ai nimic !
Acu'e vorba de un copil, da'poate ca asta e cursul firesc al pacatoasei de viroze.

Rabdare multa Gabriela! eu am schimbat n-spe formule si firme si pana nu i-am pus miere in el n-a vrut! ii dadeam iaurt si branzica .

am vazut frumoasele Me, Ebonee si Daria..

adimercedes , eu aveam o lista de 20 nume de fata si doar Sebastian -ca aveam fix pe el . Da' daca mai fac vreunul am pe lista 20 nume baieti.
tantica din parc e f atenta la copilu' ei acu

Papanash , la multi ani tatalui tau !

am urmarit subiectul gradinita mea . Deocamdata nervii mei spun ca mai rabda un an !

copilu' meu desi spunea doar digitzei acu' s-a hotarat ca-i mai bine sa vorbeasca pe limba pe care o stie doar el! ma gandesc ca nu-i interesant pentru el sa vorbeasca! oare cum sa=i deschid apetitul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
adimercedes , eu aveam o lista de 20 nume de fata si doar Sebastian -ca aveam fix pe el . Da' daca mai fac vreunul am pe lista 20 nume baieti.
tantica din parc e f atenta la copilu' ei acu

Ceamica, data trecuta parca aveam mai multe nume de baieti. Acum, pauza. Mai avem vreme ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Cafea pentru toata lumea!!! Sa aveti o zi frumoasa!

Ceamica era un subiect foarte bun despre stimularea vorbirii puiutilor. merg sa il caut si revin!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Imi savurez putin linistea inainte sa plec la conferinta. Daca nu era de trimis Alex la gradi zau as fi dormit si eu ca omul mai mult.

Am inceput dimineata vazand-o pe Daria tare cocheta .

Emma, eu zic ca trebuie sa ii faci o analiza de sange sa vezi ce ar fi, musai o proteina C reactiva si hemoleucograma. In plus exudate nazale si faringiene. Si discuta si despre o posibila alergie, sa fie praf, sa fie mucegai, nu se stie.

Ceamica, ce era asa rau la subiectul cu gradinite? Nu am timp acusica sa citesc, poate diseara. Subiectul de care zice Erina cred ca este cel cu Metoda Hannen. L-am citit si eu zilele trecute si am constatat ca aplic instinctiv aproape tot din ce scrie acolo. Si totusi fara succes. Partea mai ciudata este ca Andrei leaga cuvinte, insa cum cuvintele lui sunt chineza pentru noi e greu sa ne dam seama ce spune. Sunt cateva chestii frecvente si atunci mai pricepem, asa imi dau seama ca le combina. In rest totul e ieia, iaia, etza, utza, si altele asemenea. Se pare ca prefera terminatiile cuvintelor. Nici mama nu zice, desi asta noapte s-a trezit plangand si a strigat tare clar mama.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, nu sunt la birou, dar daca ai chef de mailuri eu pot citi si raspunde. Chiar cu mare drag, nu prea am eu dispozitie pentr evenimentul de azi.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata Roxana. Vad ca ai scris tu despre asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256&SearchTerms=vorbirea

Ma duc si eu sa recitesc.

Ceamica nu te grabi, sunt copii care vorbesc mai tirziu si copii care vorbesc foarte repede. Respecta ritmul lui Sebastian. Acusi o sa ne plingem ca nu le mai tace gurita.

Mergi la inceput

Mi-am amintit cind ai scris despre Andrei ca a strigat in somn. Simbata trecuta Daria era pe jumatate adormita si asa in somn a zis noate buna. Deobicei raspunde la noapte buna cu pa, pa.
Ea are si un fel de timiditate. Stie sa repete si sa spuna dar se fisticeste. Sunt sigura ca acusica va incepe si ea sa spuna lucruri clare. Exac ca Andrei si ea face insiruiri de cuvinte, chiar le repta identic de citeva ori in speranta ca voi intelege ce spune.

Mergi la inceput

Cecilia, Ceamica Roxana, multumim. Era o poza pe acolo intr-un costum de baie care ii este mare. Oricum ati putut vedea ca nu ma pling degeaba ca nu maninca. Are niste picioare subtirele...

Va mai amintiti ca ma plingeam eu ca ea creste parca prea repede...mai are cineva perimetrul cranian 48.3? In inaltime nu am reusit sa o masor perfect ca nu sta. Oricum are 90 si...

Mergi la inceput