Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici cum mai sunt puiutii bolnaviori?

Emma, Roxana te-a sfatuit foarte bine. Stiu ca te gindeai si tu sa ii faci analize. Cum mai e Andrei astazi?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Papanasho, la multi ani pentru tatal tau! Sa fie sanatos!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Erina multumim de cafea..am admirat-o pe Daria,e o frumusica.Mi-a placut mult compleul mov cu bolero,ii statea f bine..si Miru are pc-ul tot 48,asa ca nu-ti fa griji..

Emma multa sanatate lui Andrei!

papanash la multi ani tatalui tau!

Gabriela azi e ultima zi de tratament,suntem pe drumul cel bun..Cat despre lapte,eu i-am dat fetei vreo doua luni lapte din comert(zuzu,cedra,milli)apoi am revenit la Nestle junior,n-a facut mofturi(am citit undeva ca celor cu grupa de sange B3 le plac mult lactatele,s-a potrivit )...Poate Sara papa iaurt,branzica..si compenseaza lipsa laptelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata,

uraaaa dau si eu cafeaua in sfarsit !

sunt matinala , copilu' meu doarme ca la 3 ardea ca focul 39,7 . pe la 8 avea 39. L-am dusat si doftoricit ,acu'astept rezultatele.
cred c-am cules ceva din parc ca erau niste copii cu lumanarele sub nas si n-a vrut sa plece sub nici o forma ! data viitoare plec , chiar daca de abia am venit!

Rox , nu am zis deloc ca-i rau , din contra e chiar folositor , da' eu tot zic ca-i al meu prea mic de gradi. Si daca pot sa ma sacrific o fac, insa nu stiu daca ma mai si tin nervi! Deocamdata nervii mei zic ca pot

Erina multumesc pentru link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimi, multumesc pentru urarile pt tata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

pe mine m-a luat depresia de gradi, parca-l trimit in armata .stau tot timpul la fundul lui, il pupacesc si-l bibilesc continuu...

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Santatae puiutilor bolnaviori de Ayumi, Valentina si Marunzika!
E ceva ain aer. ca nici ai mei nu-s ok.
:(
Sofia tuseste f rau si am sperat ca o sapt la munte o va face bine, aiurea./ Gh a racit si el. Fara febra, numa muci si un picut de tuse, la el s-a declansat fix acu o saptamana in urma unei crize de plans.
Eu sunt la Bucuresti de ieri, ei vin diseara.
Azi dimineata Gh a cerut apa apa aratand spre cutia de lapte. E de bine:)

Mie mi se tot infunda canale la sanu drept si e cam dureros.Numa la exterior se infunda, sanu nu doare, nu se inroseste, da ma doare la inceput cand suge.
Eu sincera sa fiu l-as intarca, dar mi-e nustiucm cu mersul la mare. Dupa enteroclita de anu trecut mor de frica deshidratarii. Oricum, daca e sa ma aleaga pt tabara intermationala de foto din august se intarca atunci. Daca nu....nu stiu, da pana in octombrie mie imi ajunge.Intr-un fel ma bucur ca am ajuns sa ma gandesc eu la intarcare, la Sofia a fost gradual si am suferit f mult cand n-a mai supt.
Probabil ca si la el o sa sufar, dar am si oaresce sentimente cum ca am alaptat destul. Totrul e sa il conduc pe el la intarcare fara sa sufere.

Erina, nu e deloc slaba Daria, unde ai vazut tu picioare bete?
pai nu mai e bebe, lasa fata in pace, arata splendid.
Gh al meu cred ca are 10 kile jumate, sau un pic spre 11, ma rog.

Rox, iar incepi cu vorbitu? Pai a zis mama la suparare, asa era si Sofia, imi zicea nana, dar la nevoie mare de tot eram mama:)))

Eu va spun sincer ca acuma sunt asa de stresata cu ce am pe cap incat putin ma intereseaza cat vorbeste si daca face la olita:D
Il vad ca reactioneaza, ca intelege tot, ca e extrem de poznas, ca iomi face poante nonstop si asta ma satisface suficient cat sa nu-mi doresc mai mult decat sanatate pentru el:)
Il iubesc enorm, se vede ca e extrem de inteligent, canta aproape perfect , e tandru, generos si extrem de haios. Nu mai vorbim cxa frumos si fin .
Ce-si poate dori o mama mai mult? Decat sanatate si noroc.

Daca tot ma laud...LOL.
Pe 10 iunie, ora 18, am 3 poze in expozitia de grup "dobrogea".
Unii au doua, una sau niciuna:), sunt si unii cu mai mult de 3, dar din 3 tabere diferite, eu am 3 numa dintr-o tabara.
Asa ca va invit la Muzeul Taranului Roman ori la vernisaj, ori poate mai bine sa vedeti expo pur si simplu, sunt poze tare bune .
Pe 22 va mai fi o expo, la jumatatea anului se numeste, cu grup de anul asta de la curs.Acolo am mai multe lucrari.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

fetelor sunteti minunate!nu am primit atatea urari nici din partea familiei cat am primit de la voi.va multumesc si va doresc tot binele din lume voua si familiilor voastre. ayumi,marunzika si ema sanatate copiilor! papanash,la multi ani taticului tau!sa se bucure de batraneti linistite alaturi de cei dragi! noi suntem internati la budimex,sectia pediatrie.andrei a raspuns bine la tratament si sper sa plecam cat mai repede.va doresc o zi minunata in continuare si sper din tot sufletul ca urmatorul mesaj sa-l trimit din fata calculatorului.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Sabina felicitari pentru expozitie !Felicitari pentru tonusul pe care-l ai , e molipsitor . Cum stati cu renovarea ?

Erina, nu-i deloc slaba Daria, e numai bine. Iar capul e ok, se vede caa e proportionata copila, nu-ti face ganduri rele.

Roxana,si ndreiul meu mai striga prin somn, mai mult 'tati', dar nu numai, cateodata si 'pisi'

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Emma, cum tuseste Andrei? uscat sau productiv?
vad ca e la fel cu Sofia mea, dar ei inca ii mai curge nasu.
La noi s-a lasat cu mare scandal cand a auzit de analize de sange si exudat, oooof, ea e mare, nu pooate fi luata si dusa, nu stiu cum sa o conving:(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput