Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Am intrat repede sa-mi savurez cafeluta cu voi..vad ca iar se inmultesc puiutii bolnaviori, pana duminica seara cand ma intorc de la baiat sa nu mai fie nimeni bolnav, da........
Sanatate multa si sa aveti un sfarsit de saptamana placut.
Gabitz, cincediu placut.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
papanash spune:
gata, am hotarat, am vorbit cu directorul, de luni incepem gradi.
pregatim rucsacelul cu de toate, pijamalute, pantofiori de interior, periuta si pasta de dinti, prosopel.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
Papanasho... program lung sau scurt?
viitorul gradinar
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Papanasho... program lung sau scurt? viitorul gradinar===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
lung....
bagam si pijamalute la bagaj.o sa fie soc pt tati, el zicea cam prin iuliu-eugust si program scurt
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
Ghici cine o sa se plictiseasca incepand de luni ? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
Papanash bafta lui Ghighi la gradinita!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Ghici cine o sa se plictiseasca incepand de luni ? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
eu nu cred ca-i vb despre mine
serios, am atatea de facut....in primul rand sanatatea mea e pe butuci, trebuie sa merg sa fac mai multe controale si apoi tratament, trebuie sa reamenajez casa, poate bag si zugraveala, trebuie sa fac scoala de soferi, apoi relaxare cum n-am mai facut-o de 2 ani, gen coafor, cosmetica, intalnire cu prietenele, etc....
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
prisi spune:
salutari la toata lumea
Papanash bafta lui Ghighi la gradi, iar tie multa sanatate si relaxare placuta ![]()
Sabina felicitari pentru fotografii dar si pentru tonusul bun
,multa sanatate piticilor 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
noi ieri am fost pe la curte ca facuse mamaia sarmalute, cozonac si oua rosii si am stat si noi la aer curat , am ajutat la udat gradina, Miru a fost in culmea fericirii, are o stropitoare mica pe care pe care am tot umplut-o, nu va spun cum arata la sfarsit... pacat ca nu am avut aparatul la noi, si pe la 8 am zis ca plecam sprecasa sa facem baie , numai ca a adormit fata beton in masina si nu s-a trezit nici macar cand i-am schimat pampersul, asa ca i-am facut un "dush" cu servetele umede, avea la noroi pe picioare
, iar daca s-a culcat la 8 , bineinteles ca la 6 ne spalam pe dinti si coloram 
Erina ce frumoasa e Daria cu palarioara si ce strand frumos aveti in Piatra, cred ca le bate pe toate de aici
, aa si nu pare deloc slabuta , arata fff bine Daria
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
greyeras spune:
Sanatate puiutilor bolnaviori! Valentina ce le mai tragei si voi, sper sa nu stati mult in spital.
Si eu sunt capsat rau, m-am ales cu o raceala de vreo 3 zile si ma simt de parca m-a calcat trenul, sper din suflet sa nu ia si fata ca tati a racit si el. Ca urmare azi nu am iesit afara decat pana la piata sa iau ce imi trebuie si Adelina e plictisita. I-am luat eu niste carticele noi sa-si faca de lucru, dar dupa 5 minute deja nu mai prezinta interes.
Am vazut pozele cu Daria la strand.
Eu nu m-am gandit inca sa-i iau costum de baie Adelinei ma gandeam ca la mare sa o las dezbracata de tot. Am facut si noi rezervare plecam pe 8 iulie la mare.
Erina sa stii ca si Adelina are 48, nu mi-am facut niciodata probleme in privinta asta si nici eu nu cred ca Daria este slaba.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze