Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)
Raspunsuri - Pagina 14
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Emma noi am vorbit la telefon. Te salut si aici. Sper sa se faca repede bine Andrei. Sper sa te poata sfatui fetele care au auvut puiuti cu tuse. Astazi la aerobic a fost ca o lectie privata, am fost doar doua fete. cred ca din cauza ploii si a zilei de sarbatoare. Va doresc tuturor o seara buna si o noapte linistita. ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
N-am reusit sa ajung si eu ca Andrei nu s-a simtit bine deloc si eram varza de obosita si eu si el. I-am luat un sirop de tuse si vad ca azi noapte tot a atipit cateva ore. Sper sa-si revina cat de curand.
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
sanatate multa, pot doar sa-ti spun ca noi dupa un episod urat de tuse am ajuns la bronsiolita acuta, am scapat repede cu aerosoli. ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem |
aerosolii i-ati facut acasa ? am pus si noi niste ceai si cu eucalipt intr-un lighean si i l-am lasat in camera toata noaptea. vad ca se simte mai bine astazi. i-am pus si sare calduta pe piept si tusea a devenit plina. sper sa-i treaca cat mai repede ca am incercat de toate.
-----------------
aeperju spune:
/
| citat din mesajul lui Roxana_G Emma, eu zic ca trebuie sa ii faci o analiza de sange sa vezi ce ar fi, musai o proteina C reactiva si hemoleucograma. In plus exudate nazale si faringiene. Si discuta si despre o posibila alergie, sa fie praf, sa fie mucegai, nu se stie. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
o sa-i fac si astea sa vedem ce iese.
----------------
aeperju spune:
| citat din mesajul lui Erina Emma, Roxana te-a sfatuit foarte bine. Stiu ca te gindeai si tu sa ii faci analize. Cum mai e Andrei astazi? ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
parca e ma bine azi. tuseste dar mai rar si e tuse plina. poate se curata. sa vedem.
------------------------
mihailescu teodora spune:
Emma
,eu l-am uns pe piept si pe spate cu www.helpnet.ro/?mid=&pid=9&cuvant=&litera=P&produs_id=2733" target="_blank">Pulmex Baby pe Mihnea cand era racit si tusea!
I-a facut f bine,crede-ma!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
aeperju spune:
| citat din mesajul lui Sabina Emma, cum tuseste Andrei? uscat sau productiv? vad ca e la fel cu Sofia mea, dar ei inca ii mai curge nasu. La noi s-a lasat cu mare scandal cand a auzit de analize de sange si exudat, oooof, ea e mare, nu pooate fi luata si dusa, nu stiu cum sa o conving:( Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
cum sa zic. era uscat dar parca nu f uscat fiindca cateodata mai si inghitea asa. Aseara i-am pus sare pe piept si ligheanul cu ceai si eucalipt si siropul rhinathiol si azi tuseste mai rar si plin. Sper ca e bine asta. daca tot am inceput al dpilea antibiotic (cefalexinul) o sa i-l dau cle 5 zile si apoi intrerup tot vad cum se simte si fac cumstiu eu ca dr astia.... Adica analize si vad ce iese ca dr ar fi in stare s aincerce si alt antibiotic pe copilul meu si o ia rau de gat daca ma supar. Am facut cum a zis ea pana acum deacum sa mearga cum zic eu. Vom vedea. Poate da Dumnezeu si se indreapta.
--------------------------
Ce rau imi pare pt copilasii bolnaviori!
Vale,Maruntzika,Emma,Danuta,Erina,Sabina

Erinaaaa
,ce frumusica ai tu acolo

In costumasul ala de baie o sa-l seduca pe viata pe Mihnutu in Turcia![]()
Cum sa fie slaba?Vrei bataita?
Pai nici Mihnea nu e prea bulanos,desi are 12.5 kg si 88 cm!PC cred ca e in jur de 51-52 cm!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Prisilica
,ce haioasa tre sa fi fost Miru

Stii ca ma lesin dupa ea(cumatra nu ma aude,da?
)
N-am reusit sa ajung in Unirea,dar m-am intolit de la Raxevsky![]()
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
prisi spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Prisilica ,ce haioasa tre sa fi fost Miru![]() ![]() Stii ca ma lesin dupa ea(cumatra nu ma aude,da? N-am reusit sa ajung in Unirea,dar m-am intolit de la Raxevsky Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
sa porti sanatoasa noile achizitii
, da la telefon de ce nu raspunzi 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Yaia, tu ai lucrat in Romania? |
Da.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Cristian Matei(07.09.2007)