Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Emma , eu am tusit vreo 4 luni de zile continuu , o tuse seaca si am luat si facut inclusiv ce-ai enumerat tu acolo plus altele (mai putin antibiotice) de ajunsesem la disperare. Am prins o viroza cand alaptam pe la 8 luni si am fost atenta cu medicatia! Cand am vazut ca nu se termina cu tusea am zis ca-i pe sistem nervos de acum in colo ,apoi am zis ca fac radiografie la plamani ca cine stie. Cine imi asculta plamanii imi zicea - n-ai nimic !
Acu'e vorba de un copil, da'poate ca asta e cursul firesc al pacatoasei de viroze.

La astia mari siropul de ridiche neagra cu zahar face minuni. Cred ca e ok si pentru copii, ca doar trebuie facut in casa...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Prisilica,ce haioasa tre sa fi fost Miru
Stii ca ma lesin dupa ea(cumatra nu ma aude,da?)
N-am reusit sa ajung in Unirea,dar m-am intolit de la Raxevsky

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

sa porti sanatoasa noile achizitii , da la telefon de ce nu raspunzi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Oupssssss!!!!
Era pe silent sub niste dosare!!!!!
Sun io acum!!!!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Imbolnavirile la noi nu au fost una dupa alta, adica aveam cam 3 zile de medical la 2-3 luni, ceea ce e ok, zic eu, chiar si pentru celibatari. Oricum, copilul meu e pe peimul loc si am avut grija sa-mi instiintez sefii despre asta. In plus, le spun ca as putea lucra pt. ei daca stau ei cu copilul meu bolnav. Dupa replica asta, toti sunt bucurosi sa-mi ingrijesc eu singura copilul si sa vin la serviciu abia cand el e refacut. Cred ca totul tine de atitudine si reguli. Daca stabilesti de la inceput cu ei regulile si le spui cam cum vor sta lucrurile in viitor, dar tragi tare atunci cand lucrezi, nu cred ca ar avea nimeni nimic de comentat.

Yaia, tu ai lucrat in Romania?

Da.

Poze

Si????
Ti s-a parut ok sistemul?

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Emma,eu l-am uns pe piept si pe spate cu www.helpnet.ro/?mid=&pid=9&cuvant=&litera=P&produs_id=2733" target="_blank">Pulmex Baby pe Mihnea cand era racit si tusea!
I-a facut f bine,crede-ma!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

zice bine ce zice acolo. mersi. o sa caut si eu in farmacii.

---------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Va mai amintiti ca ma plingeam eu ca ea creste parca prea repede...mai are cineva perimetrul cranian 48.3? In inaltime nu am reusit sa o masor perfect ca nu sta. Oricum are 90 si...

Nu. Tudor are 49,7, iar pe al meu nu l-am masurat. Iar in inaltime, Tudor are vreo 83, maxim 85...pitic, pitic, da' capos!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Greyeras multa sanatate,sa treaca repede raceala si sa nu ia Adelina! unde mergeti,la mare?noi avem bilet de pe 7 iulie,la Saturn..

papanash bafta lui Ghighi la gradi!

Teo multumim

Miru a papat snitel de pui si un pic de piure,plus un danonino..e innebunita dupa trenuletul cu Dino,tot muta piesele pe frigider..acum doarme,cred ca ma pun si eu un pic langa ea.
Mai nou ne zice 'nocot',cand stranuta vreunul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Navalesc peste voi – ca sa dispar iar, ca magareasa in ceatza…
(Scuze de evtl greseli, sunt pe maare fuga si Wordu' astora mi-a corectat ce mai bine lasa asa...)

Welcome on Planet Earth, bebe Robert de ramonarosca!
Multa sanatate si fericire in viatza!

Fetelor, asa de frumoase mesaje am primit de la voi ca zau ma emotzionatzi! Nu vreau sa niminalizez pt ca le-am pierdut sincer sirul… E un inceput frumos de drum pentru noi (4)! Va multzumim mult la fiecare in parte! Asa frumos stiti sa le spunetzi…!

Gabriela, eu nu pot decat sa te incurajez sa vii in februarie cu noi la „programul BB2“!
(Vezi ca o sa vina un SMS… Ar trebui sa vina Michael la Sara sa ii ararte cum se bea laptele, voiniceste…)
Sim, la fel si tie: februarie e inca deschis! Nu ramane decat sa vina pe 18 februarie, ca Radu si coincidenta datelor e continuata…

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Sunat la Mama, dna. doctor, s-o intreb de-un diagnostic.
"Pai asa ... ce varsta am eu in iunie...?!"

Mah Picio, pana la urma te-ai lamurit ce varsta o sa ai tu in iunie?

P.s.1 Ar fi fost amuzant sa ne lasi si pe noi vreo saptamana sa te diagnosticam

p.s.2 Acu' daca tot te-ai zbatut pentru cresa de la serviciu trebuia sa te-ngrijesti sa aiba si musterii?!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Nu, ca nu vreau sa ma dumiresc nicicum… Nu vreau si basta!
1. Bey, voi sunteti medice precepute – ma citeatzi hop-tzop!
2. No bine! Am facut quality check si am vazut ca e faina – deci trebe amortizata investitzia (mea de timp si a lor de bani!)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Adimercedes, ma simt tare cu musca pentru ca nu am mai apucat sa intreb de Lisa (chit ca mi-a mai dat tarcoale o grija…) si ce ma bucur acum sa aud ca-i bine si a recuperate! Si ce fain ca vine “perechiutza” Lisei! Felicitari!!! (culmea, ca si eu ma gandesc la fel: parka ar fi bine sa fie 2 baietzi… stiu deja care e treaba. Vad ca nu-s singura.)

Yaia, Mama Omidee, te pup cu maaare intarziere si exponentzial de mult drag! La multzi ani fericitzi alaturi de cei dragi tzie – si sa inmultzesti curand echipa de cei dragi… Inca un delfinas, ca-s mamifere sociale si nu le place singure!
(Si vezi ca scrii cam mult… la mine ai vazut ce symptom a fost! Ia sa mai uit bine la listutza de pe prima pagina in zilele ce vin…)

Si subscriu la tot ce zici tu cu gradi (personalul cel mai important, apoi restul. Si progresul!)
Si pentru noi mini-gradi (la Tagesmutter e mereu cu inca un copil de aceeasi varsta, dupa-amiezele cu copii ei (5 & 9 ani) + in curte (tot timpul sunt afara), cu gramada de copii mai mari). Atat de mult invatza de la ceilaltzi! Si eu ma simt linistita de parca ar fi in a doua lui casa, asa frumos si constiincios se ocupa de el. Ii place tare mult.

Erina, cea cu vorbe atat de frumoase! Ce zambareatza dulce ai tu acolo! Mereu rade, asa, cu sclipici in ochi. Pup mamarutza ta frumoasa! (Michael e cu capul maaare, ma uit acasa si-ti spun exact, nu vreau sa zic prostii. Dar sigur e pe hailalta curba de crestere.). Cred ca-i mai inalta Daria… Dar slaba sigur nu-i! Sau nu pare deloc. Ce zice curba de crestere?)

Situl lui Michael

Mergi la inceput

Devylla, jurnalul s-a imbogatzit cu niste fotografii su-per-be! Suntetzi incredibil de frumoase, breath-taking… itzi sta minunat cu burtica – si ce mare si vioaie e bebelina dinauntru! …tati stie ce comori are?!

Bernix, respect pentru lunga alaptare! Pup Degetica intzelegatoare!

Ayumi, vazut dragalashii – si dracusorul. E o faza, va trece, ai sa vezi. Deci caaaalm, inspira, expira! Si al meu face niste faze la frustrari… (gen: nu poate deshide singur garduletzul spre trepte = urlete 20 min. parka il belesti!) Cat mai calm.
Eu incerc sa raman langa el, sa-i vorbesc calm, sa-i arat ca nu e singur si il inteleg si-i explic ca asta este, e prea mic si nu are fortza si o sa poata intr-o zi… Nu ajuta, nu intzelege mare lucru, dar “pastram dialogul”. Pentru el asta e evident o mare tragedie – doar din perspective noastra aiurea. Si nici mie nu mi-ar placea sa ma lase balta sotzul sau o prietena buna cand se darama lumea in jurul meu: “cand itzi revii, discutam”…

Rox draga, ce ma bucura vestile bune despre Andrei!! Dar da-i pantaloni peste genunchi (H&M au o gramada, largutzi, subtzirei si dragutzi). Mie Tagesmutter mi-a spus ca nu vrea sa le dea pantaloni scurtzi copiilor, ca se julesc mult mai urat cand cad, plesneste/se duce iute pielea. Asa ca noi avem subtzirei si stil ¾ - zau se vede diferentza, la cat de dramatic cade ar trebui sa fie tot rana…! (Dribleaza la greu, si o ora, si la final e asa obosit ca “bites the dust /grass” in repetate randuri, dramatic, cu bolta… )

Situl lui Michael

Mergi la inceput