Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Imbolnavirile la noi nu au fost una dupa alta, adica aveam cam 3 zile de medical la 2-3 luni, ceea ce e ok, zic eu, chiar si pentru celibatari. Oricum, copilul meu e pe peimul loc si am avut grija sa-mi instiintez sefii despre asta. In plus, le spun ca as putea lucra pt. ei daca stau ei cu copilul meu bolnav. Dupa replica asta, toti sunt bucurosi sa-mi ingrijesc eu singura copilul si sa vin la serviciu abia cand el e refacut. Cred ca totul tine de atitudine si reguli. Daca stabilesti de la inceput cu ei regulile si le spui cam cum vor sta lucrurile in viitor, dar tragi tare atunci cand lucrezi, nu cred ca ar avea nimeni nimic de comentat.

Yaia, tu ai lucrat in Romania?

Da.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Si????
Ti s-a parut ok sistemul?

tine si de persoana. Ca daca eu zic ca plec la 5, atunci plec, poate sa zica seful ce vrea el. Cu conditia sa fie treaba gata, evident. Aici plec la 4 indiferent cum stau cu treaba. Dar eu niciodata nu am depasit un deadline.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Valentina, imi pare rau de asa spaime cu copii… sper sa fie alarma falsa. Si si pe tine te pusilesc intarziat, dar apasat! Ufff, acuma am citit de afte…! Dragul mic, sanatate!
Sabinescule, tare activa si artistica esti! Bravo, mama-energetica! Si felicitari pentru expo! U all!
Carpatina, bine ca o are pe Buni prin preajma. Asa as tot face si eu bubitze!
Crishtina, ce creativa si talentata esti! O sa iasa grozav si asternutiruile. Iar ti-am admirat fecioru… bine ca e asa departe de Sara, ca ma nelinisteam!
Alinush, ce creste burticaaaa…! Bine ca sunteti bine! … ah, si multzumim tare! Vezi, daca aid at bun exemplu?
Danielle, m-am bucurat mult sa te revad! Faina iesire - dar starul tot burtica ramane! Secondata de Ebonee cu multa gratzie! E o duuulceee!
Luy, m-a topit si lasat fara cuvinte motzata ta! E superba!
Betty, chiar deunazi ne-am amintit cum Michael mi-a sarit prin burta ca o stiuca, tot pe la 17 sapt asa, de m-a apucat plansul de spaima. Niciodata dupa aceea nu a mai zvacnit/intors asa!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Moldoveanco, fecioru-i mare si frumos – dar tu parca esti prea slabutza!
Annisia, m-am bucurat sa citesc de Yannis cel cu personalitate.
Sper ca Energia de Marunzika e mai bine si a iesit din spital…
Papanash, ador “utza-utza ocicea”! Si eu as opta pentru prog lung. Cel scurt e cam ametzeala… na, mi-am dat parerea neintrebata. Dar prima sapt(si a doua, de e nevoie) sigur mergi cu el, stai acolo, apoi mai pleci 20 min, mai apoi cresti absenta… Sigur o sa-i placa! (ah uite, a scris Yaia ‘schema’)
La Multi Ani cu multa sanatate tatalui tau!
(P.S. Taaare bancul cu “gasca”)

Emma, imi pare rau de probleme… nu prea am idee. Sanatate! (Pulmex Baby, cum zicea Teo; sa bea lichide, sa se fluidifice mucoasele…)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Yaia, Mama Omidee, te pup cu maaare intarziere si exponentzial de mult drag! La multzi ani fericitzi alaturi de cei dragi tzie – si sa inmultzesti curand echipa de cei dragi… Inca un delfinas, ca-s mamifere sociale si nu le place singure!
(Si vezi ca scrii cam mult… la mine ai vazut ce symptom a fost! Ia sa mai uit bine la listutza de pe prima pagina in zilele ce vin…)

Multumesc mult!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Navalesc peste voi – ca sa dispar iar, ca magareasa in ceatza…
(Scuze de evtl greseli, sunt pe maare fuga si Wordu' astora mi-a corectat ce mai bine lasa asa...)

Welcome on Planet Earth, bebe Robert de ramonarosca!
Multa sanatate si fericire in viatza!

Situl lui Michael

multumim de vesti bune Piciulika

bun venit pe lume bebe Robert, sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor , felicitari mamico, recuperare rapida si crestere usoara

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Picia, pai sa vina ginerica sa dea o lectie de baut lapte ca mami cedeaza nervos...In alta ordine de idei, Simi, baietelul din vecini de 6 ani ii tot da tarcoale cu flori, martisoare, castele de nisip...eee????
Spune cum esti tu, bella, cum te simti, cum percepi totul...wow...ce minune...

Sabina, sanatate multa!

Papanash, succes lui Ghighi la gradi, cred ca voi opta si eu din august direct pt programul lung si fac acomodarea treptat cateva zile.

ERina, nici mie nu mi se pare deloc slabuta Daria, Sara de exemplu are iar sub 11 kg...si nici nu e asa inalta. E frumusica foc, asta e clar!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

M-am achitat cat de cat, da?

Si last, inainte sa dispar in ceatza (desi nu stiu unde, ca-i soare si pe aici!):
Eu sunt bine merci, nu greatza, nu niema. Doar cred ca am tensiunea cam mica dimineatza si se cam invarte uneori camera cu mine, sau gafai cand urc cateva trepte - deci iute un expresso si merge treaba. Asta n-o stiam de la tura trecuta.
La servici am enorm. Bine ca e.

Michael e super-haios (si capos). Suntem doar pe-afara si ma/ne alearga non-stop: cu bici, cu mingea, pur si simplu... Noroc ca noaptea-l nenoroceste tot pe Tati (numai el e bun, dupa mine da cu cana de apa - aia cu cioc - si tzipa ca disperatu' dupa Tati! Asa-i trebuie daca a fost atata plecat: acuma e ca iedera de el, zi si noapte!)
In rest - se joaca cu totzi adultzii prin parc: le paseaza mingea, le-o ofera, le explica... la final merge la fiecare cu care s-a jucat pe peluza si le spune "Tschüüüs!".
Miercuri a pupat o chelneritza blonda (faina) pe gura. Ii tot trimitea bezele si cand aia topita a venit la pupacit: smatch, pe buze! Ranjea fericit de isprava!
Vorbeste cand-cum. Mai mult nu. Le canta la melci "mec-mec", gandacul e "dac" si e ingrijorat rau de muste sau gandaci cand sunt in casa. (Mai intra din gradina unii coloratzi, faini...) In "auto" are o melodie preferata cu Pony-Hop si ne termina: merge aia in permanent loop! Cand se apropie finalul, deja incepe, panicat: "hop!!, hop!!". Da cappo!

In rest e un santajist sarmant.

Va pupam cu drag!

(Pentru cine nu s-a saturat de noi si luna (trecuta, 19) am mai pus/impanat ceva poze de aici incolo:
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n237224-p7.html

Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

astia de la gradi cica sa nu raman cu Andrei, ca e mai bine sa-l las singur. In caz ca nu se ia cu joaca si cu treaba pe-acolo ma vor suna...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Piciulika, ce tonus ai, mama-draga ! Esti molipsitoare.....am mai bagat o vizionare poze Michael, credeam ca ai ceva nou...Sarcina usoara in continuare !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Yaia, aici nu-i asa simplu cu jobul, mai ales in provincie. Tre'sa te porti cu sefii ca cu oul, sunt drepturi care nu ti se dau, sunt multe nedreptati si din pacate nu poti sa te tii tantos si sa comentezi ca nu ai unde merge in alta parte. Peste tot se intra-n somaj. Daca esti singur mai e cum mai e,dar daca mai ai si rate la banca,ai si copil,chiar esti legat de maini si nu poti decat sa taci si sa inghiti.
Acu' nu stiu ce zicea Piciulika despre a doua linie, ne faci vreo surpriza ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput