Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gata, io-mi "retrag ambasadele" .. ca a venit weekendul.. care e si lung (luni liber).. asa ca ne auzim - cu bine sper - pe marti..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatino, iti urez un weekend minunat alaturi de familie. Poate mai faci poze trandafirasului, sa vedem si noi frumoasa din beljica .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Teo, foarte scumpa la vorba zilele astea....nu mai zici nimic despre Mihnutu ? Daca duc piticul la gradi o sa apelez la nenea ala recomandat, sa vedem ce si cum.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana,Danuta, Sabina, Papanash, Prisi,Greyerash, Piciulika, Yaia multumesc pentru mesaje. M-am mai linistit cind am vazut ca si puiutii vostri au capusorul mare. La Daria cred ca e accentuata senzatia si de parul tepos. Miine dimineata incercam un grooming asa pe la urechi si bretonul. Sigur se va lasa cu urlete.

La kilograme cred ca Daria are cam 12, 12 si. Spatele meu zice mai mult dar cintarul nu.

Teodora ce bine ca ai mai scris. Astept si eu voucherele la inceputul saptaminii viitoare. Cit despre sedus Mihnutul nu imi asum nici raspundere. Maria sa stii ca glumesc. Teo nu are de ce sa isi faca griji desi.

Papanash, te cred ca iti e greu pe mine m-au luat emotii le numai cind am citit de pregatit saculetul...

Carpatina week-end placut!!!

Emma, mi-am amintit ca i-am dat Dariei cu Vaporub desi nu cred ca e indicat pentru copii sub 2 ani. Il aveam din Japonia si cum era aproape de a expira l-am atuncat.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Merge din nou forumul!

Prisi, da strandul din Piatra Neamt e foarte frumos amenajat.
http://www.piatra-neamt.net/strand_piatraneamt.php

Am auzit ca la Arad ar fi unul mai mare si mai frumos.

Daca se face vreme buna saptamina viitoare vreau sa mai merg cu Daria sa prindem un pic de culoare.

Mergi la inceput

Noi il asteptam pe tati care trebuie sa soseasca intr-o ora.
Daria tot intreaba de el de cind i-am spus ca vine.

Piciulika ce cuceritor e Michael!!! E grozav ca ai o sarcina usoara!!! Sa te bucuri de ea!

Danuta ma bucur ca da rezultate tratamentul.

Va doresc o seara frumoasa si linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

eu acum am terminat de facut bagaje.maine dis de dimineatza decolam.asa ca...fetele mosului, sa fiti cuminti, sanatoase si sa ne auzim cu bine peste o saptamana.va pupa baba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Erina draga, cum am promis: verificat caposul, conform masuratorilor doctorului:

6 luni: 46 cm
13 luni: 49.2 cm
20 luni: 50.7 cm (si 12.27 kile, 86 cm - asta acum, pe 18 mai)
Deci asta e baiat (nu am pus poze doveditoare, dar este! ) si mai mic cam cu o luna decat printzesa!
La 12 kg +, e un piiic mic peste percentila 50 la greutate. DECI cum ramane cu a ta ca-i slaba?!

(la capos, e pe percentila de 90 - primele 6 luni era pe aia de 97! - dar doctorul nu a spus nicicand ca ar fi bai.)
Asa ca admir-o si bucura-te de frumoasa ta si nu-ti bate cuie in talpa!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sanatate puiutilor bolnaviori...si noi am tras tare rau cu tusea seaca si cateodata productiva a lui Mario. I-am mai bagat cateodata Romergan si i-a trecut...dar din pacate am inceput eu.

In rest sunt putin suparata...poata as spune putin mai mult daca nu as avea speranta ca totul o sa fie bine: am fost ieri la eco si bebe era ok si f bine crescut, dar in schimb am descoperit o mica problemutza: "La nivelul plexurilor coroide se evidentiaza cateva imagini hipoecogene, sugestive pentru mici chisturi de plex coroid". Mi s-a spus ca in mod normal se vor resorbi intre saptamana a 22 pana in saptamana 30 si nu va fi nimic, dar oare ce va intampla daca nu vom respecta normalul? Sau daca in saptamana 30 aflu ca totusi nu este ok?

Betty78 16+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

eu acum am terminat de facut bagaje.maine dis de dimineatza decolam.asa ca...fetele mosului, sa fiti cuminti, sanatoase si sa ne auzim cu bine peste o saptamana.va pupa baba!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Distractie maxima Gabitz! Sa va bucurati de fiecare clipa de relxare!!!
Te asteptam cu bine inapoi si bineinteles cu poze si povestiri!!!

Mergi la inceput