Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - nici eu nu stiu exact cum e la dinopark..ceva expozitie de dinozauri..cica si niste jocuri, atelier de creatie...mi-a zis stef ca au fost niste colegi de la graid...n-am inteles mare lucru, dar pare interesant...el e disperat dupa dinozauri.bazilescu e in bucurestii noi.stii unde e teatrul masca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

papanash - nici eu nu stiu exact cum e la dinopark..ceva expozitie de dinozauri..cica si niste jocuri, atelier de creatie...mi-a zis stef ca au fost niste colegi de la graid...n-am inteles mare lucru, dar pare interesant...el e disperat dupa dinozauri.bazilescu e in bucurestii noi.stii unde e teatrul masca?

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

gata, stiu unde e, am fost de cateva ori acolo, e un parc frumos si curat. Depinde la ce ora vine al meu de la job, eu vrau sa merg, pana la ce ora se intinde expo si celelalte ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fete dragi,
Citit tot-tot, nu mai tin minte ce voiam sa scriu si cui, sunt super aglomerata la serviciu, dar asta e!

Am si mesaj de la Marunzika, sunt internate in spital, Energia are bronsita acuta. Sper sa treaca repede, fetelor si sa scapati de episodul asta urat. si multa sanatate!

Valentina, sanatate si voua, multe s-au mai adunat si pe capul vostru.

Comentariul meu legat de gradinita, poate e totusi de folos cumva, desi poate situatia e putin diferita:
- cel mai important pentru mine a fost personalul, sa fie iubitoare de copii, zambitoare, calme si rabdatoare, sa-l stiu in siguranta
- ma ingrijora la inceput masa, nu era obisnuit cu stilul diferit de mancare si programul era diferit, dar s-a acomodat repede si bine > spiritul de turma e super in cazul asta, ii vad pe altii ca mananca si vor si ei
- la momentul cand a inceput gradinita, Tudor adormea doar in brate la mine sau plimbat cu carutul, acum adoarme singur, in pat si e doar meritul educatoarelor
- imbolnaviri au fost, dar nu am stat acasa, in concediu medical, mai mult de 5 zile/boala; de obicei am stat cate 3 zile, maxim 5 reprize in tot anul scolar (Gabriela, nu ai de ce sa nu-ti iei concediu medical cand e copilul bolnav, oamenii inteleg, sper eu)

Gradinita a insemnat pentru noi in pas inainte, in ciuda micilor boli luate de acolo si a unor obiceiuri mai putin placute: progresul e fantastic si Tudor s-a adaptat bine acolo, a inceput sa invete si limba locala. De saptamana viitoare se muta cu catel si purcel in noua locatie si sunt ceva emotii, dar cum s-a adaptat prima data, sunt convinsa ca o va face din nou, mai ales ca va avea in grupa si prietenii lui romani.
Sunt de acord cu Roxana, e important sa fim realiste si sa stim ce vrem de la gradinita. Eu am vrut in primul rand sa fie in siguranta acolo si in primele saptamani mai fugeam de la birou si mai pandeam pe geam, sa ma asigur ca e ok. Dimineata ascultam la usa sa ma asigur ca nu plange mult timp. Nu puteam pleca linistita la birou pana nu auzeam ca s-a linistit si nu mai plange. Mai are dimineti cand mai plange cate 10 secunde, dar mai nou ne face pa-pa. Momentul in care dimineata intindea mainile catre educatoare sa-l ia in brate din bratele mele a fost momentul in care am stiut ca lui ii place acolo si ca se simte in siguranta cu aceste 4 femei, asa ca m-am bucurat ca s-a adaptat la gradinita.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - eu stiu ca pana la 8.
yaia - asa e, tare frumos ai povestit.delfinashul
maruntika - multa sanatate energie.sa reveniti cat mai curand cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
yaia - asa e, tare frumos ai povestit.delfinashul

Pai a plecat seful acasa si am avut timp. BTW, e un frantuz cu ochii superbi!
proaspata viitoare castigatoare a medaliei olimpice de aur la maraton si pe Stef cel istet si pasionat de dinozauri!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

utza-utza ocicea
sa va traduc, inseamana hutza-hutza cu caruta
ma tot batea la cap cu ocicea pana am inteles ca asta vrea baiatul, dar nu m-am prins din prima, a trebuit sa insiste copilul, se tot suia pe picioarele mele

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Mama, ce o trage saraca Puppi, de cateva luni e tot bolnavioara , cred ca Marunzika a ajuns stravezie saraca....

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria doarme inca ( abia la ora 16 a reusit tati s-o adoarma ) si incerc sa profit de aceste momente libere sa postez un mesaj.
Multumim mult pt aprecieri, nu zic ca n-o fi si Me draguta, dar are si fotograful un merit pt reusita pozelor. M-am uitat la el pe site si am ramas surprisa, nu stiam ca-i asa de bun.
M-am delectat si eu cu pozele frumoase ale Daniellei cu burtica si Ebonee , precum si ale proaspatului sosit pe meleaguri moldovene Vladut cel voinic ( papanash, nu cred ca el era la ultimul ghici de pe mail, poate ne confirma/infirma moldoveanca ).
Imi pare tare rau sa aud vesti proaste ( din nou ! ) despre Puppi
Multa, multa sanatate si putere pt mami !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, ma bucur ca ai gasit gradinita, in ce priveste programul si eu as opta pt program lung, banuiesc ca poti sa-l iei mai devreme daca vrei..insista pe langa tati

Yaia, asa ar trebui sa fie in mod normal, numai ca la gradinitele de aici nu la toate este asa, greu gasesti un normal la un pret convenabil...iar eu nu sunt dispusa sa dau mai mult decat as castiga eu lunar, in cazul asta mai bine stau eu acasa in somaj si as fi mai castigata, nu?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Marunzika, sanatate multa lui puppi si multa putere tie.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput