Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)
Raspunsuri - Pagina 5
danielle02 spune:
multa multa sanatate micuta Puppi

pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
gabitz78 spune:
seara buna.
am fost la dinopark, nu e cine stie ce mare chestie...cam scump pentru ce au arata, dar copilul a fost fericit.![]()
am cateva poze pentru exemplificare...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mai%202009/
pupici.
Gabriela77 spune:
Of, Maruntika, ce necazuri pe capul vostru! Multa sanatate!
Luy, si mie mi-a placut mult site-ul prietenului tau, dar cu toata modestia ta, Maria e incredibil de expresiva!
Mey fetele, inca 2 cazuri de gripa porcina...of...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
papanash spune:
mai, se ingroasa gluma cu porcina....
Gabitz, n-am avut cum sa ajung, pozele sunt frumoase, important e ca s-au simtit copiii bine.
Andreea, mai e constipat voinicul ( vezi ca de-acum numai asa-i zic, sa te veselesti )?
Luy, ce-ai vrut sa zici cu 'meritul fotografului' la frumusetea fetei tale, tati de Me citeste pe-aici ? ![]()
Cecilia, daca ai vizionat si tu gradi asemanatoare cu Conilul, e de inteles, si eu si Andrei nu stiam cum sa plecam mai repede de-acolo....La Ada as sta si eu, chiar mi-a placut mult, sper sa nu-mi schimb parerea. E adevarat, diferenta de bani e destul de mare intre astea 2,dar si conditiile. Cum noi (parintii) avem program lung ( cel mai devreme la 18 se termina) e chiar singura optiune. Lui Andrei sigur nu-i face fata o bona, poate 2
dar asta deja inseamna un cost mai mare
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
eu is cu dilema mea, program lung sau scurt....cum o fi mai bine....
va las pe voi sa dormiti linistite, pa-pa, dimineata vreau sa beau o cafea buna, neagra, amara, cu un strop de lapte. Sa vedem cine se vredniceste pentru mine
.
Nopate buna,linistita si racoroasa !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
valentina_22 spune:
Pupici fetelor care sunt alaturi de noi.marunzika multa sanatate energiei si refacere cat mai rapida.noi nu suntem tocmai ok,desi mi-am dat toata silinta andrei s-a deshidratat si am ajuns la perfuzii internati in spital.maine vom afla mai multe detalii.va scriu repede de pe tel asa ca va rog sa-mi scuzati eventualele greseli.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
devylla spune:
Bianca m-a rugat sa va scriu ca este in spital cu unul din bebei.Nu mi-a scris mai mult si nici nu stiu cauza internarii.
De aceea cateva zile nu va posta pe forum.
Am sa intru in contact cu ea sa vad daca este ok si cu ce o pot ajuta.
Am fugit la birou.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
prisi spune:
'neata si bineinteles
, pentru Papanash sa fie neagra,amara cu un strop de lapte, buna treb sa spui tu daca e ![]()
Valentina, Ayumi, Marunzika
multa sanatate piticilor si refacere rapida 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 seara buna. am fost la dinopark, nu e cine stie ce mare chestie...cam scump pentru ce au arata, dar copilul a fost fericit. am cateva poze pentru exemplificare... http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/mai%202009/ pupici. gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
se vede ca piticul a fost incantat, am revazut si pozele cu Eliza, e o dulce si pare sa fie inaltuta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
Valentina... multa putere tie si sanatate pentru toti! Sa fie bine Andrei cat mai repede! 
Ayumi, sanatate multa si voua! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)