Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)
Raspunsuri - Pagina 3
Erina spune:
Gabriela aceleasi ginduri le am si eu despre gradinita versus bona. Tot teama de imbolnaviri si de neplacerile cauzate firmei daca voi fi nevoita sa absentez foarte des...
E minunata descrierea gradinitei pe care ati gasit-o. Daria la fel chiuie cind trece pe linga gradinite si locuri de joaca cu topogane si copii.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Valentina, mi-au dat iar lacrimile cand am citit, doamnne ce dureri dau aftele
. Ai grija de copil si de tine, e o perioada foarte grea, multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
Carpatina, incerc sa nu fiu zgarcita la vorba, dar am mult de lucru si incerc sa nu-mi fac de cap pe forum, ca seful sta acum langa mine si nu da frumos...Dar am primit cadou de la sot un masaj la spa cu ulei de ciocolata...a fost fantastic! Cat timp eu m-am relaxat la masaj, el a stat cu tudor la piscina si ne-am simtit toti bine.
Gabriela, ati contribuit din plin!
Betty, multumesc de urare!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mami25_7 spune:
Salutare si pupici tuturor mamicilor,dar si prichindeilor!!!Ne-am intors de curand de la tara,unde David a fost in elementul lui.Alergat,mancat bine si mult somn.Mai rau a fost ca s-a cam ciondanit cu vara-sa pe jucarii.Mai rau este ca si in parc cafteste copii,de imi este frica sa nu iau si eu bataie de la vre un parinte.Nici nu stiu cum sa reactionez,imi vine sa nu il mai las in aglomeratie,ca atunci i se pune pata.Luni merg sa pun dosarul pt cresa la mine aici la Potcoava.Din septembrie gata,mergem la cresa.Sper sa se acomodeze si sa nu se imbolnaveasca prea des.Dar si asa nu avem ce face.
papanash spune:
acum am un mare dubiu despre programul la cere voi opta pt gradi.
directorul mi-a zis ( el spune ca dezinteresat, fiindca diferenta de bani e de doar 2 milioane intre program mediu si lung) ca pentru copil este mai bine sa-l inscriu din prima la programul lung, fiindca altel va fi bulversat, copiii merg la nani si el pleaca acasa, plus ca nu-i tocmai confortabil pt el sa-l scot pe caldurile astea de-acolo ( afara la joaca e umbra, inauntru e o racoare foarte placuta, si nu de la aer conditionat).
ma mai gandesc un pic si ma decid, al meu sot cica sa-l bag la scurt pana-n septmbrie, eu inclin spre lung
, plus ca oricum pot sa vad pe net tot ce face copilul, stau mai linistita ....
a, cica nu le da deloc carne de porc, asta-i bine, am vazut si bucataria, bucataresele erau in focuri
faceau portiile pt copii.
la Conil era masa pusa si nu mi-a placut deloc, feliile de paine erau puse direct pe masa, unele mese erau sterse superficial, se mai vedeau urme de apa din burete
, in plus am vazut felel 2 piure ( ff apos) cu 1 chiftea, m-a deranjat prajeala alia, arata chiar rau, Andrei sigur n-ar fi mancat asa ceva...
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
m-a pedepsit si nu a vrut sa vorbeasca cu mine vreo 10 minute, apoi a fost super bine totul pana am spus ca nu are voie sa faca...nu mai stiu ce, cand l-au apucat crizele...nu a vrut sa vina cu noi, ne asteapta sa-i ducem ''tatolul'' mare mare(tractorul,asta a cerut sa-i aduca mami cand vine de la didici, pe langa vestitele bobo, ciopo=ciocolata, pe care nu o mai gasim in magazin Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem |
offffff dragul de el

ai un copil tare cuminte sa stii
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Afta este o rana superficiala a mucoasei bucale. Are forma unei ulceratii dureroase, clar delimitate, de culoare alba, sau ocazional galbena, inconjurata de o membrana rosiatica.Nu se stie clar de la ce anume apar, au fost totusi identificate anumite elemente care ar favorizaa aparitia lor, ca anumite alimente,stresul,anumite medicatii etc. Pot aparea pe gingii,obraji,varful limbii, buze,cerul gurii. Andrei are peste tot si sunt foarte durerose in special in timpul masticatiei. Nu stiu sigur daca se transmit de la o persoana bolnava la una sanatoasa, dar eu am grija ca Alex sa nu atinga obiectele sau tacamurile lui Andrei. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
sa ii treaca repede aftele astea sa nu il mai chinuie atat.pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

gabitz78 spune:
papanash - ce bine ca ai gasit ceva care sa-ti placa.te rog sa nu dai cu rosi, dar si eu ti-as recomanda acelasi lucru.de la inceput la program lung.e bine sa stie de la inceput care sunt lucrurile, regulile...cum merge treaba, nu sa-l bulversezi dupa o luna.parerea mea...eu asa am facut cu stef si asa voi face si cu eliza cand va fi cazul.
pupare.
ps - cica e dinopark in bazilescu...as vrea sa merg pe seara...se mai baga cineva????
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 papanash - ce bine ca ai gasit ceva care sa-ti placa.te rog sa nu dai cu rosi, dar si eu ti-as recomanda acelasi lucru.de la inceput la program lung.e bine sa stie de la inceput care sunt lucrurile, regulile...cum merge treaba, nu sa-l bulversezi dupa o luna.parerea mea...eu asa am facut cu stef si asa voi face si cu eliza cand va fi cazul. pupare. ![]() ps - cica e dinopark in bazilescu...as vrea sa merg pe seara...se mai baga cineva???? gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
Gabitz, cum sa dau cu rosii, si eu zic la fel, program lung, tati e de alta parere
dezvolta subiectul cu basilescu, unde e si ce e ala dinopark ? Pupici la toti

( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mami25_7 Salutare si pupici tuturor mamicilor,dar si prichindeilor!!!Ne-am intors de curand de la tara,unde David a fost in elementul lui.Alergat,mancat bine si mult somn.Mai rau a fost ca s-a cam ciondanit cu vara-sa pe jucarii.Mai rau este ca si in parc cafteste copii,de imi este frica sa nu iau si eu bataie de la vre un parinte.Nici nu stiu cum sa reactionez,imi vine sa nu il mai las in aglomeratie,ca atunci i se pune pata.Luni merg sa pun dosarul pt cresa la mine aici la Potcoava.Din septembrie gata,mergem la cresa.Sper sa se acomodeze si sa nu se imbolnaveasca prea des.Dar si asa nu avem ce face. |
mult succes la cresa. despre reactiile violente nu stiu ce sa-ti spun, nu m-am confruntat la Andrei cu asa ceva pana acum. Ce pot sa-ti zic este ca la el merge numai 'vorba buna', adica distras atentia spre altceva cand vad ca e mai nervos, si explicat frumos ca nu-i voie ceva, de ex, cand ma trage de par l-am invatat ca nu-i frumos si e mai bine sa faca 'mai-mai', si ne pupicim, vad ca a mers pana acum....
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme