Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Erina, imi amintesc ca mi-a zis neurologul ca perimetrul cranian ar trebui sa fie inaltimea/2+2 cm. Parca, sper ca nu am incurcat formula. Daca Daria are 90 de cm, atunci un perimetru de 47-48 este chiar minim. Andrei are cam 92 cm cred, nu l-am mai masurat, si ii iau palarii 51. Poate perimetrul e putin mai mic, insa nu cu mult.
Betty, stai linistita, chisturile de plex coroid se retrag aproape totdeauna. A avut si Andrei al meu, la 30 de saptamani mai avea foarte putin, la 32 de saptamani disparusera complet. Atunci am citit o multime despre ele, sunt frecvente mai ales la baieti.
stai linsitita, te asigur ca o sa fie bine. Si ca sa te mai linistesc, din ce am citit eu nu e o tragedie nici daca nu se resorb complet, nu au nici o legatura cu dezvoltarea creierului decat daca evidentiaza o boala genetica. Atata timp cat TT este ok, sau ce teste ai mai facut tu, nu ai de ce sa iti faci griji. Se pare ca sunt adulti care traiesc bine mersi cu chisturi de acest gen, nici macar nu se intervine asupra lor decat daca sunt evolutive.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Gata, ma duc la treburile mele. Va pup tare si va doresc un weekend minunat!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika (Pentru cine nu s-a saturat de noi si luna (trecuta, 19) am mai pus/impanat ceva poze de aici incolo: http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n237224-p7.html |
Mey, acolo-i locul masinii de pompieri, in cort?
Un dulce, iar pozele sunt superbe, ma fac invidioasa de fiecare data (de fapt mi-e ciuda pe mine ca nu ma pricep sa fac poze asa frumoase si-s invidioasa pe talentul fotografului...dar vorba ceea, ori te-ai nascut cu el...ori faci prajituri, ca mine
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, aici nu-i asa simplu cu jobul, mai ales in provincie. Tre'sa te porti cu sefii ca cu oul, sunt drepturi care nu ti se dau, sunt multe nedreptati si din pacate nu poti sa te tii tantos si sa comentezi ca nu ai unde merge in alta parte. Peste tot se intra-n somaj. Daca esti singur mai e cum mai e,dar daca mai ai si rate la banca,ai si copil,chiar esti legat de maini si nu poti decat sa taci si sa inghiti. Acu' nu stiu ce zicea Piciulika despre a doua linie, ne faci vreo surpriza ? |
Asa o fi, cum zici tu. Dar pana unde tot cedezi si pana unde te tot lasi calcat in picioare de sef? Eu am stabilit clar ca nimic nu e mai important pentru mine decat copilul si mi-am facut alegerea cunoscuta tuturor. Si trag tare cand sunt la munca, de asta nici nu comenteaza nimeni cand ii informez ca plec mai devreme sau chestii de genul asta. Eu cred ca in tara e si greseala de abordare, ca toti cedeaza in fata marelui sef. Aici legile sunt foarte bine aplicate, incat sefilor le e teama sa faca magarii. Atata trebuie, sa dai un telefon sa faci reclamatie si sa vina aia peste ei...
Habar nu am despre ce vorbea Picea!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
hello si de la noi.
Sper ca n-ati uitat ca astazi sunt Rusaliile, prilej de leneveala si desfatare cu cei dragi .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ANDREEA11 spune:
Papanash Cris nu mai e constipat. Si un mare
pt dorinta de a ma inveseli sunt cu moralul mai ridicat azi
.
Valentina sanatate 
Ayumi
ANDREEA11 spune:
Papanash succes la gradi
Betty optimism.....Sunt sigura ca va fi bine.
Piciulika un scumpic Michael, sunteti o familie frumoasa
Roxana Cris nu zice nimik, ieri a zis tata intamplator, si acum 3 zile caca ca tot repetam eu...in rest pe limba lui, chiote si tipete. Raspunde la coomenzi, e f curioas (adik intreaba imim????), dar nu vrea sa si dezlege limba.
Erina Auzi tui fata zice NOATE BUNA si tu esti nemultumita.
Fii fericita mamico....
ANDREEA11 spune:
Cris nu mai vrea sa stea cu nimeni decat cu noi. Luni am fost la o verisoara care a nascut, sa-l vedem si noi pe bebe, si am zis sa-l lasam la mama sa ne relaxam 1-2 ore. Dupa 2ore ne suna mama innebunita ca a plans non-stop. Fugim rpd acasa si stupaore urla in continuare.
Joi am zis sa ies si eu la o terasa cu niste prietene sa ne facem de cap. Plec la 8 jumate il las la mama, sun dupa 10 minute urla, ma duc vis a vis la un mini restaurant sa manance nasa, si in 45 de minute sunt obligata sa revin. Le zic fetelor pe care eu le adunasem, ca-l adorm si ca ne vedem pe la 11. Incerc sa-l adorm de la 10.30. Il adorm de n-spe mii de ori, si cum dadeam sa ies din camera era in picioare. Deci, va dati seama ca la ora 1 noaptea a adormit si nu am mai iesit nicaieri
. Dupa 1 an si 10l nu mi-a dat voie nici la o seara de nebuneala
prisi spune:
buna si de la noi
noi am fost plimbareti azi, am fost si am cumparat gresia pentru terasa si balcoane , iar Miru a beneficiat de o plimbare cu caruciorul cel mare de materiale si a fost super incantata
, se tinea de un maner si zicea si facea pa-pa la toata lumea ![]()
Papanash nu sunt Rusaliile azi.... sunt pe7/8, e zi nationala , au romanii (unii) zi libera draga
, azi cred ca sunt ca catolici d-na Carpatina cred ca e libera luni![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Betty
capul sus, sigur va fi bine 
Piciulika
tare dulce mai e piticul, iar descrierile tare sunt super 
Rox da se distreaza de minune Miru la curte, dar cred ca ieri a batut vantul cam tare si azi stranuta de mama focului si ii curge nasul intr-o veselie, i-am dat niste Panadol, oare ca sa ii mai dau preventiv, ca alte simptome nu are deocamdata
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)