Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (305)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n237224-p7.html |
Un dulce, iar pozele sunt superbe, ma fac invidioasa de fiecare data
[/quote]
Subscriu!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Andreea11, trebuie totusi sa il obisnuiti si fara voi, poate ceva mai delicat si pe termen mai scurt. Spune=i ca pleci putin si revii, apoi reapari dupa 15 min cu ceva pentru el. Cat despre vorbit, care va sa zica nu vorbeste doar al meu chineza. ![]()
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Nu stiu cum au mers la voi planurile de leneveala, dar eu am prestat si o ora intensa de aerobic, si mancarica, inclusiv tortul. Deja m-am specializat la Tiramisu acela. Sigur, am profitat sa dorm si eu la pranz, dar acum ma mobilizez sa spal acvariul pana nu se trezeste Andrei (imi era cam lene, ma delectam cu Madagascar2). Alex e la bunici, asa ca azi l-am avut numai pe el. Si pe el l-am pasat lui tati cat am fost la sport, s-au plimbat ca baietii prin mall. De fapt am luat bilete la film sa mai iesim si noi diseara. Chiar necesit putina relaxare, ma asteapta o saptamana crunta. Revin inspectoarele, mai am vreo 6 chestii in curs, cine stie cate or sa mai vina, si pe undeva am ramas cu speranta ca primesc concediu vineri. ![]()
Hai ca m-am dat pe romane. Gata. Seara placuta tuturor!
Rox , mamica
prisi spune:
Rox ce harnicuta ai fost azi, mmm... suna bine tiramisu, dar cine sa-l fac , eu fac tot felul de mancaruri dar la praji nu ma bag, doar clatite, crema de zahar ars si tort de mere, astea ies sigur![]()
sa ai o seara buna si vizionare placuta
eu am reusit sa adorm pitica, dormise doar vreo 3 sferturi de ora azi in masina, a papat un castonel de ciorbita si un ciocanel , apoi 150 de lapte si acum doarme cu tati, pe asa o vreme... numai ca eu am baut o cafea mai devreme si nu mai am somn acum
, cred ca ma duc sa calc, am putine de data asta, termin repede
pupicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)