Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Nerantula mersi frumos. Pai o sa incerc cu sticla. Stii recipientele alea sterile din plastic? [:D ] ei bine nu-s buneeee. Sau am tinut eu lapte prea mult? AM dezghetat din decembrie, o fi mult prea mult.
Apa are intr-adevar cel mai mare volum cand inghiata din cauza unui unghi atipic (120 de grade) intre atomii de hidrogen
deci n-am mers degeaba la scoala
...dar cred ca as fi uitat cand bagam ditamai productia de lapte in frigi, asa ca va multumesc muuult de tot pentru reminder. Si nu sunt ironica, vorbesc 100% serios. Va pup!
Am de tradus, Anda e cumintutza desi n-a mancat dar a supt bine si a dormit putin... insa mi-e leneee!
Mi-am pierdut girafa mov de la tiny love in parc, mor de necaz! De unde cumpar alta, stiti?
Preety felicitari pentru a "n"-a facultate!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Carla, si noi tot azi implinim 3 ani de casnicie ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008) ![]() Piti mic se face mare |
LA MUUULTI ANIIIIII!!!!!!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Mimihoo spune:
La multi ani fetelor care aniverseaza anii de casnicie! sa va iubiti, sa va respectati si sa aveti o viata frumoasa!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Nerantula spune:
Ramo, eu tot in recipientele acelea am pus si a fost ok!
Dar am mai pus si in pungute speciale de congelat, si acelea au fost ok.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Ankussa spune:
Dragele mele, multumesc mult pentru urari sunteti niste fete super va
pe toate fara exceptie. Urez si eu piticotilor Maria, Mara, Erica, David La Multe lunite si sa fie papaciosi si sanatosi!!!
Acum daca Babytza v-a dat o gramada de dulciuri
eu zic sa pun o ciozvarta de ceva la gratar (virtual desigur)
.
Anca La Multi ani fericiti de casnicie, sanatate si intelegere va urez si un fratior/fratioara pentru frumoasa Carla.
300 offf si acum ploua aici si mai bate si vantul dar oricum
Anamona, Vladut teoretic are 3 mese diversificate, la 10. 2 si 6 seara dar printre ele ( a se citi la cerere papa tzitzi cand si cat vrea). Solide nu papa mai mult de 100 (cateodata 80 -90 ml la o masa). Cu tzitzi e alta mancare de peste, sta langa mine rezemat in fundulet si odata se intaorce si ma bate cu mana peste san, adica ceva de genul ce zici? imi dai si mie? Sau isi pune caputzul intre sanii mei si deschide guritza...mai zii ceva
.
Va las ma duc ca iepurasul meu saltaret si-a pierdut rabdarea si maraie (avem 2 dintzuci abia mijiti
)
Fetelor sa nu va suprati ca nu nominalizez da` la varsta mea
se intelege de ce nu (asta nepunand la socoteala bietul neuron solitar)[
Va pup si multumesc mult de urari

ratonelu spune:
Ram mult de urari
am uitat ...la multtiiiii ani pt ANkussa...!!1

preety...
si noi la fel cu greva aia.
preety spune:
Ratonelu si ce solutii ai gasit??? Ca doar tre sa bea laptele asta pana la 1 an...
Ankussa
si de la noi !!! Sanatate multa si multe 

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
ratonelu spune:
nicio solutie...ca sasha ma bate.
cel mult...poti sa-i faci cu orez...ori gris..eu i-am mai facut.
sau poate cu cereale? la noi asta n-a mers.
dar simplu...ma bate![]()
ratonelu spune:
Apropos de cazut d-acord cu soata'...
cand eramgravida...aveam si noi povesti d-astea amandoi...ca vaaiii..in fata copilului..orice ai gandi...nu-l contrazici pe celalalt ...nu iei apararea etc.sa nu fie unu muma si unu ciuma.
sigurrrr!!!
aseara sasha s-a dus langa un ghiveci de flori si a inceput precum o gaina....baga degetele...scotea pamantu pe parchet etc...ma duc eu langa el..incerc "sa-i explic"...sa-l duc d-acolo....sa-i spun ca nu are voie etc...el nimic...si sotu..ca sa-l las...ce daca face mizerie,..strang eel..sa las copilul.
apoi la culcare...eu il pun pe sasha in patut....mai boceste el nitel ....si adoarme.
sotu nimic...la prima lacrima..pac il ia in brate si "haiu c-a plecat cotoroanta...lasa,nu ti-e somn, nu dormi"...si el era cu ochii inchisi de somn...dar urla...
dc nu?!
si am repetat figura de vreo 3 ori, eu pus, soata luat.

AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu PRAFU' DE PE TOBA! asa se numeste cadoul... ![]() carla,mami de putoiu sasha |

Imi pare tare cunoscut cadoul asta...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare