Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ratonelule, suna si verifica mai bine. altfel ... un avans salariu poate te ajuta

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Mihaela..imi aprobi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Muuh, Anamona, multumesc pentru raspunsuri. Doua sau trei saptamani voi sta plecata si voi lucra program normal (8h + 1h pauza de masa), adaug la asta timpul de pe drum, cam doua ore. Deci enorm de mult. Cred ca va sta soacra cu Anda.

Inca ma gandesc sa ii conving pe oameni sa ma lase s-o tin pe fi-mea intr-un colt, nu prea am incredere s-o las cu nimeni atata vreme. Soacra mea n-a mai avut copii de multa vreme totusi, iar cu Anda n-a venit sa stea, iar mama e cu munca ei de la care nu se poate sustrage.

Nu dati in soacra pentru ca nici n-am chemat-o. Insa, daca nu vine cel putin o luna inainte sa acomodez fata cu prezenta ei, n-o las deloc cu ea si iau copilul la purtator. Despre job, este vorba de a tine back-up back-upului meu cat timp pleaca in concediu. M-a intrebat seful din aprilie daca as putea si am spus ca da, cata vreme nu intrerup concediul ii ajut, asta pentru ca ma ingrozeste gandul sa astept iar 2-3 sa imi intre bani iarasi.

Fata mea nu si-a diversificat nicio masa, mananca 20-30 de grame in medie, nu-I pace iaurtul… daca se arata interesata de vreun aliment isi baga singura lingurita in gurita dar asta se intapla inca pentru o cantitate foarte mica. Practic n-am incredere ca pana atunci se ba putea baza pe altceva decat pe lapte. A propos de supt noaptea, si eu am observat ca recupereaza la greu cand suge prost ziua, Voi incerca si lapte praf, cred ca va trebui sa-I dea altcineva biberonul ca de la mine sigur nu-l accepta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Alta intrebare: ce am folosit eu pe post de recipiente pentru lapte nu e bun, mi se pare ca laptele are un miros ciudat cand il dezghet. In afara de borcanele avent pot folosi altceva (din plastic). Cele de sticla rezista la congelator la -20 de grade, nu? Fizica mea incepe sa doara.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Alta intrebare: ce am folosit eu pe post de recipiente pentru lapte nu e bun, mi se pare ca laptele are un miros ciudat cand il dezghet. In afara de borcanele avent pot folosi altceva (din plastic). Cele de sticla rezista la congelator la -20 de grade, nu? Fizica mea incepe sa doara.

b de la bebe, blog...

Eu am folosit pungute de congelare. Sticla rezista la mine la -18grd, pun mancarica in ea uneori, insa sa nu umpli recipientele, unele alimente (lichide) isi dilata volumul cand ingheata (am patit-o cu o bere pe care a vrut sa o raceasca rapid si a pus-o in congelator si a explodat )

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Carla si Anca petrecere frumoasa!!! Sa aveti parte de multi si frumosi ani impreuna!!!

Vazut poze de la intalneala din IOR!!! ... dar in Tineretului de ce nu veniti???

Vazut micutul David cu masinuta lui

Bitza esti mortala asa cum am spus si ieri... l-ai si scos pe bighidel din spital ... si multam de

Mimihoo ce tare esti cand zici "bestia"

Si nu in ultimul rand ptr sarbatoritii zilei

Vesti despre noi... suntem in greva de lapte... tre sa gasim metode sa-l mai bem si pe ala

toata bobocimea!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Ratonelu, Anca, felicitari! La muuuulti ani impreuna. Si la multi copii?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Uitasem sa va zic ... am finalizat Lucrarea de Diploma a soatzei !!!!!!
Sunt super "happy" !!!!!!
Am mai "terminat" o facultate

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

eu am patit o cu o sticla de sampanie...pe care doar am vrut sa o racesc ...si am uitat de ea vreo saptamana.Cand am deschis congelatorul , mi au cazut bucati mari de sticla pe picioare...noroc ca era iarna si eram imbracata.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Ankussa

Tot ce-ti doresti, vacanta placutasi sa ploua cat mai putin in Londra.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput