Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 10
AlexaM spune:
Ramona, eu i-am dat de foarte multe ori laptic (si praf si de la mine) cu biberonul cand avea completare la masa de seara adica de la 6 saptamani pana pe la 6 luni. Si intotdeauna a papat dar nu s-a intarcat... Prefera sanul, dar daca nu-i...e bun si biberonul. Acum e alta poveste...face o fata cand vede biberonul....
Acum nu cred ca mai suge de foame...nici macar noaptea ...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Bitza iti dau cea mai mare felie
, sa nu ne mai uiti 
Laureta pup fata cu cercelusi 
Nerantula frumoasa povestea Lupului ![]()
Iepurila pupa fata si nu mai plange
Se mai intampla, asta e doar inceputul ![]()
Eu am termometru de frunte . E unul frantuzesc Tetraillon parca.
ratonel si noi suntem la faza cu invatatul sa coboare din pat. Sa nu o mai ia ca berbecul cu capul inainte ![]()
andreutac felicitari de dintzoc !!!!!!!!! 
DAr de ce n u ma lasa sa votez printesa ???
Carla , Anca party ????? 

Multi ani fericiti in continuare !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa va iubiti la fel de mult o viata intreaga !!!!!!

Ankussa pui de toate pe gratar , da ? 

Alexa ,Lumi , Baby boy , Andy Galro , andy 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babytza spune:
Pretty si la noi e problem cu laptele...Dar nu am ce sa ii fac. Adica nu e dupa mine
Am seri si dimineti cand arunc tot laptele si momente cand daca mai era in bibe facut , mai bea...Avem perioade si perioade. Acum , de o saptamana suntem in aia buna , cand laptele e yami si bea cate 170ml dimineata si inca pe atat seara. Dar iti spun, sunt seri cand adoarme cu 30ml . Deci nu dispera, cand ii e pofta , o sa ceara singurica. Eu il incerc mereu si fac mereu portia lui, daca merge bine, daca nu .....la chiveta cu el ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
Mimihoo spune:
Ramona, eu stiu ca laptele congelat se tine maxim 3 luni, dar n-am verificat ca sa-ti spun din experienta proprie.
fetelor, aveti cumva plita pe inductie? as vrea sa stiu in cat timp se face o ciorba, mancare etc.
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
ratonelu spune:
rox..multumim.
in leg cu coarnele de berbecut....noi cred ca stam mai mult la faza asta.de fapt sasha e acum la faza in care se tot intreaba" oare ce vrea mami??????ce-o avea cu mine , frate? eu , baietelul ala....cuminte si linistit!
"
laureta spune:
Inainte papa merge un scris rapidisimo :)
Fusei in parc langa Policlinica Titan si m am vazut cu mamidestefan si familionul ei. Printesa Izabella facuse somnul de frumusete si zambea fromos la aparatul de fotografiat
Stefan are neste ochiiii,mama mama
Ne am dat in leagan un pic si gata spre casa ca se facuse cald, pitica mea nu sta cu palariora in cap dilok si se cam prajea la leagan.Cred ca i lipesc cu super glu o palarioara vara asta, i o scot in toamna la 1 an la motz![]()
Ancussa La Multi Ani! Sa fi sanatoasa si fericita
. Acuma ca am urat, hai la haleala de gratare ca e ora de masa
Io aduc limonada receeee cu gheatza si Cola, shshshsh( asa face Cola rece cu gheatza:))
Anca si ratonelu La multi ! Alta haleala![]()
Andy , uitasem sa ziiiic, m am ingrasat doo kile
. De cand beau Cola ca e cald si pap dupa 12 noaptea. Sanatos nu?![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
ratonelu spune:
laureta....adik la turta, dea?
mot avem noi....barbatii, adik stalpu' casei

haleala inca n-am facut..am un pui in congelator..poate s-o gati singur pana dis...cine stie...totu e posibil
plec la banca![]()
LUCUTTA spune:
Salutare !
Noi suntem putin raciti ne curge nasucul ,in rest suntem mari ,spunem mama,tata,haide,haida,baba,ada, mergem si cu premergatorul...ce mai am baiat mare.Sunt foarte bucuroasa sa-l aud toata ziua ta-ta ta-ta iar cand plange sau vrea sa-l iau in brate ma-ma,ma-ma.Ma topesc toata cand il aud.
De papat papam bine ,dormim bine doar ca pana adormim facem putin scandal.
Ce alimente pot sa-i mai introduc la 7 luni si o saptamana?am auzit ca numai de la 8 luni pot sa-i dau ce mancam si noi adica mancare gatita normal ,orice dar fara condimente .
Ce ziceti?
Mimihoo spune:
Laureta, bine ai venit la noi in parculet :-)
Lucutta, cate spune puiul tau la 7 luni, oau! felicitari! 
cu mancarea, nu stiu daca de la 8 luni ai putea sa-i dai ceapa prajita et Co. cat priveste condimentele sa stii ca sunt indicate .. cel putin eu asa am citit si mai era si un link la www.citybaby.ro dar se pare ca a disparut site-ul ... mai inspira-te si de aici www.wholesomebabyfood.com (multumesc fetelor care l-au recomandat)
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
laureta spune:
ratonelu lui Inisa nasica ei i a luat de motz si i a rupt si turta.
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole