Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Nerantula stiu ca tratamentul homeopat e individualizat; vroiam sa stiu daca trece DA, dar voi deja nu mai aveti...mai bine asa!
Ratonelu' stiu cum e un terorist,chiar stiu!! Felicitari pt aniversare si la mai mare! Cred ca iti face sotul un cadou-surpriza
300 in lipsa sotului am si eu grija de un animalut! Apropo de asta, i-am zis la telefon ca am grija de un peste si el imi zice _ti-am zis eu sa ne luam acvariu! el crede ca am grija de un peste viu. cat priveste munca, eu as lua copilu' cu mine, ca soacra-mea ar face cum vrea ea, nu cum zic eu ca ce' ea a crescut 4 copii si 2 nepoti!Anca Aniversare frumoasa si multi ani fericiti pan' la batranete!
Preety ma faci sa rosesc! Succes cu laptele!
Babytza Ankussa
ma omorati de pofta!!
LucuttaLucas are aproape 9 luni si nu-i dau ce mancam noi...cred ca astept macar pana la 10 luni.Sanatate puiului!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

BUna ziua,

Fetelor, VA ROG, care stiti mai bine franceza, imi puteti spune ce imi zic astia aici?!?!

Scuzati de off topic!!

MUTUMESC

Vous venez de recevoir un mail vous souhaitant votre anniversaire : il s’agit d’une erreur d’envoi de notre part. Nous vous prions de nous en excuser.

Nous avons donc décidé de vous faire profiter des avantages initialement prévus : le cadeau et la livraison offerte dès 60€ d’achats avec le code 24163.

Merci de votre compréhension et à très bientôt sur laredoute.fr

Cordialement,

Julie Areski
Responsable Relation Client du site

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mimihoo eu am avut inductie in Olanda si la puterea minima tot terminam mancarea mai repede decat pe un aragaz obisnuit. CAnd dadeam la maxim ohoo intr-o ora terminam o ciorba de vaca.Oricum difera de la un model la altul.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lucutta sa ne spui mai intai ce a papat puiul pana acum si apoi mai spunem si noi altele in plus
Pup vorbaretul

Piciul a invatat sa pupe L-a invatat tati E delicios cand deschide gurita sa ne pupam

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Azi i-am facut budinca de orez cu mar+para+cirese si scortisoara

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Acum ca am mai citit ce ati scris.....

S noi suntem de 3 zile in grava de lapte, bea intre 50-120 ml, depinde de pofta. Inainte bea cate 250 ml. Sunt convinsa ca este doar o perioada, si este si ff agitata, ma gandesc ca i-or mai da ceva dintzoci... astept si eu vremuri mai bune.

Si acum la party!
RATONELU si ANCA La Multi Ani fericiti alaturi de sotiorii vostrii si de copilasi!!!!
ratonelu spune-i sotului ca te-ai plictisit de acelasi cadou, mereu, mereu, ai deja prea multe sa mai incerce si altceva....[D]

BOBOCEI DE 26

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Salutare,

Intru si eu pe fuga, la noi vine balamuc.
Maine vine pastorul de la biserica sa il vada pe Noah si sa stabilim data botezului, si vineri vin de la firma de mutare sa ne faca devizul (asa ii zice devis????) pt ca trebuiesc anuntati cu minimum o luna inainte ca te muti, sa vina sa estimeze cat au de carat, cat costa ambalarea, transportul etc. Incepe balamucul la noi.
Saptamana viitoare trebuie musai sa mergem la consulatul francez sa ii facem lui fi-miu pasaport.
Nu am rezervat nimic pentru mare, stim doar ca mergem la inceputul lui iulie dar suntem vorba lui Mimihoo cretini si senini. Asteptam concediul intr-o dulce inconstienta si apoi plecarea in Fr.

Ancule, Ratonelule, aniversare fericita!!! Petrecere frumoasa, sa va iubiti la fel de mult si peste 100 de ani.
Si noi pe 6 mai am implinit 3 ani de la casatorie.

Lidia, eu nu am zis ca ajung sigur ieri, am zis ca sigur voi trece prin IOR inainte sa plecam pt ca imi e dor. Sper sa va prind si eu pt ca noi nu putem iesi dimineata din cauza programului lui Noah, apoi se face f cald, asa ca iesim undeva pe la 16h00 pana pe la 18h30-19h00. Sper sa ne vedem, totusi.

La Multi Ani, Ankusssa!!! Sa fii sanatoasa ca fericita sigur esti!!!

incerc si eu un raspuns:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

BUna ziua,

Fetelor, VA ROG, care stiti mai bine franceza, imi puteti spune ce imi zic astia aici?!?!

Scuzati de off topic!!

MUTUMESC

Vous venez de recevoir un mail vous souhaitant votre anniversaire : il s’agit d’une erreur d’envoi de notre part. Nous vous prions de nous en excuser.= tocmai ati primit un e-mail de la noi in care va uram cu ocazia aniversarii, a fost eroare din partea noastra. Va rugam sa ne scuzati.
Nous avons donc décidé de vous faire profiter des avantages initialement prévus : le cadeau et la livraison offerte dès 60€ d’achats avec le code 24163.= am decis sa va oferim posibilitatea de a profita de : cadou si livrare gratuita in cazul unei comenzi in valoare de minimum 60 euro, produse cumparate cu codul 24163.Merci de votre compréhension et à très bientôt sur laredoute.fr= multumim de intelegere si pe curand pe laredoute.fr.

Cordialement,

Julie Areski
Responsable Relation Client du site

v-am pupat

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumim fetele

Deocamdata mananc biscuiti , soata e in delegatie si ajunge mai tarziu. Dar ma asteapta ceva party, din cate s-a destainuit secretoasa mea jumatate.

Nocom, noi suntem in greva de lapte de 3 saptamani, seara bea cate 50 ml, dimineata in 2 reprize cate 120 si o mai scaldam cu cerealele - inca vreo 100 ml. Macar de-ar manca solide, da' nici acolo nu stam deloc bine. Tocmai am aruncat un borcanel de legume facut de mine, n-a vrut nici macar o lingurita

Ochisorul e f. bine, nu mai are secretie defel, nu mai e nici rosu, Carla e din nou vesela si nu mananca , uraaa, am scapat.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Ochisorul e f. bine, nu mai are secretie defel, nu mai e nici rosu, Carla e din nou vesela si nu mananca , uraaa, am scapat.

Bravo Carla !!!!!!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

bitza multzam mult!

babytza, ce nebunie la tine! si pupat si ce papa buuuun! yammy!

Eva si eu speram sa vii ieri. Cred ca ai emotii ref. la plecare in Fr, cel putin eu as avea. Poate ne vedem dupa 15 iunie cand revin de la Iasi. Pentru mare eu i-am mai luat niste chilotei, tot de la Z, si-om mai vedea acolo . Spor la treaba si nervi tari!

Mai vine careva la mare in perioada 29 iun-4 iul? noi o sa fim la 2 mai

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput