Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

salutare bobocime.

nu-s f happy azi... fi-miu a cazut din pat. fi-miu Edi, umblaretul sef. totu-i bine, doar s-a speriat... am bocit si eu si el... cam asta.

bitza

nocom, multumim mult, mult! am cu drag si asteptam vesti pe 29.

alexa, felicitari ptr reusite, ai baiat mare mami, cand o fi trecut timpul asta...?

giuli, CD, multumim de urari!!
Eu am cantar de care spui tu giuli, a costat 80 ron, da' tre' sa intreb soata de unde l-a luat, ca eu nu mai stiu.... revin cu un SMS, ok?

votat Maya si azi, noroc cu Babytza, Cosmy, unde esti, mamico?

Babytza, dap, e greu cu doi micuti de aceeasi varsta, dar e si frumos. Si cred ca nu degeaba mi-a dat Dumnezeu doi... tre' sa ma descurc.
Sa-ti traiasca soricelul!!

Nerantula, wow, ce tare! Si eu ma gandeam sa ii duc la circ, dar mi-era sa nu iasa circ de-a binelea... inca stau in dubii ce sa fac...

am descarcat si eu pozele de ieri: aici

mai am 11 pagini de citit. revin.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetele de unde cumparati scortisoara?
Cu mancarea am citit pe fuga asa eu intentionez sa ii dau mancare facuta ca pentru noi de la 1 an avand in vedere ca eu gatesc cu sare fff putina (sunt hipertensiva).Pana atunci ii mai dau mancaruri bebelusesti.
La multi ani bebeilor nascuti intr-o zi de 27!!!!

La multi ani Ankussa!!!

La multi ani Carla si Anca pentru aniversarea casatoriei!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi si inca ce bine te descurci cu hunii

Dya scortisoara macinata am pus eu, este luata de la alimentara sau din supermarket. Cred ca gasesti peste tot, nu e problema

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi cuscra invata la greu, e in sesiune si are examene E desteapta domnule Si da si licenta parca, deci are ceva de invatat

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Lidia, acuma vaz... Iza il pupa pe Robi...?? Wow, f frumos, ia transmite-i tu pupicii inapoi, pana ne revedem in parc, ok?
(a nu se intelege altceva decat simpatie reciproca, deaaa?)

Ada, ce ai patit cu panatalonii dom'le? si cand? ca io nu m-am prins sau plecasem???

La multe lunite sarbatoritilor de azi:

Mara de Nadina
Maria de Simona
Erica de fce
David de Babytza

ANKUSSA!! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si iubire, alaturi de cei dragi!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Luminita nu mai fi suparata. am vazut pozele

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

He he tot eu sunt sa multumesc pentru urari
Da, normal ca avem de toate la bbq-ul nostru virtual: pui,porc, vita ba si niste miel fraged pentru cine pofteste. Pe langa astea o licoare asa numai buna de vara (vara de la voi ca pe aici..) adica o sangria cu portocale parca ar merge. :-)

La noi tot ploua si bate vantul :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la noi! noi suntem ok...eu un pic cam ocupata cu examenele......lui Andrei i se vindeca ochisorii, nu mai sunt rosii si nici secretii nu mai are asa de multe dar picaturi ii pun in continuare.

l-am tuns pe Andrei ca transpira foarte tare si nu se mai putea...asa ca puteti sa-l vedeti pe cheliutza

La multi ani sarbatoritilor de azi, 27 mai !!! Un special pentru soricelul David!!!
Ankussa la multi ani fericiti alaturi de familia ta!!!!
Anca si Carla la multi ani pentru aniversarea casatoriei!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, ce scuuuuuuump e Andrei . Si eu as tunde-o putin pe Carla, are o coama. Dar ea e fetita si nu pot chiar cheliuta.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

m-am intors de la banca si gata..plec la mucios
laureta, k , poate stie ea nasa ce si cum.
lucuta....moamaaaa.....sigur n-aveti un an si 7luni?
bitza...siguuurrr imi face cadou...siguuurrrrrrr
nocom.......degeaba ii spun...placa e aceeasi:la salariu....mergem si-mi iau eu ce vreau,...ca oricum"el nu stie"...
adev este ca si o floare de-mi aduce...eu tot comentez..oricum....nici el nu se agita prea tare....e super-mega-miserupist.
andy-g, anca..ma bucur ca bebeii sunt bine.
am vrut sa ma bag si eu sa traduc...din franceza....dar s-a bagat eva repede in fata.oricum..a facut-o mult mai bine decat mine.
lumi,sa treaca vanataia de la cazatura...(desi speram ca n-a facut)
dyanira
ankussa, inca o data.....la mulltttiiiii aniiii!!!!
mihaela, parca trebuia sa-mi aprobi avansu' ala din salariu
rox, te-am pupat...
nerantula, lumi...de vreti circ...v-asteptam pe la noi....joaca teroristu cate roluri si piele vreti! si avem si intriga!
am pupat toate fetele....pleccc la baieti(au stat amandoi azi ...la arest in casa)
o seara superrrr!

l-as tunde si eu pe terorist ca are un par...dar prin jurul meu...toata lumea zice"n-ai voie pan' la botez"
hai pa.

Mergi la inceput