Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Lumi si inca ce bine te descurci cu hunii ![]() ![]() ![]() |
da, asa de bine ca azi mi-a cazut unul din pat...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
CosmyB. spune:
Suntem intr-o mare graba,am intrat sa-i uram:

Soricelului nostru drag
N-am uitat ca azi sarbatoresti, numai mama mea e tare ocupata. Ne gandim la tine sa stii 

Cuscra asteptam pozici de la petrecrea puiului ![]()

Maria 

Mara 

Erika 

Mimihoo plita cu inductie incalzeste mult mai repede, eu am vitroceramica, insa diferenta e ca cea cu inductie incalzeste direct vasul, pe cand vitro incalzeste rezistenta, plita si apoi vasul. Din cate stiu la cea cu inductie se folosesc vase speciale pt gatit. Oricum mancarea se face mult mai repede si la vitroceramica.
LUCUTTA eu inca ii gatesc Mayei separat, dar poti face asa: inainte de a pune condimente in mancare voastra ii poti opri intr-un vas mancare pt Sergiu, apoi o poti condimenta pe a voastra. Bine ar fi sa nu calesti sau sa prajesti nimic pentru el.
Ma intorc la invatat, maine am 3 examene si dupa cam gata, mai ramane sa finalizez lucrarea de licenta si gata.
sper
Lumi a fost ok la examen, cel de luni si cele de maine sunt cele mai grele si sunt cu d-nul vestit psihiatru
Multumim tuturor pentru susutinere si pentru voturi ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
luminita2008 spune:
Iepurila,
, acum am citit ca a cazut printesa... azi si Iedu' meu a cazut...eu inca bocesc... a cazut direct pe parchet, ca am scos covorul din sufragerie, de ce oare...

ratonel, carla!!! aniversare frumoasa!
noi am primit alocatiile luna asta, ratonel, o data cu indemnizatia.
teroristu racit si-i doresc insanatosire grabnica iar mamei sale nopti linistite, luungi, cu somn neintrerupt! multe, nene, multe!
Edi are un cucui, cred ca se va face si vanataie... pe la ceafa pe undeva... a cazut direct pe parchet....
Mimihoo
Laureta, azi am vrut sa vin si eu in Titanii, chiar ii spuneam ieri Lidiei, dar mi-a cam fost lene... si cald rau afara, destul de mers pana acolo... imi pare rau ca v-am ratat!
Babytza, merci mult!! Bine cu tine ca ne mai dai vesti de Cosmy..! Stiam ca are examene, dar ma gandeam ca poate-poate mai da pe aici...
LE: acum am vazut ca ai scris! Cosmy, bafta multa!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Mimihoo spune:
Ratonelule, eu iti aprob, da' mai ai bani din urmatorul salariu? 
Cosmy, multzam. Cred ca o sa trecem pe inductie si vad eu cum rezolv si cu oalele. le verific inainte sa vad dc se lipeste magnetul de ele :-)
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
dyanira spune:
Lumi
sa treaca supararea sa stii ca e numai inceputul din pacate si asta ti-o spune o mamica denaturata
a carui Andrei a cazut de ceva ori.Ultima data duminica s-a rasturnat cu masinuta de la Chicco.Noroc ca a cazut pe covor si nu s-a lovit...
Andy super Andreiuztu si pe mine ma bate gandu sa il tund ca transpira rau dar rudele zic ca nu e bine pana la 1 an!!!!
A stat sa il tundeti???
Babytza multumim de tort
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
CosmyB. spune:
Cuscra 
mai desteapta nu ma fac nici cu 10 facultati ![]()
super mancarica pt David, o sa-i fac si eu Mayei.
Nu mai am timp de altceva pt ca atunci cand doarme Maya eu invat, iar noaptea scriu la lucrare, nu am cu cine sa o las si incerc sa ma descurc cum pot. Sotul ajunge f tarziu, pe el nu ma pot baza, iar cand trebuie sa merg la examen, vine mama, insa lucreaza si ea si sta doar cat sunt eu plecata la examen. Nu va zic ca am fost cu pitica si la biblioteca si a stat cuminte la sala de lectura ![]()
Lumi mamico, nu fii suparata, esti de admirat oricum! Nu cred ca puiul a simtit cazatura, e voinic si curajos. 
pt mamaica suparata!
Ratonelu, Anca 
alaturi de jumatatile voastre!!!

Iepu
nu scapati de mine, imi sunteti tare tare dragi toate, dar dupa ce termin recuperez timpul pierdut 
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
anca81 spune:
Nocom, acum am vazut ca am primit de la redoutisti exact acelasi mail ca si tine 
Cosmy,
mamica harnica si studioasa. Votat Maya 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
Dya, Cosmy
... sunt convinsa ca asta e de abia inceputul, insa prefer sa nu mai cada din pat. le fac loc de joaca pe jos si in sufragerie, vad ca aici prefera sa stea mai mult.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
felicic76 spune:
La mult ani boboceiilor sarbatoriti astazi!
La multi ani, Ankussa!
Aniversare frumoasa a casatoriei pentru Anca si Ratonelul! 
lumi. iepurila: nu mai bociti
, trageti aer in piept si pregati-va pentru viitoarele cazaturi![]()
Falkone are tehnica de dat jos din pat, fara sa se loveasca, l-am urmarit cum face
; ma "invita" si pe mine pe saltea
, obisnuit cu statul impreuna pe paturica afara , se taraste ca rama pana la un prelungitor in care sunt fire, cabluri, incarcatoare, ceva nou, da?
Doamne, ce m-o mai astepta?
eva: Unirii, artizanat, langa fosta casierie Vodafone!
lucutta: chiar daca are apetit mare, eu nu ma arunc sa-i dau lui Vlad din mancarurile gatite ptr noi, i-am dat supa de rosii, conopida si dovlecei, inainte de a condimenta. Nu am prajit/calit nimik, am fiert carnea si am gatit cu ulei de masline 
andy_galro spune:
dya chiar la inceput a stat la tuns si apoi cand eram pe final s-a cam plictisit si l-a tinut tati un pic cu fortza dar a fost ok....mult mai ok decat ma gandeam![]()
Nocom am citit in urma si am vazut ca iti pui intrebari despre dezvoltatea si evolutia Dariei...nu stiu motivul exact pentru care iti faci griji dar sa stii ca si eu ma gandesc la al meu tot la fel......Andrei e si prematur pe deasupra, e cam lenes in evolutie
abia acum a inceput sa mearga in 4 labe
si multe altele...nu mai zic de kg
...dar pe de alta parte il vad cat este de vesel si cum nu sta locului o clipa si dr imi zice tot timpul ca cupilu este foarte ok si sa nu-mi fac griji....asa ca te inteleg 
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones