Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

dya, 'da ma rog ce i se intampla dc il tunzi pana la un an?! ti-au spus? sorry, 'da pe mine ma cam seaca chestiile astea ca ... nu e bine sa ... nu stiu ce. da ce? i se intampla ceva copilului?!
aolio, mi-am adus aminte de maica-mea care atunci cand am iesit din spital vroia sa ne duca la biserica. al meu ... diplomat a spus, nu stiu, dc vrea Mihaela si eu am spus pas, ca abia am fost in stare sa ajung pana acasa. apoi, ghici cine era de vina ... sotul, normal (scuze de iesire)
iti spun eu ca nu i se intampla nimic. Sofia este bine, sanatoasa si cu parul scurt si frumos aliniat Ideea rubedeniilor cred ca este sa aibe din ce sa taie motul nasa

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi ca sa te linistesc Andrei a cazut si pe jos statea in fund a vrut sa se puna in 4 labe si nu si-a scos un picior si...dus a fost in cap.Si eram langa el ne jucam impreuna...nu m-am gandit ca se duce din fund in cap.Deci daca e sa cada cade....Sa ii vezi cand or incepe in picioare.
Andy_garlo Andrei nu merge in 4 labeDar el probabil nu merge de greu ce e (10,7 kg si 79 cm).
Insa eu zic fiecare cu ritmul lui.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cuscra te pup si multumim de urari
Bafta la examene maine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa stii ca si eu am terminat facultatea si m-am angajat in cu totul alt domeniu.... Asta e, e bine ca am facut-o , mi-a placut tare mult.

Andy pup puiutu' chelios , e un scump tuns Se vede in poze ca nu are stare deloc

Lumi mami imi pare rau ca a cazut, dar nu mai plange, trece. SI David a cazut direct pe parchet ca impinsesem covorasul din dreptul patului sa se poata misca in voie cu premergatorul. SI asa a ramas peste noapte, iar dimineata a cazut O sa ii treaca
Mai este vreo mamica cu puiul intact ? Care nu a facut cunostinta cu parchetul ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Miha si eu gandesc ca tine ... nu i se intampla nimic bineinteles si cred ca o sa fac cum vreau eu nu cum zice soacra.
Dar apropo de zis off topic in anul cand am facut noi nunta cu 3 luni inainte facuse si cumnatul meu fratele sotului si soacra tot zicea sa nu facem ca nu e bine ca unul se desparte daca fac fratii nunta in acelasi an.Eu i-am zis ca nu cred in prostii din astea si am facut nunta.Ei bine dupa 3 ani anul trecut cumnatul a divortat si are si o fetita mica anu trecut avea 1 an.Imaginati-va ce a fost la gura soacra-mi:,,V-am zis eu?????"

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Laureta 2 kileee??Wow ....esti tare,deci care e reteta??Cola?Se poate si Pepsi ca mie nu-mi place Cola...am incercat si cu Finetti da ma laeg cu nniste bubitze de toata frumusetea pe frunte

Andy_g ce dragutz e Andrei asa tuns

Dya,Mimi,Nocom

Lumi iedul sa nu-l doara,prima cazatura e cea mai urata oricat de dureroasa sau nedureroasa e...si ptr ieri.

Evaspor la rezolvat toate cele.

Lucutta mai asteapta un pic cu mancarea gatita...bravo vorbaretului

Feli si Alexia e atrasa de orice cablu care atarna,acuma se gandeste soatza sa puna o chestie din aia pe perete in care sa mascheze cablurile

Cosmy bafta la examene...bravo ptr felul in care te descurci

Babytza ce bunantati gatesti tu acolo

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Helloooo

La multi ani Ankussa
Multe bucurii si realizari alaturi de cei dragi!!

La multe lunite
Mara de Nadina ,
Maria de Simona ,
Erica de fce
Soricel de Babytza care face 8 lunite

Lumi multi sa nu mai fii supi..toate o sa trecem prin asta..prima cazatura..apoi a 2-a...a 3-a..

Nocom si eu am primi acelasi mail...s-au tampit redutisti

Votat Maya...in fiecare zi

Ratonelule..pai ce cadou e ala mama??maaaa..la mine dormea la poarta...ii strigam pana la adanci batraneti..si deabia am facut 11 ani de cand ne-am cunoscut

La multe aniversari fericite Carla si Anca..sa va bucuratii de puiutii vostri

Noi am fost in plimbari..am rezervat biletele la mare..si am fost sa cumparam un blender de mana..ca ma tot chinui cu ditamai robotu'.

Acum intrebare . Aveti idee ce acte imi trebuie pt. pasaportul lui Radu??Plss..fetele plimbarete

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi ca sa te linistesc Andrei a cazut si pe jos statea in fund a vrut sa se puna in 4 labe si nu si-a scos un picior si...dus a fost in cap.Si eram langa el ne jucam impreuna...nu m-am gandit ca se duce din fund in cap.Deci daca e sa cada cade....Sa ii vezi cand or incepe in picioare.

asta m-ar face sa ma simt muuult mai putin vinovata, intelegi unde bat?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

dya, ce sa-i faci ... asa sunt unele persoane. rabdare ne trebuie si nervi tari
pupam mamica si puiul ei!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Baby_boy cred ca gasesti pe net daca dai un search.Unde mergeti???

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mi am facut neste shantzuri pe umeri de la marsupiu, vreu masaj

Andy Pepsi & Cola sunt aceasi familie. Nu vreau sa pap asa dar asa nimerisesc tot timpul, dupa ce se linisteste toata lumea ( io mama tuturor, inclusiv a sotului) apuc si io sa pap.

Lumi , zicea Lidia ca trebuia sa ajungi si tu. Alta data

Andy_g pupam frumosul ochios

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput