Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 15
andy_galro spune:
laura,anca, babytza, dya

mimi la noi nu e faza asta ca sa nu-l tunzi pana la un an...am scapat
dar oricum il tundeam ...putea oricine sa zica orice![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Mimihoo spune:
si din aceeasi gama de off-topic dar util: sa aveti grija sa va incuiati usa de la intrare. Unei cunostinte care sta pe langa Mall Vitan i-au furat geanta din casa .... a sunat-o cineva ca a gasit-o pe la subsolul unui bloc de prin Unirii. normal ca lipseau banii, cardurile, telefonul ... dar erau actele.
gata, noi iesim la plimbare
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Baby_boy cred ca gasesti pe net daca dai un search.Unde mergeti??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Bulgaria-Sunny beach
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
LUCUTTA spune:
Multumesc tuturor pentru raspuns si multi

Eu acum ii dau asa:morcov ,albituri ,conopida,dovlecel ,spanac, cartof,carnita de pui si o data i-am dat si fasole verde.
simodina spune:
Multumim tuturor pentru urari! Bilant 9 luni 75 cm si 9.2 kg. Vedem maine daca iese la fel si la dr. Nu se ridica in picioare, nu merge de-a busilea. Dar este o gaitza, are mereu ceva de comentat. Si vesela nevoie mare, ar rade mereu, seamana cu ma-sa si cu fra-su. Avem un dinte iesit si unul pe drum, papam si bucatele daca sunt suficient de mici sau moi...
Lumi merci inca odata pentru mingiute
Si nu mai fii suparata, majoritatea cad din pat, bine ca nu s-a lovit rau 
Dya si eu mi-am tuns baiatul pe la 9 luni ca transpira tare, abia am avut ce taia la motz
Dar am avut cupil' muult mai fericit si mai putin iritat pe ceafa/ urechi. Marei deja i-am tuns bretonul ca-i ajungea in ochi si e la fel de fericita. Si cred ca in curand o tund de tot ca si ea transpira rau la ceafa.
Mihaela, Lidia, Ada, Florina, Alexandra, Luminita
Mi-a parut bine sa va revad pe unele, sa va cunosc pe altele si sper sa repetam figura mai des. A dormit fi-mea de a rupt cand am sosit acasa, aproape 3 ore, faceam 13-14 pe langa ea. Lidia, Luminita multumim de poze. Lumi, eu nu pot sa le vad pe ale tale, am o varianta veche de IE cred
Incerc diseara de pe laptopul sotzului...
Baby-boy incerc eu cu actele pt pasaport, sper sa mai tin minte tot: un formular de completat de la ei( se semneaza in fata ofiterului de la pasapoarte insa de catre ambii parinti ), o taxa platita in prealabil la CEC, certificatele de nastere copie si original, buletinele voastre copie si original, parca si livretul de familie dar nu-s sigura. Poza la copii eu am facut la fata locului dar cred ca se poate sa duci tu o poza.
LE Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI Ankussa!
baby_boy spune:
Simodina multu 
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Ankussa spune:
Baby boy si parca certificatul vostru de casatorie, nu mai stiu exact ( asta pe langa ce a spus Simodina). Vacanta frumoasa ;-) 
Banu2268 spune:
BUNA ce mai faceti? sper ca bine...
eu rau de tot . spuneti-mi si mie cum stati voi cu dintii ca la noi n-are nici 7 luni si deja are 5 dinti si ii mai ies inca 2. deci are 7.... si de 5 zile nu-mi mai mananca decat cateva lingurite sau deloc.
noaptea mananca laptic si cand aproape adoarme mananca laptic de la mine in rest cateva lingurite si atat. scrasneste din dinti si cand sa-i dau sa pape nu vrea si nu vrea tine buzele strans lipite si abia abia cateva lingurite. e foarte agitat nu stiu ce sa mai ma fac.
la voi cum e?
multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Piersicutza spune:
Wow, am vazut si eu pozele de la intalnirea voastra, ce frumos atatea mamici dragutze cu copii superbi si mancaciosi
.
Of, veniti si pe aici la o intalneala ca tare m-as bucura de asa o runda.
La multe multe lunite pentru
Maria, Mara Elena, Davidutzu si Erica Elena 
si La Multi Ani Ankussa
, sa fii iubita si fericita!
Anca un pupic
mare Carlei ca sa-i treaca cat mai repede.
andreutac felicitari pentru dintisor.
Am o intrebare: ce stiti despre roseola, a facut vreunul din bebei ca nu-mi amintesc sa fi citit. Noi ne-am intalnit saptamana trecuta cu un bebe care avea dar nu stia si acum suntem in asteptare sa vina si la Anna. Am citit ca vine cu febra mare si dupa ce trece febra, apar niste bubitze rosii pe corp si/sau fatza. Mi-e tare frica caci Anna nu a avut nimic pana acum si saptamana viitoare ar trebui sa incepem cu mersul la cresa. Babymom ma poti ajuta cu un raspuns pe scurt te rog? Multumesc
.
multi pupici tuturor
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
Banu2268 spune:
poate sa-mi spuna cineva??
sau o fi vreo infectie urinaras.....? cele care va rog raspundeti-mi cele care ati patit ca nu stiu cred ca o sa innebunesc,..,
multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!