Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Banu se poate sa fie de la dintisori,mai ales daca ii ies multi unul dupa celalalt,cam asa se manifesta la unii bbei:agitatie,lipsa poftei de mancare...infectie urinara?Ar trebui sa-i faci o analiza sa fii sigura ce si cum.Si ca sa fii tu linistita du-te sa-l vada dr.

Piersicutza au avut roseola Gruia de Nerantula si mi se pare ca si Kllemi zicea ceva azi...febra mare cateva zile pana apare eruptia pe piele si apoi stat in casa pana trece.Multa sanatate si sper sa nu faceti

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

am fost la dr....
si eu i-am mai facut sumar de urina asa.... prevenitv sa zic./..

toti imi spun ca e de la dinti .... la greutate cica e bine ...
dar nu stiu chiar sa nu mai manance nimic??????/ decat 3 4 lingurite asa? acum nu vrea nici supa sa bea.......

ieri am plans odata cu el ca nu mai puteam....
toata familia zice ca-i de la dinti si sa ma linistesc dar....... nu pot

voi cu dintii tot asa ati patit???????/

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

S-ar putea sa te simta si pe tine ca esti agitata,incearca sa te linistesti..asa se va linisti si el.
Hai ca vor trece si astea..si Alexia a fost mai maraita in zilele dinainte sa-i iasa dintii si stiu ca nici nu prea manca.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

multumesc....

acum cateva sapatamani am fost cu el si la dr stanciu adrian .... cel de la budimex... dar atunci manca....

mi-a dat vitamine ....
dar atunci manca bine....

ma termina cand vad ca ii dau lingurita si strange buzele si nu vrea nimic.........

mai plange asa ziua.... dar noaptea doarme de asta si mananca cred..... ca-i adormit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Multumesc tuturor pentru raspuns si multi

Eu acum ii dau asa:morcov ,albituri ,conopida,dovlecel ,spanac, cartof,carnita de pui si o data i-am dat si fasole verde.

in plus: orez, rosie, loboda, brocolli, avocado si verdeturi: leustean, patrunjel, marar, daca ii plac aromele... ciorba acrita cu putin bors facut in casa... la noi a fost un succes.

nu te sfatuiesc sa ii dai pana cam pe la 1 an mancarea gatita ca ptr voi.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

banu, si eu zic ca e de la dinti... noi nu avem nici unul, dar stiu si eu, tot din auzite... incearca sa ii dai pe gingii cu CALGEL, DENTINOX, sau chiar nurofen, 3ml, seara, inainte de culcare, e bun si ptr dintisori.... incearca ceai... calma baby... dar trebuie administrat pe perioade mai lungi de timp ca sa vezi efectul...1-2 saptamani... poate fi si de la caldura, eu stiu...? doctorul ce-a zis?

simodina, cu mare, mare placere!!
cat despre poze, incerc sa le pun si pe webshots, nush cand, ca acum incerc sa adorm hunii....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

uite... ca deh eu am 3 dr :) hi hi cand nu dau de unul sun la altul si ii intreb pe toti. am la stat averm abonament la particular ..

abia am fost joi la stat sa facem infarixul ... l-au cantarit si totul bine... am mai fost cu elt to la stat acu 2 zile ca tusea... i-am dat si nurofen si calgel.... dar ......

ce bine ca nu aveti dinti!!!!!!

eu ma gandesc cu groaza la ziua in care o sa-i creasca maselele!!!!!!! ce ma fac eu atunci daca cu dintii e asa????//

chestia e ca cu primii dinti nu a fost asa a plans a mancat bine... si atat dar acum sa nu manance deloc????/
adica fata de cum manca inainte....

incerc sa ma calmez.... dar cand incepe sa planga gata e ... ma termina

Mergi la inceput

simodina, am incarcat pozele si pe webshots aici

banu, CALM. cum spuneau fetele, ii transmiti si lui si mai rau e... calm si rabdare, n-ai ce face... noi n-avem dinti, dar avem dureri de dinti, asa ca nu vrei sa fii nici in papucii mei...

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna seara.
Eu sunt terminata cu nervii capului dupa o zi plina de discutii cu vecina pricinoasa(nimic nu-i place, nimic nu-i convine) cu muncitorii la termosistem...ei mi se plang de vecina Da ce-s eu, mama ranitilor???
Baby boy eu ieri am ridicat pasaportul lui Lucas..iti trebuie certif. de nastere al copilului original si copie,buletinele voastre orig si copie,dovada ca ati platit taxele de aproape 1mil(la noi se plateste in incinta Directiei), si 2 formulare completate de ambii parinti. Trebuie sa fiti amandoi prezenti..uite aici mai multe detalii si poti downloada formularele http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm
Luminita sper ca te-ai linistit!
Banu incearca sa te linistesti, daca dr zice ca e ok, atunci e ok.
Felicic m-ai uitat!
Babytza

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor au venit si m-au si gasit...rushii din Rusia...de nu m-ar fi gasit!Ce usurare un an si 7 luni....si acum...ufffa

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput