Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
AlexaM spune:
Ratonelu' LA Multi Aniiiiii!!!!!!!!!!!!! fffffffffffffffffffffff fericiti!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
anca81 spune:
Iepurila, nazdravana, lasa ca trece bubu.
Carla, si noi tot azi implinim 3 ani de casnicie
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy.p spune:
Felicitari fetelor si aniversare frumoasa!!!
Iepurila sa treaca bubu
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iepurila spune:
OOOOOO!!!
Party!!!! Carla si Anca LA MULTI ANI FERICITI SI CU IMPLINIRI ALATURI DE SOTII SI PUIUTII VOSTRI!!!
Eu vreau tortulet. N-am pretentii la compozitie. tort sa fie.
Mimihoo spune:
Nerantula, cred ca ar fi bine sa fie dizolvate pana sa ajunga in aciditatea stomacului. Dar totusi, nu cred sa fie un capat de tara dc i le dai direct. Important este sa ajunga in organismul lui.
Ratonelu, eu le-am primit impreuna pe card. Suna in Hambarului, int. 12 si verifica.
iepurila, cum te-ai potrivit tu! Am inteles, daca este doar in principiu o sa iau de aici sa nu cumva sa raman fara ele :-) Multumesc frumos!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
andreutac spune:
Neata,
ici tuturor celor care ne-au urat ieri la implinirea celor 8 lunite si sarbatoritilor de 27 - Maria, Mara, Erica, David si Ankussa .
N-am mai intrat din cauza de bebelina cu motor la fundulet, care nu sta o clipa locului, misuna peste tot, n-are stare decat cand doarme si uneori cand papa. Altfel duracell. Avem un dintisor si cred ca se pregateste si-al doilea sa sparga, insa smecherita asta mica nu ma lasa deloc sa vad.
Am inceput s-o las pe covor, merge in 4 labe cu o viteza ametitoare, deja trebuie sa ridic cartile de pe ultimele 2 rafturi ale bibliotecii, cd-urile, bibliorafturile si asa mai departe si trebuie sa achizitionez device-uri pt. blocarea usilor si sertarelor.
Iepurila, sa treaca spaima cauzata de cazatura, stiu cum e...mie mi-a stat imina instant.
Eva, daca ajungi la magazinul din unirea, incaltaminte de la ortopedica, spune-mi si mie, te rog daca gasesti ceva frumos, daca au si sandalute pt. fetite si mai ales daca sunt si numere mici. Eu am tot cautat pt. Eva mea, am gasit modele frumoase, din piele, cu taloneta anatomica, insa cel mai mic nr. era 18, iar ea se pare ca are nevoie de 17.
Kid, Musette, nushulica, nu mai dati niciun semn? Ne e dor de voi
Anamona, ma bucur ca Thea s-a acomodat cu bona, si noi ne-am acomodat pana la urma, un pic mai greu ce-i drept, insa se pare ca suntem pe drumul cel bun. Din nou, trebuie sa-i multumesc Mirunei [/b]pt. sfaturile ei . Nu m-as fi edificat in privinta bonei dupa 1-2 saptamani. Am ales sa astept si iata ca se face luna si e din ce in ce mai bine.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici
ratonelu spune:
Alexa, Laura, Iepurila....multumim de urari.
ANCA.....esti mai "batrana"...si ce-ai primit , domle?...eu.....o chestie superrrr....nu mai stiu cum se numeste...cum se numea....stiti voi...arata asa superr....si se primeste de ziua ta..(a mea, in general..mai tot timpul.)...cum sa va explic...nici nu stiu de unde il cumpara...
Mimihoo spune:
iepurila, ar fi super, 'da eu nu mi-am luat carnetu' de condus s depind de tata. si o sa ma preaumblu mai mult prin Tg Frumos. Tare mi-ar lace sa-mi plimb odorul pe unde invatam eu in sesiune in anul 1 adk prin gradina botanica :-) sau sa trec pe langa liceul de info' unde am invatat ... ehh ce vremuri
nici nu vreau sa ma gandesc ce sperietura ai tras cu, cazatura. cred ca a fost cumplit.
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
ratonelu spune:
Mihaela..nu ma intrista...eu inca mai sper...sa nu fi fost in indemnizatie...ca aia s-a dus...cum a venit s-a si dus.