Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 6
Nerantula spune:
Mihaela, Laura, Lidia Din plic le-am luat cu lingurita de plastic si i le-am dat in guritza, insa nu l-am vazut sa le molfaie decat max 5 secunde, dupa care cred ca le-a inghitit .. oare e rau daca le-a inghitit asa repede? De maine i le dizolv, dar mi-e ca face figuri si imi varsa tot
Ada, ai pm, sper sa fi ajuns bine, ca am dat fwd de la cel pe care l-am primit eu de la Lidia
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Intr-o seara, un batran indian ii explica nepotului sau ce lupta teribila se da in interiorul fiecarei persoane.
Si ii spunea asa:
Exista in fiecare dintre noi doi lupi.Lupul Raului. El este furia, gelozia, invidia, tristetea, regretele, aroganta, cupiditatea, vinovatia, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea si egocentrismul...
Lupul Binelui. El este bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea.
Dupa o clipa de gandire nepotelul il intreaba:
''Bunicule si care lup castiga?''
La care batranul ii raspunde simplu:
'Cel pe care il hranesti'
..................................................................
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
andy.p spune:
Nerantula eu ca sa nu-mi verse apa, ii dadeam cu seringa de la Nurofen
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iepurila spune:
neata!
Iote cum m-am nimerit eu fix ca sa raspund Mihaelei.
Da, teoretic gasesti. Nu mi s-a intamplat sa nu gasesc. poate doar mango ffff trecut. dar asta o singura data
ratonelu spune:
bitza, am votat si eu bighidelu'....si nu ma pierd cu firea....ar stii cum e un terorist? nu! dar un terorist....racit?
laureta, stiam eu ca rwetrageti invitatia la discoteca....deci nu e cazu de "si la bine si la greu.."
Mihaela...crezi?euy sper sa nu fie asa...ca ma bazam pe banii aia....200ron.
300 spune:
neata gagici!
Noi nu mancam fructe cu musli de la humana. Nu mancam lapte cu cereale (n-o fi bun la ptele ala pecare l-am folosit, o iert...). Daca desfac un iaurt, pun pariu ca eu il mananc.
Ce viata... pupici tuturor.
Bitza l-ai adoptat pe bighidel?
Carla aiurea ca ati racit. .
Anda iar i-a zis pa lu' tac'su. In curand o sa vrea sa plece cu el.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
iepurila spune:
io intrasem de fapt sa va raportez primul BUF al gazei. De pe patul matrimonial pe parchet intre usa si tocul usii. deci sper din tot sufletul sa fi cazut pe covor si sa se fi rasucit de a ajuns pe parchet.
Fata a plans 2 minute dupa care a inceput sa comenteze si sa rada iar i juma de ora era adormita
mami a bocit vreo 2 ore. cand povesteati voi de cazaturile puilor ziceam ca va inteleg perfect. FALS. Acum va inteleg perfect.
Aaa si am o fetita maraita si plangacioasa de vreo 2 zile......
Stiu ca v-am mai intrebat dar va mai rog o data sa-mi spuneti si mie cu ce monitorizati temperatura bebeloiului in timpul noptii. ca nu stiu ce fel de term sa iau. please..
ma duc sa vad cat apuc sa citesc din urma
AlexaM spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
Laureta
Si eu ma anuntasem, dar n-am mai ajuns la intalneala....las' ca vin eu pana la urma... Si o aduc si pe Giuliana si pe vedeta leutul... si atunci sa va tineti...
Despre alaptat si mers la serviciu: Eu merg la serviciu de cand avea Matei 2 luni si inca alaptez. Adevarat este ca nu am avut niciodata program fix, am lipsit cam 6 ore pe zi 2-3 sau 4 zile pe saptamana depinde cum a fost nevoie. Nu am lasat decat de cateva ori lapte muls acasa pentru ca nu m-am inteles cu pompa. In schimb il alaptam inainte sa plec si imediat cum ajungeam acasa. Nu ratam decat o masa...cateodata (daca nu aveam multa treaba) nici macar o masa. Dar nu va spun ce spume faceam in trafic (stau in Militari si lucrez la Carrefour Baneasa)...
Dar uite ca inca e laptic, Matei suge in continuare (cand are chef ...adica doar seara si noaptea...) si suntem amandoi ok.
Multa bafta. Incearca fara stres si o sa reusesti.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
iepurila spune:
Doamna Mimihoo, pe unde bantui cand vii la Iasi.
Poate punem de o intalnire intre moldovence.
Beeeiii Iesencelor iesiti la apel.
Cuscraaaa!!!!!
ratonelu spune:
iepurila...gata, nu mai plange....trece buba.
noi luam temperatura numai cu termometrul in fundulet....la noi nu-i probl ca-i noapte ori zi...
alexa....mama-super esti
ram,fetita desteapta.am incercat si eu aseara...ba sa-l invat sa se dea jos din pat...ba sa faca cu mana pa...ba sa spuna baba etc...
sureeeeee.....
azi fac 2 ani de cand fusei mireasa.