Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
babytza spune:
Carla la noi au intrat banutii, toti
Anca noi am pus picaturi Tobrex cand a avut David conjunctivita. Si a trecut repede . Pup ochisorii ei sa ii treaca
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
laureta spune:
Buna dimi. Biancu papa mai nou cand se uita la Daniela Crudu si Mircea Badea. Asta ce inseamna?
Ancule pupam ochisorul
ratonelu aoleu fara virusi, de abia ne am linistit
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
bitza2008 spune:
Babytza scuze, Soricel frumos iarta o baba chioara care nu s-a uitat pe lista ci a copiat ca papagalul
DAVID si si
De dimineata cu muncitori, azi a venit si echipa care se ocupa de burlane,jgheaburi pt acoperis offf, abia astept sa se termine cu lucrarile ca nu mai am liniste.In afara de muncitori mai suna toata ziua vecinii sa vb ba de culoare, ba de bani on and on and on.
Ratonelule lasa ca trece raceala, mami! NU te pierde cu firea!
Am scos pestucul din spitaaal!Multumesc de voturi!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
laureta spune:
La multi ani David Mara Maria Erica!
Bem si papam tort
uitasem 2 puisori
andy.p spune:
Lau te-am prins..ccum i-ai facut gauri in urechi fetei? A plans?Detalii please ca si eu vreau da mi-e o groaza de mor..si poze cu cercelusii cand vedem?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Mimihoo spune:
intai sarbatoritii:
La multe lunite sanatoase si frumoase! Sa fiti frumosi, destepti si cuminti (macar un pic, la cumintenie ma refer)!
Maria de kid2003
Mara Elena de Simondina
David de babytza
Erica Elena de fce
si pentru mamici
si La multi multi ani! Ankussa! sa fii iubita, sanatoasa si tot ce-ti doresti bun sa se inmplineasca!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
bitza2008 spune:
Laureta eu ce sa mai zic...Lucas rade cu toti dintii(2) la istericele alea de prezinta jocurile "premii norocoase"
Andy.p acum muta schelele in fata si asa trantesc si e o galagie...dar, Lucas doarme!
Babytza primesc si eu o aschie de tort??
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
andy.p spune:
Bitza si ALexia doarme bine cand e galagie..votata bighidel
Despre tort nush ce sa zic ca suntem cam departe
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
laureta spune:
Andy, am fost la Medicover pt gaurele. Tantili de acolo i au facut semne la urechiuse si dupa aia cu pistolul unu doi trei si poc amandoua urechiusele. Pitica a stat 1 sec dupa aia a urlat de durere vreo 10 secunde si gata. Avem cercelusi provizorii, acuma sunt niste bilutze placate in aur. Dau cu un gel si dupa 3 sapt mi au spus sa i pun cercelusi ei. Trebuia facuta si treaba asta, uf
Io am inchis ochi si cand a facut poc parca m au gaurit pe mine, am trasarit. Hai curaj ca trece repede ai sa vezi
Bitza io zic ca lui i plac fetili
Mimihoo spune:
Ratonelu, vezi ca e posibil sa ti-o fi dat, alocatia, o data cu indemnizatia.
Nerantula, eu le dizolvam in putina apa si i le dadeam inainte sau dupa masa la interval de 30' cu lingurita de plastic. intradevar daca se pune mana pe ele, le "contaminezi" cu ph-ul tau si-si pierd din proprietati.
si pentru fetele din Iasi am o intrebare: la carrefour-ul de la iesirea din Iasi - cel spre Bacau - sunt avocado si mango?
ma duc sa culc bestia si revin :-)
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr