Copilasi de Iulie-August*2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
cristalina spune:
Neata domnisoarelor!
Andreea, felicitari pentru ca ai ajuns la greutatea de dinainte de sarcina asa repede. La cat mai putine nopti agitate de acum incolo!
Eu nici acum nu am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina (asta ...pentru ca inainte de Maria eram un biscuite...hehehe)
Daria, sper sa ajung azi la banca sa pun banuti. Multumim pentru ca te ocupi de strangerea lor!
Voiai bebelus?! Iaca, sa ai de lucru!...:) Tare frumoasa catelusa voastra...
Roxana, bravo! Ma bucur ca ati trecut de vaccin asa usor.
Intrebare intrebatoare: sfarsitul lui iunie/inceputul lui august cum e la mare ...in medie, normal. Ma tot gandesc ca schimb perioada de vacanta si o sa ma ploua non stop...:)))
Asta a fost din ciclul "fiecare cu durerea lui"
Irrinuca, sa va fie de bine!
O zi minunata sa avem (si spor la munci...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
dario, luni trimit si eu, nu`i tirziu da?
madam spil, cam rar pe aici, ti-am mai dat cite`un buz pe mess da` nici la ala n`ai raspuns.... ce mai faci?
szivarvany spune:
Fetele, nu e tarziu toata luna, ca doar ziua lui Bradut e pe 8 iulie. Si oricum asteptam sa ne scrie fetele ce-si doreste exact sa putem comanda !
Nu iubesc cainele sigur va simti ca am grija de el din datorie si ma va uri oleaca; azi noapte am visat ca ma musca o broasca testoasa
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roberta04 spune:
Daria, super bebelusa voastra cea noua! Eu, ca si crescatoare de caini (am avut de-a lungul timpului trei caniche albi), iti spun ca primul an e mai greu Dar zambetul de pe fata Giuliei merita orice!!
ANDREEA, felicitari pentru silueta!!
ROXI, bine ca a trecut vaccinul!
Fetele, pot sa va rog ceva? Nu stiu daca e reclama sau nu, dar as putea sa dau un link sa votati o fetita la un concurs?
Mi-e tare draga si mamica ei merita un premiu...
szivarvany spune:
Roberta, incearca sa dai linkul, sa votam
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
roberta04 spune:
http://www.felicia-iasi.ro/concurs_de_asemanare/?action=poze_indoor
V-as ruga sa o votati pe Oana Albu... saru' mana!... trebuie autentificare, dureaza 1 minut!
kro spune:
Votat!
Robi
Daria, catelusul e minunat. ... A facut deja kk pe covorasul special? ... Atunci de ce te plangi?!?
cristalina spune:
Votat.
N-am ajuns la banca, imi cer scuze. Dar daca e okay atunci eu o sa pun banii peste 10 zile, pentru ca atunci ma intorc din Franta. Pentru mine cadourile pentru baieti sunt o nebuloasa.
Luni dimineata am prezentarea, sa-mi tineti pumnii...:)
Va urez un weekend placut, ne auzim de pe plaiurile alsaciene...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Roberta, inca nu am votat ca nu am confirmare pe mail nu stiu dc dureaza atata, insa sigur voi vota !
Cristal, tinem pumnii pentru luni
Cine are soare ... sa trimita si la noi
-------
-------
roxanaz spune:
Daria, icchh... mama lui de pui. macar sa nu te mai trezeasca noaptea!! (tu esti de vina ca l-ai luat
Cristal, in mod normal e cald si frumos. la fel e si acum. da ptr cand vrei sa schimbi? ce sa iti zic, au fost ani in care in cele 5 zile de lucru au fost peste 30 de grade si in fiecare week end a plouat . pe de alta parte incalzirea globala se pare ca ne tine partea...
Alice, sanatate multa lui Andrei! trebuie sa treaca laringita, nu te ingrijora, la varste mai mari nu e asa pacatoasa.