Copilasi de Iulie-August*2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
szivarvany spune:
Da Rox, da` cand se satura Giulia o dam mai departe
Alice, si Giulia are inceput de laringita, cu raguseli si oleaca de tuse, dar va trce rapid, ai sa vezi, fara alte complicatii, multi, multi lui Gizmo !
Irrinuca, pozele din vacanta unde`s ?!
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
g_ioana spune:
Neatza
Daria este super tare surpriza seriite felicit si te admir ca desi declari ca nu iubesti animalele,pentru fericirea Giuliei,ai trecut peste asta..meii prima saptamana este mai grea,pe urma o sa vedeti ca schimba atmosfera in casa..
Roxi si-i de bine ca nu a mai luat Eva in greutate...pupacim familionul
Vivia uite o imbratisare de la ieshisi un pupic...tinem pumnii sa rezolvati cat mai repede problemele!!
Cuscreloo se anunta un week-end de foc pentru tinenu stiu cum fac cupii astia de se inbolnavesc taman in week-end ...insanatosire grabnica lui Andrei..noi parca am luat ketof pentru laringita (meii si io s-ar putea sa am un week-end misto,cica vin socrii in vizita,ca au trecut 6 luni de cand nu si-au vazut nepoata)
Caro cred ca esti tare mandra de fetele talemi-au placut la nebunie pozele cu Felicia
Cristalina tinem pumnii pentru prezentare!...noi mergem la mare la inceputul lui iulie...de vreo 4 ani,vremea este super...dar apa cam rece...
Daria si io trimit banii cred ca marti,daca luni nu se lucreaza..
sunt in zona,noi avem soare..dar mai cu dinti,nu-si ce am azi,sunt cam fara chef si irascibila....aaa trebuie sa-mi laud cupilu,azi a mers la gradi desi stia ca nu vine prietenul ei viorel si s-a comportat ok,nu a plans deloc..doar un pic la trezire pentru impresie artistica
szivarvany spune:
Merg sa fac cap nou, revin imediat
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
szivarvany spune:
capitoluldouazecisitrei
-------
-------
roller025 spune:
Vazut poze cu supereroi si cu printese impartasite.
Andreea, ramai la greutatea aia. O sa ai nevoie mai tarziu!
Daria, am platit.
Robi, votez deseara, ca de aici n-am voie....
Cristal, BAFTA!!!!!!!
Olivia si Carmen,
Cred ca azi e ziua aia intoarsa.... Am inceput un proiect si mi-l plimba managementul cum are kef....
Pupe, ne mai auzim...