Copilasi de Iulie-August*2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
roberta04 spune:
Daria, poti sa mai verifici te rog contul? Incerc sa fac transfer online si nu imi accepta ultima cifra...
szivarvany spune:
Roberta, asta e contul ca am fituica de la banca. Nu stiu dc nu merge.
Mai bine incearca maine, poate azi se "lucreaza" inca la el
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
philip spune:
am vazut un power ranger smecher si o ingerasa tare frumoasa, Caro, absolut superbe pozele cu fetitele in alb.
azi-noapte ne-am trezit la 3 ore, hehehe, boierie, a, v-am zis ca am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina la numai o saptamana de la nastere. chiar ca era numai bebe. acu, sincer, nu m-as supara daca as mai pierde ceva...
US
szivarvany spune:
Siiii ... surpriza_zilei
Andreea de Pupi, wow, ai ajuns deja la greutatea ta ? Felicitari
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
ema spune:
corect...mamagiuliei ,asta si evidentiam...se v-a cumpara exact ce stabiliti voi..eu scrisesem exact cu ce se joaca un baiat de aproape cinci ani..si aici vorbeam de copilul meu...dar copii au preferinte deosebite de la un individ la altul...asa ca primeaza carrera..din cate am inteles asta a solicitat Bradut...si scuzele mele,mamagiuliei ptr. impertinenta de a spune altceva decat restul...nu a fost nici o secunda impresia de a iesi in fata cu ceva...nu sunt genul..pina una alta eu am trimis banii si ptr. cadou Marinei.Restul hotarati voi.Ciao.
irrinuca spune:
Ne-am intors si noi din concedii din Sicilia, maaaaamaaaaaa cat ati mai scris, Am citit invers, de aici pana la pagina 12, mi-e somn, mai citesc maine.
Lui Andy i-a trecut eczema de tot, si ciuperci, si tot, dupa 2 zile de stat non stop pe plaja la Marea mediterana. Cum ne-am intors, cum a inceput sa se scarpine iar de la uniforma si parca vad ca apare eczema aia nenorocita din nou!
va pupam
roxanaz spune:
neata!
Andreea, bravo, ai vazut ce fac doi copchii? si va urez numai nopti linistite de acu' inainte!
Ema, e normal sa ne mulam pe ce a cerut Bradut... si chiar daca Patrick o fi el mort dupa power rangeri sa stii ca are si jucarii educative, si playdoh, si schemele de colorat.... dar zau daca ii poti scoate din cap robotii mai zi ce mai fac baietii tai, nu ai mai povestit demult de ei!
Daria, hehe aia e maimuta voastra? gigea... si e frumos si numele! sa o stapaniti sanatoase si sa fie cuminte
s-a intampat minunea minunilor, donsoara Eva nu a luat decat vreo 200g in aproape 6 saptamani... sa vedem acum cum se comporta luna asta..macar vaccinul a trecut fara niciun efect advers. si nici macar nu a tipat.
fug la trebi, sa avem o zi excelenta!!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa, trezireaaa
Eu am avut program asa: la 12 kk pe paturica-scutec, la 3 papat, la 6 papat, deci nu va mirati daca nu indragesc inca acest catelus. Giulia este in extaz. De dimineata am fost sa cumpar zgarda roz cu diamante
E vineri, haideti la semnat condica
-------
-------
alice2004 spune:
Neatza, ca buna o fi pentru unii !
Noi dis de dimi ne-am trezit in tusheala lui Andreiush, din aia metalica, latratoare, m-am speriat c-o fi vreo laringita, chemat medic - diagnostic : laringotraheobronsita ! Dat reteta pentru sumetrolim, prednison, olynth pentru nas si stodal de tuse !
Olivia, daca esti pe aici, tin minte ca scriai undeva la un subiect pe forum ceva despre laringita pe care a facut-o Luca, io am asaaa un of cu prednisonul asta !? Fireste stat in casa momentan, afara e iarashi urit ... super uichend o sa fie asta !
Daria, am notat contul, cind se ntoarce Florin iti virez banii imediat, ca el are cont la ING si merge repede transferul de acasa ! Sa va bucurati de catelus, e o dulceata !!
Irinuca, bine ati revenit |!
Roxi, sa nu fie nici o reactie dupa vaccin ! Pupici mindrei cuminti !
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, ca deja ma doare caaaapul !
Sint pe acilea, ma-c sa gatesc ceva ! Vezi cuscro, cozonaci nu fac, dar la bucatarie tot stau cind am nervi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete