Copilasi de Iulie-August*2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Vazut un super-erou mandru si frumos-foc si pe surioara lui, o frumusete cuiminte (uite Rox ce bine doarme) Sa treaca repede vaccinul fara urmari
Si am vazut doua miresici foarte, foarte frumoase Kro, emotionante fotografiile.
Multumim de complimente,
Mey, rochia mov e de la ziua ei de anu` trecut m-am scos
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
kim222 spune:
fizic sintem bine,psihic deloc bine..in afara de faptul ca sintem sanatosi,avem numai probleme una mai grava/importanta ca alta!
sanatosi sa fim..ca-n rest..
edit am vazut poze/filme...sinteti toti niste frumosi!
alice2004 spune:
Olivia, !! Ma bucur ca sinteti sanatosi !
Am vazut poze muuulte de copii frumosi si talentati, ii pup pe toti cu mare drag !
Si o sa fiu atenta la anunturi pentru scoli si licee, nora mea vrea sa se faca ... motociclista ! Brei, cuscrelou Ioana, daca mai era loc, poi mindra ta m-a dat pe spate cu meseria ei de viitor, super super tare, frate !
Nici eu nu stau prea bine cu psihicu'azi, nush exact ce am, o stare daia greu de pus in cuvinte ... ieri ar fi fost ziua tatalui meu, poate si din acest motiv ... Florin pleaca pina duminica in Slovenia si ramin singura, mi-am luat liber miine ca e ziua educatorului, sau a invatatorului, nu am retinut exact, asa ca o sa stau acas cu gizmo, ca gradi e inchisa, luni e liber de la stapinire ... si nu am chef de absolut nimik !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Kim, odata si-odata tot rasare soarele si la voi, ai sa vezi, iti doresc sa se intample repede-repede
Alice, cum mai sa n-ai tu kef de nimik, ha ? Maine e vineri, luni e liber
Eu dau de beut acum m-au sunat de la banca. Deja imi faceam scenarii ca au aflat ca`st divortata si nu-mi acorda creditul si refinantarea
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
roberta04 spune:
Varsati voi oful aici ca sa pot zice si eu...
Caro, de vis pozele! printesele tale sunt superbe, sa fie sanatoase!
szivarvany spune:
Io prima: mai aveam rate 4 ani, am prelungit agonia 10
In rest, sanatosi sa fim
In alta ordine de idei: sa scriu aici contul si cine trimite banutii, 20 lei, sa de-a un semn ???
Vedem ce zic fetle care merg la Bradut si comandam impreuna de aici, bine-nteles ce-si doreste el, eu cred ca asa e frumos, chiar de sunt roboti sau alte jucarii - doar jucarii .
-------
-------
cristalina spune:
Io sunt cu moralul sus...(desi sunt cam cracanata de somn...)
Aa facut petrecere la gradinita pentru Maria...nebunie, ce mandra era...:)
A avut tort cu ciupercute...poze mai putine, am numai vreo doua sau trei, pentru ca John numai a filmat. Am decis sa ii dam cadoul in weekend (role) pen'ca fiind cracanata nu poci sa supervizez "operatiunea monstrul" prea bine...
Daria, ce fluturas frumos...felicitari copilului dar si mamicii!
Astept detaliile contului.
Olivia , sper ca nu sunt foarte grave problemele.
Roxi, dementiali supereroii!
Caro, sa-ti traiasca printesele frumoase!
Alice
Acum cica fac prezentarea pentru conferinta ....singura problema e ca vad in dungi (nu stiu de ce dorm foarte agitate de cateva zile si sunt in urma cu somnul rau...)
O zi frumoasa in continuare!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Contul, dar ma REPET, cine a trimis, sa dea de stire RO481INGB0000999900967137 IngBankOradea, Cristina Pop
Doamne, ce greu trece azi, diseara am intalneala la dintzarosh iar si saptamana cealalta la oftalmologie, ca m-am tot fofilat, merg sa-mi fac ochelari sexosi
-------
-------