Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adina, mai bine sa fie roseola, nu e grav si macar stii cum stai.

Oare al meu sa fie si el reticent la homeopate? Ca nu prea am avut succes cu ele la el... Sinupret, nu, coacaz, nu, stodal, nu, oscilo, nu, etc - valabil si pt el si pt maica-sa. Daca nici de data asta nu am succes, n-am alta explicatie.

In privinta mea, cat m-am chinuit cu toate homeopatele la alergia mea, nimic nu m-a ajutat si de cand imi dau cate un puf de Nasonex sunt mai buna decat noua. Si dupa o saptamana de tratament zilnic, am deja 2 de cand l-am oprit si nu mi-a revenit niciun simptom...

Hai sa zic ca el nu a fost puricat asa de dr homeopat ca mine, dar pe mine m-a intrebat si unde ma gadil mai tare si tot nu a mers... Cred ca sunt prea patrunsa de alopate si de efectul lor de care sunt sigura si mintea mea nu mai colaboreaza in vindecare, ce sa zic si eu...

Cu el am sa mai incerc, totusi, ca inca e virgin...

Cat despre Dandusa, imi retrag orice banuieli, e clar ca e intreaga si nevatamata cu mama in casa.

SUnt suparata tare, Pupicu are de azi noapte o noua eruptie urata pe pielicica, picioruse, burtica, umeri, omoplati si il mananca rau, am vb la tel cu dna Dumbrava un sfert de ora si nu-mi dadeam seama de la ce, ea sustinea ca tb sa fie de la ceva ce a mancat eu sustineam la randul meu ca nu, pt ca l-am tinut departe de tot ce ii este interzis. Si cand incolo dupa ce inchid telefonul si fac ancheta aflu ca a mancat jumatate dintr-o piftea fiindca poftea la ce manca bunica-su. Piftele cu ou intreg incorporat in compozitie, evident. Lasand la o parte carnea de porc, prajeala... Fac cu nerviiiiiiiii!!!!! Si le-am spus si le-am repetat de un milion de ori sa nu ii dea sa manance NIMIC CU OU mai ramane sa pun biletele in frigider cu asta da, asta nu, poate acum baga la cap, pt ca am exagerat si le-am spus ca poate sa moara dc mananca ou, poate asa se sperie si isi vad de treaba. Iar incepe chinul cu reparatul pielicicii...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Neatza fetelor!
Am o intrebare...din nou
Cum ati procedat voi la intarcatul copiilor? Acum ma refer la acei copii care au fost dependenti de tzitzi....de ex Angi?
Ca a mea face 1 an si 4 luni, tzitzi deja nu prea mai are mai nimic, dar ea inca ar suge....am ajuns la performanta ca ziua sa nu ii mai dau, ca se ia cu altele, si mananca destul, insa noaptea e jale, ea inca se trezeste de dragul de a suge macar un picut, sau macar sa se joace putin cu tzitzi....Cum sa fac?
Si acum nu vreau sfaturi "teoretice", ci vreau sa stiu exact CE/CUM a functionat la voi?
Si pe langa bebe, tzitzi ale noastre trebuie protejate cumva?
Daca sunteti pe-aici si puteti, as vrea sa-mi raspundeti azi, ca de maine incepand sunt la Tulcea, si acolo nu am net, sa pot citi si sa ma ajut de sfaturile voastre!
Pupici

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Adryana, citeste aici http://zicolorata.blogspot.com/search/label/intarcat de jos in sus povestea intarcatului la noi. Este exact ceea ce am facut eu, pas cu pas. Si apoi odata intarcat, am luat Dostinex 2 pastile in 2 zile - vezi ca med de fam il poate da compensat pt ca altfel 2 pastile costa 75 ron. Cat despre sani, gasesti tot acolo ce am facut si citeste si comentariile fetelot ca tare bune au fost sfaturile lor. Iti tin pumnii sa reusesti, e tare greu dar trece.

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Va multumesc pt sustinere! uite asa capat si eu incredere in fortele proprii! cu vorbe bune si de incredere si de la ai mei, dar si de la voi,prietenele mele de suflet!
Mav,Madaluta,Angi, Mirela,Cris,Adina, !

Doc, si mie tot 3 zile mi-a zis dr sa-l tin in casa! mi-a mai zis ca e cea mai usoara boala eruptiva si dupa 3 zile isi poate vedea linistit de joaca pe-afara.
Mocutza, multumesc pt lamuririle cu Silicea! si pt pontul cu sandalutele! sper sa gasim si noi pt baieti! intr-adevar, de-acolo am luat vara trecuta cu 40 lei sandalute de piele albe, super comode si frumoase! le-a purtat Filip pana le-a rupt! aa, si FELICITARI pt dintisor!
Adryana, mult succes cu intarcatul!
Adina, inteleg ca Ioan e ca Serbanel acum? febra mare? of, ce naspa! sanatate multa si repede!

Si noi am racit! adica Filip, eu doar stranut din cand in cand! nu stiu pe unde am citit ca e posibil ca urmare a vaccinului sa si raceasca usor! in concluzie, e cu mucii pana la brau, albi, aposi, si e un pic ragusit. Nu a facut febra, nu tuseste deocamdata!
I-am dat si eu Sinupret, Homeogene9 pt gat si ma gandesc daca sa-i dau Antimonium Tartaricum ( din cate am inteles de la Adina)..sau altceva..daca se face mai rau , maine dimineata ma duc cu el la dr, dar pana atunci as vrea sa ii dau ceva sa nu avanseze.

Faza misto: la birou azi , la 4.30 avem party de inceput de sezon, cu barbeque pe terasa firmei..haha..ati vazut ce e afara? Asta o fi dupa sufletul sefului sau dupa sentimentele angajatilor ?!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua printre picaturi de ploaie!

Va citesc, caci am timp, profit de prenatal sa ma actualizeze si eu.... tehnici, medicamente, homeopate....toate-s bune!

Angeliquedes, cum e cu dostinex-ul? Are ceva efecte secundare? Eu va trebui sa-l iau inca de la nasterea lui bb2, am interdictie la alaptat...asta e alta poveste deja.
Exista si alte medicamente, metode? Unii dr recomanda sa stopez laptele inaite de sosire, altii sa-l las sa vina, si sa-l opresc treptat.
Isiodora, bune sfaturile tale cu homeopatele! Eu am incredere in ele, au efect daca stii cum sa le dai si mai ales ce fel de prb are copilu' (tuse, muci...)
Mav am citit poezia, adevarata expunerea! Cine-i scriitorul....sa facem galerie! Frumos!

V-am scris punctual celor care va cunosc , iar celorlalte va doresc sanatate si sa ne dati vesti bune!

Cri mami de Ale ( 2003) & +26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

N-am mai scris pentru ca al meu copil s-a gandit ca desi a implinit o luna sa faca totusi colici. Asa ca somn mai rar, urlete mai multe si pe mine m-a gasit sotul intr-o seara plangand cu ea in brate.... de neputinta.

Mai frate da' ce se intampla cu copilasii astia de sunt toti bolnaviori?
Angi nu cumva a bagat cartofelu in ou aici? Imi pare rau pentru bubite
Isidora nu stiu altii cum sunt da' eu m-am convins si te declar homeopatu' familiei asa ca in caz de ceva.... te sun. Momentan ne-a ferit DD de raceli grave.

Citat:
Faza misto: la birou azi , la 4.30 avem party de inceput de sezon, cu barbeque pe terasa firmei..haha..ati vazut ce e afara? Asta o fi dupa sufletul sefului sau dupa sentimentele angajatilor ?!

Distractie placuta sefului!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Crix, dostinexul opreste lactatia in momentul intarcarii, pt oprirea declansarii lactatiei se fac imediat dupa nastere niste injectii, mirela iti poate spune cum se numesc, le-a mai pomenit insa eu am uitat si mamacita ne-a explicat exact contextul in care se fac, sigur iti vor explica ele. Cat despre cum e mai bine, nu stiu, poate mamcita sa stie mai bine, oricum mie personal mi se pare oribil sa treci prin febra laptelui, care nu-i ceva placut deloc, ca sa oprsti lactatia dupa aia.... Dar dc o fi mai bine pt sanatate asa, asa va trebui sa faci. Oricum un dr e cel mai in masura sa iti spuna, ca asa pareri si pareri o sa tot gasesti.

Cris, nu e de la ouale noastre, am avut mare grija sa nu atinga si am fost mereu cu ochii pe el si apoi era deja patat

Andicu, grozava vreme de BBQ, dupa sufletul sefului

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

pai asta e, am intrebat 2 dr, cei care imi interzic alaptare si vad ca sunt pareri diferite, unul spune ca inainte de debut, altul ca dupa.

Stiu ce insemna lactatia, ca am alaptat-o pe Alexia, de aceea imi e teama de acesta intrerupere.

Mamacita, Mirela ma puteti lamuri si pe mine cum e mai bine sa se faca intreruperea lactatiei inca de la inceput?!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Off, mai Crix, de cine sa mai asculti? Si medicii in cauza nu ti-au si explicat fiecare motivul pt care recomanda una sau alta?

Ce deprimata sunt cu vremea asta... nici nu ai unde si cum iesi afara si Pupicu deja a capiat in casa....

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Hristos S-a Inaltat!

Noi,la fel:febra maaaare...azi dimineata la 5 eram iar in cada .Nu scade decat un grad cel mult...e in jur de 40 cel mai frecvent.Nu prea mananca,asteptam ,asteptam...nu stiu ce...

Mav,a ramas fara net...Ieri a fost la homeopat cu ambii copii,dar n-a apucat sa le dea decat o doza de tratament si Antonio a facut o laringita urata,asa subit ,dintr-o data.La 3 dmineata erau in spital.Dexa,injectabil,antibiotic...Era praf gramada saraca.a doua noapte nedormita

Andicule,nu-s daca se justifica sinupretul la mucisori din astia abundenti.Asta sau fluimucil se recomanda atunci cand secretiile sunt mai vascoase ,chiar daca abundente ,si greu de eliminat.Ori tu zici ca-s pana la brau...In cazul asta ar merge euphrasia -un 9 ch,3 gr. de 4-5 ori pe zi.Daca in 3 zile nu observi nici o imbunatatire,inseamna ca tb. altceva.Daca totusi nu curg ca la robinet ,nu sunt limpezi-asta cu albiciosi m-a bagat in ceata -,adica mai galbui si mai putini cantitativ +,-,febra ,merge ferrum phosphoricum-9 ch,3-4 ori pe zi.
Si poti adauga in ambele cazuri sulfur iodatum-9 ch-vezi ca la homeosan ieri nu mai avea,incearca pe tomis- la dom,de 3 ori pe zi.
Antimonium iar ,nu merge ca nu-s in spatele nasului si nu provoaca tusea...Zic eu,hac!

Dar va rog eu din tot sufletul ,sa nu luati tot ce spun eu ca atare ,pentru ca nu sunt medic -de nici o culoare -pot gresi ,pt. ca una e ce-mi spuneti voi, alta e ce observa medicul ,homeopat sau alopat,iar cunostintele mele sunt extrem de limitate, raportandu-ne la multitudinea de remedii existente pt. o singura afectiune.Deci pt. orice schimbari in rau -mergeti la medic!

Pun aici un link ,pe care l-a gasit Andre ,odata,foarte bun,salvati-l ca e folositor mai ales pt. ce o sa facem la toamna pt. imunitatea lor .Eu asa am de gand sa procedez.

http://www.remedio.ro/n35/homeoterapie-c209/terapia_naturala_la_inceputul_sezonului_rece-s286.html

Crisis,mersic! esti prea draguta...Pt. colici-merge bine gripe baby water sau homeopate -formula 23-3 gr. dizolvate in putina apa intr-o cana de plastic sau portelan,din care-i dai cate 2,5 de ml,cu seringa de nurofen,de 3-4 ori pe zi.Poti alterna cu gripe-ul .Bilutele nu se ating cu mana;se pun in capacel si se administreaza direct ii gurita sau dupa caz ,cana ,apa ,gurita.

Angi,of ,of,of pt. bubite...

Eu pana am invatat toate astea si pana am aflat ce li se potriveste fiecarora dintre copii, am dat o mica avere la cabinetul homeopat ,ca sa nu mai spun motorina pana la farmacie si inapoi Ar trebui sa am actiuni si la homeosan si la natura la greu......Dar nu-mi pare rau ,ca uite functioneaza.Si in mare copiii racesc cam cu aceleasi manifestari si ii poti doftorici singura dupa ce le inveti.De ex Isi n-a avut niciodata pana la 5 ani jumatate muci pana la brau si nici nu cred ca o sa aiba vreodata.Sau n-a tusit niciodata productiv din start ci dupa remedii pt. tusea seaca...

fuuug,pup ,sanatate!

Mergi la inceput