Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,va multumesc din suflet pt semnaturile voastre frummoase!si noi speram sa strangem ceva mai multi banuti...orium,asociatia din bucuresti mi-a promis ca ne ajuta!acum,doamne ajuta!

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Citat:
citat din mesajul lui ellen79i

Mamacita..saru-mana doar ca rochita e pt domnisoara de onoare care are 1,82 m si e mai pufulet..vreo 100 kg...si nu am sanse sa-i gasesc la dimensiunile ei...ca ma cautat.....deci trebuie clar facuta la comanda...

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://community.webshots.com/user/ellen79i

Din pacate e mare diferenta de greutate dintre noi,ca a si de inaltime(eu am 1,75 si 69 kg)ca-i imprumutam eu ceva,zac degeaba prin dulap,pana oi mai vedea eu nunti fitoase

daca stiam asa strigam si eu mai tare ...k ce nevoie aveam si eu de niste rochii
plus k ai pus niste linkuri care m-au innebunit si de care eu n-am stiut nimic pana azi...
da asta e acum.... bine k stiu pe cine sa intreb alta data

Madaluta cu placere,dar din cate am vazut nici cu tine nu prea ma potrivesc la masuri.
din ce descrii,azi ai avut colica biliara,ce ai luat?Esti bine?

Doc,sa inteleg ca aveti o boala eruptiva?Sau sudamina?Sau am citit eu pe bie, ca abia acum am ajuns in fata calc.?Sanatate multe!

La fel si lui Ioan,iar tie,Adina,si.
Sinupret ii dau de vreo zece zile,impreuna cu vibrocil,si nimic,nici inainte nici inapoi,de aceea zisesem sa incerc altceva.O vreme,3 zile,i-am dat si Nurofen doze mici,cand a facut febra.vitamina C si spray cu apa de mare.e adevarat ca Sinupret ii dadeam 15 picx3/zi,ea avand si greutate mica,11 kg.Asta-seara parca era mai bine,i-am dat azi toata ziua f.25,ca apucasem,si niste picaturi de nas,Rinonef,care ne-au mai salvat si alta data.Sa vedem.

Mirela,deci am facut bine ca m-am abtinut de la comentarii,caci iata,omul care (poate)ti-a facut cel mai mare rau,ti-a facut (sigur)si cel mai mare bine.Esti aici intre prieteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare!

pai cred ca a fost /este roseola infantum si am mai citit despre asta. febra mare, brusca, cateva zile, apoi eruptia. in seara asta nu a mai facut febra.
vaccinul ROR l-am facut, deci n-ar putea fi vreunul dintre cei doi R.
s-a umplut pe ceafa de pete mici roz, acum s-a extins si pe spate, incepe si pe burtica.

cine vrea sa se mai informeze, uite aici http://www.medicinenet.com/roseola/article.htm numai ca nu este pentru mamele slabe de inima, ca le spune ca nu trebuie neaparat scazuta febra, daca fac crize/convulsii de la febra ce sa faca.
si e un site cu recomandari facute de medici!

zic acolo incubatie 9-10 zile, dupa ce apar petele nu mai e contagios (adica pot merge la cresa). spre deosebire de sfatul medical primit de mine la telefon, cum ca fara afara/baie. deci eu am hotarat, dupa 3 zile de consemnare la domiciliu, maine iesim amandoi la o plimbare in carucior.

si oricum, eu maine plec, nu-l vad pe tat-su sa stea in we cu el inchis in casa. n-o sa-l duc in mujlocul copiilor, dar nici sa ii arat pe geam cerul albastru.

Mirela, eu despre AP /continuum am pareri mai critice (poate din cauza formatiei). sa stii ca in psihologie ORICAND poti gasi pareri complet opuse despre acelasi aspect, argumentate, evident.

eu tind sa NU cred explicatiile care presupun ca "stiu" ce se intampla in subconstient. (de genul daca cupilu meu a dormit singur, dar nu l-am lasat NICIODATA sa planga de dor de mami, concluzia lu' tanti e ca daca nu a dormit cu noi in pat inseamna ca a internalizat ca (citez) “el nu merita, el nu e in regula”. yeah, right!)

alt lucru care mi se pare deranjant e problema ca AP este furt de idei de la continuum. de parca ar exista idei noi pe lume. mai dau si eu de copy-righturi din astea intre terapeuti, de parca detine cineva adevarul si l-a primit exclusiv prin revelatie personalizata.

si mai e si tonul moralizator, un pic de genul cine nu face asa, mare greseala face, ca sa zic doar atat.

na, ca m-am ambalat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Saluut

De aseara avem un dinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....primuuuuul....mai urmeaza acum repede inca unul....Si apoi cei 4 de sus care ne-au mancat zilele la 4 luni jumate (a avut un puseu de crestere cumpliiiiiit atunci) tot in aceeeasi formatie vor vrea sa iasa...
Noi suntem pe tratament Zyrtec si Trixera bineinteles.Si e fascinant pt piticul meu sa vada apa alba si ratele acolo....fericire mare de tot....

Trebuie sa mai mergem sa facem echo la sold.....avand in vedere problema cu piciorul drept cu care calca mai spre interior.....Eu cred ca nu e nimic dar.....facem....

MAAAAA dar nu va ingramaditi la boli......stati usor......

Madaluta asa am patit eu in luna 8 de sarcina ...numa' ca m-a tinut 3 zile pana am ajuns la urgenta.....si cica fierea a fost de vina....O fi fost......Vezi ca ai PM.

Pentru cele care nu stiu de ce au primit Silcea.......pot sa presupun ca e tot pentru vaccin. Este ceva asemanator cu Thuja numa' ca e mai puternic. Pediatra din Tulcea mi-a explicat ca la ultimele conferinte in homeopatie cei mai multi medici au utilizat cu succes Silcea la vaccinul de peste 1 an...

Plec si eu la somnic........azi am stat 4 ore prin oras cu diverse treburi si fara masina.....

AAAAA si pe cine intereseaza in Tomis III la Casuta din povesti, in spate la Mega Image are sandalute din piele romanesti,62 de lei....si marimi mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Fetele mele dragi, v-am spus eu oare pana acum cat de tare m-am atasat de voi? Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine.
Doculet, eu n-am spus ca sunt de acord 100% cu ce scria in articolul respectiv. Daca ar fi fost asa cred ca trebuia sa schimb o mare parte din ceea ce cred si ceea ce fac de atatia ani incoace. Eu chiar vroiam sa stiu si parerea voastra. Din articolul respectiv mi se parea destul de ciudata faza cu dormitul intregii familii intr-un singur pat. Unde mai e confortul fiecaruia, unde mai e intimitatea cuplului, etc.? Ah, si partea cu caratul copilului non-stop, iar mi se pare o exagerare. Nu stiu, dar prea sunt duse anumite situatii in extrem.
Andicu, ce bine te-ai gandit! Bravo! eu sunt sigura ca-ti va merge bine. Ceea ce ai in cap nu-ti poate lua nimeni. Felicitarile mele! Cand muncesti pentru tine ai si cele mai mari satisfactii si nu neaparat numai materiale.
Mamacita, iti multumesc.
Mihaela, se poate suna numai de la romtelecom? Inseamna ca trebuie sa-mi vizitez soacra ca numai pe ea o cunosc cu romtelecom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mamacita, vezi ca Sinupretul e fff bun insa tb tratament de lunga durata pana vezi rezultate, adica e ok in boli cronice, sinuzite, rinite si dupa aprox 3 luni de tratament se vad rezultate f bune, insa la afectiuni din astea trecatoare cum fac copilasii nostri, nu prea apuci sa vezi rezultate asa cum ne dorim noi, rapide si de aceea avem impresia ca nu e bun de nimic... am patit si eu asta si stiu cum e. Plus ca Pupicu il vomita, la fel si Eurespalul care e un sirop de tuse f eficient dar absolut oribil la gust, il inteleg perfect ca vomita Si in plus la fel ca si SInupretul tb dat in cantitate mare.

Am fost cat de cat coerenta in ceea ce am spus? In mintea mea suna totul mai limpede.

Mirela, Doc, nu am fost eu pe faza, sau cum, unde ati vb voi despre AP si continuum, ca nu am gasit decat concluziile

Si fiindca Mirela, din cate am inteles, ne cerea parerea in privinta asta, hop si eu:

Eu cu caratul copilului in brate ori de cate ori vrea sunt perfect de acord, daca nu il tin acum, nu o sa il tin cand are 20 de ani, sau 15 sau 10 sau chiar mai curand. Si pe zi ce trece il vad tot mai independent, prin urmare nu l-am afectat cu nimic. Prefera sa alerge pe piciorusele lui, vine la mine si vrea in brate in cautare de confort sufletesc sau fizic, dupa caz, apoi isi continua explorarea.

Cat despre dormitul la un loc, atata timp cat e ok pt toata lumea, nu vad niciun rau in asta, adica sa dormi cu copilul in pat numai fiindca spune o tanti x ca e bine fiindca altfel ramane copilul marcat pe viata, nu e deloc in regula; insa m-am convins dupa fff multe cercetari ca exista copii care prefera sa doarma singuri si copii (ca al meu) care nu suporta asta, care tb sa doarma ghemotocit in noi. Si dupa eforturi supraomenesti de a-l convinge sa doarma singur, i-am facut pe plac si acum traim/dormim in armonie deplina dupa chinul dinainte din primele 2 luni cand eram terminati toti 3 din orice punct de vedere ai privi.

Cat despre confortul si intimitatea cuplului, avem pat maare ca sa incapem toti si pt restul... am renuntat la pat si am descoperit noi locuri chiar mai interesante

Dandusa, mama, sunt convinsa ca nu ai scapat teafara in seara aceea, dar chiar asa grave sa fi fost urmarile incat sa nu mai dai pe-aici??

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Angelique aici http://babydex.com/2009/05/26/conceptul-continuu-interviu-cu-claudia-neacsu-partea-i/........acu citesc si eu ca tare curioasa m-a facut DOC.......

Mergi la inceput

scuze .... inca o data Angelique http://babydex.com/2009/05/26/conceptul-continuu-interviu-cu-claudia-neacsu-partea-i/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc, Mocutza, probabil ca mi-a scapat postul, fugarita in permanenta cum sunt Ma duc la citit.

EDIT: Da, am citit si ramane perfect valabila parerea pe care mi-am expus-o anterior. Doar ca punctez faptul ca nu sunt deloc de acord cu ideea doamnei in cauza, idee pe care a punctat-o si Doc, cum ca dc nu dormi cu copilul, lui i se va submina increderea in el, etc, etc. Nicidecum, repet, exista copii care pur si simplu prefera sa aiba propriul spatiu de somn si altii care simt mai multa nevoie de apropiere fizica. Doar din copii se fac oamenii mari atat de diferiti in nevoi si preferinte.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mdaaaa,deci sa ma astept la roseola??? Pai nu se incadreaza la perioada cu incubatia? Doc???? Zice ca 9-10 zile?
Dar in afara de scaune moi le are pi tati...Adineauri l-am bagat in cadita cu apa calduta ,l-am lasat sa se raceasca impreuna cu apa ,ca avea 40 ,maicaaa. Dandusa,am furat metoda

Mamacita,eu zic ca dupa 10 zile de sinupret ar fi tb.sa se observe o oarece ameliorare.Daca nu ,inseamna ca asa-s copiii de alopati,mai reticenti la homeopate . ,Mai ramanea fluimucilul ,asta a fost prima varianta a dr.,dar eu am preferat-o pe a doua.Si uite ca a doua nu functioneaza... Oricum ,s-ar putea ca rinoneful sa -si faca treaba si sa scapati in sfarsit.

P.S:Ii f.bine ca ii dadeai 15 picaturi;eu i-am spus doar varsta doamnei dr., am uitat de kilograme

Citat Angi:

Cat despre confortul si intimitatea cuplului, avem pat maare ca sa incapem toti si pt restul... am renuntat la pat si am descoperit noi locuri chiar mai interesante

Ehei, si altii,si altii

Madalina
,imi pare rau de starea ta ;si cand ma gandesc ca ieri te-am sunat din greseala...mi s-a parut mie ca ai vocea mai schimbata dar am zis ca am nimerit prost...Puteai sa zici ceva ...
Pup si sa te faci bine!

Angi,la Dandusa a venit mama ;zic eu ca mai teafara de atat nu se poate

Mergi la inceput