Gravidute si mamici de Constanta (56)
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
M-am invrednicit in sfarsit sa incarc pozele de la eco. Sunt la semnatura la "odiseea noastra".
madaluta Insanatosire grabnica!
Sanatate multa la toti copilasii bolnaviori si putere la mamicile lor!
9+
odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
andicu spune:
Adina, saru'mana, am inteles! chiar recitisem linkul de la AndreB si am gasit acolo Euphrasia printre alte recomandari la simptome cam cum are Filip, dar asteptam sa vad ce zici . Si da, mucii sunt limpezi, cum bine ai zis, nu albiciosi .
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
nastasie spune:
of, adina.ce rau imi pare pentru bolnaviori.si alina, saraca de ea.
larisel, am vazut poza la eco.
mada, sanatate multa si tie.uite eu nu am stiut ca esti nasa ca iti dadeam de la mine ceva.desi nu am multe rochii de icazie:una verde lunga, una neagra 3/4, un deux pieces lila, niste sandale negre foarte elegante.deci daca pot sa te ajut si ne potrivim cu cea mai mare placere.
kris, vad si eu ce rupe de ploaie.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
isidora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andicu Adina, saru'mana, am inteles! chiar recitisem linkul de la AndreB si am gasit acolo Euphrasia printre alte recomandari la simptome cam cum are Filip, dar asteptam sa vad ce zici . Si da, mucii sunt limpezi, cum bine ai zis, nu albiciosi . Mami de Filip Gabriel (27/06/2007) www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc Bazar pentru Mihaita "Vreau sa nu mai fiu diferit!" TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM ******0 900 900 320-pt 10 euro****** ******0 900 900 325-pt 5 euro****** |
Cu tot dragul! Exista si muci albiciosi.Problema e, ca nu stiam eu remediu pt. muci albiciosi si curgatori. Eu stiu doar pe limpezi si curgatori sau galbui si nu asa de curgatori ...
De acolo,ceata...
Larisel,sa va traiasca samburica,samburelul! Sarcina usoara si sanatate maxima.
Mai,Mav,n-a ramas in spital;le-au dat drumul cu greu ,da' sunt acasa.
nastasie spune:
adina, am inteles ca nu a ramas, dar tot saracuta de ea, sa se duca la spital, amandoi bolnaviori.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andicu spune:
Acum am citit si eu postul cu Mav..
Alina, sanatate multa la puiuti! of ce rau e sa mai fii si singura cu amandoi in asemenea momente! va doresc insanatosire grabnica!
Larisel, felicitari inca o data! frumoase poze!.. sa fiti sanatosi amandoi si sa creasca bebe bine pana la termen!
Am tot uitat sa va zic: saptamana trecuta peste cine am dat la iesirea de la Pitici.. Yannia cu Alessandra!! e in tara de aproape 2 sapt. si mi-a zis ca nu a avut timp sa scrie. Am inteles ca mai sta o saptamana, poate mai dati de ea pe la Pitici..va saluta pe toate!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
AngeliquedeS spune:
Am ramas datoare cu pozele de la Valu la Teo mica
http://community.webshots.com/slideshow/572591039rlTQDM
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS Am ramas datoare cu pozele de la Valu la Teo mica http://community.webshots.com/slideshow/572591039rlTQDM Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
angi,foarte tare pupicu cu genunchierele lui!
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
creem spune:
Buna!
Multumim, Angi de poze! pierusem faza cu Pupi la mancarea de catel Imi pare asa de rau ca i-au aparut din nou bubite sper sa-i treaca repede. ce ii dai in situatii din astea, Zyrtec?
Nu reusesc sa intru prea des, din pacate...am citit insa printre randuri si vad multi copilasi bolnavioeri si chiar si mamici! Imi pare tare rau!
Serbanel are roseola pana la urma? L-ai scos afara? a mai facut febra?
Ioan ce mai face? a scazut febra? ati fost la dr....ati aflat de la ce este?
Mav, ce fac puiutii tai, Anto cu laringita cred ca iti este foarte greu Sa dea Domnul sa va treaca repede!
Crisis la noi n-au functionat deloc picaturile pe baza de plante, gen bonisan, colic baby etc., insa a functionat cat de cat sab simplex. Tu i-l poti da si direct in biberon, din cate tin minte. Rabdare si nervi tari, ca o sa treaca. Pana la urma ti-ai luat sling? pentru ca sigur o ajuta daca o tii lipita de tine, chiar piele pe piele. Eu dormeam cu ea pe burtica mea si infasurta cu plapuma (bagata cumva sub mine si de o parte si de alta) ca sa nu adorm si sa cada copilu. Stiu cum e sa plangi cu bebe in brate...in momente din astea mai paseaza-l putin si la tati, poate vocea lui mai grava o calmeaza.
Azi am avut in vizita o prietena cu fetita de 1 an si 4 luni cu mucisorii pana-n barbie din pacate. Sper sa nu se molipseasca si fi-mea. Erau limpezi ...parca zicea mai demult Adina ca nu-s contagioi. Asa o fii?
Mai vroiam sa scriu...da nici nu mai stiu ce, cui....
Aa...am fost cu sora-mea la Ardent in mall....si n-am vazut mare branza. Cel putin nu-s pe gustul meu...si niste preturi mari.
Mada te simti mai bine cu colica ta? Ai mers la medic, sper! De unde ti-ai luat rochita pana la urma?
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Stiam c-am uitat ceva!
Mirela, am citit pe linkul pe care l-ai dat. Sunt multe idei care mi se potrivesc si cu care sunt e acord, cu altele nu, sau simt ca n-as putea face asa. De ex. in cazul alaptatului....se potriveste, ca fi-mea suge cand vrea si cat vrea si nici nu da semne de intarcare. Dar nu cred sa rezist pana la autointarcare. De asemenea, n-am pus-o la olita de la 6 luni si nici de la 1 an si nici macar acum. Mai astept putin...ma bazez mult pe instinctele mele materne, desi nu stiu daca e intotdeauna bun lucrul asta. Dar, pana la urma, asta fac toate mamicile...isi urmeaza intr-un fel sau altul instinctul.
Tu ziceai ca te-a bulversat...probabil intr-un sens bun? Te-a facut sa ai indoieli referitor la ceea ce faci?
LArisel sarcina usoara in continuare! Cum te mai simti? greturile te-au mai lasat?
Andicu MULT SUCCES! e foarte bine pentru voi ca v-ati decis asa!
Pupici si sanatate tuturor!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia