Gravidute si mamici de Constanta (56)
Raspunsuri - Pagina 11
madaluta spune:
multumim mult tuturor care mi-au urat insanatosire grabnica.... au ajuns unde trebuia gandurile voastre bune si azi m-am simtit foarte bine. atat de bine incat am varuti holul si tavanul din baie... harnicuta foc, nu? maine urmeaza o zi de curatenie generala si aopi sper duminica, o zi de odihna.
mav: acum am vazut k sunteti blnaviori si e prea tarziu sa sun. vorbim maine si multa sanatate!
doc, isidora: mai, da m-ati bagat la griji cu febra asta a voastra.. e bine k la 39-40 v-ati pastrat calmul si n-ati ajuns prin spitale, bravo voua, va admir, dar mai mult de atat le doresc baietilor sa le scada febra si sa le treaca toate bolile...
mirela, creem: s-a dezbatut mult timp la noi la fulguleti conceptul AP pana aproape s-a ajuns la scindare.... e un subiect atat de delicat , in care se pune atat suflet, incat tot timpul se pare k se discuta in contradictoriu. Mi-ar fi placut sa fiu o astfel de mama, dar din pacate nu sunt. este un subiect deschis la "prieteni dintotdeauna" sau la "parintiiintreaba" ( nu mai stiu unde)- exact cu acest titlu . sunt pareri foarte interesante...
sau aici puteti citit si mai multe reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
creem spune:
Mada...am citit pe forumul unde ai dat tu link...nu toate subiectele, doar ce m-a interesat (adica alaptare si intarcat momentan) si parerile fetelor nu sunt cu mult diferite fata de a celor de pe alte forumuri. Divergente si polemici se pot crea tot pentru ca exista stiluri si moduri de abordare diferite, persoane care tin mult la parerea lor si o sustin cu sau fara argumente, etc.
Mie ideea de baza imi place, dar, asa cum am spus, multe lucruri nu ma simt si nu sunt in stare sa le fac asa cum sunt ele descrise si recomandate acolo. De altfel, mentalitatea si stilul nostru de viata e atat de diferit fata de cel descris incat s-ar putea sa intram in discordanta sau nonrezonanta cu propria noastra persoana. Ceea ce sigur nu ne-ar aduce nici un beneficiu, nici noua ca mame, nici copilului si nici familiei.
(Oi fi fost coerenta in ce am scris?)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Si-am uitat esentialul: MAda, ma bucur tare mult ca esti bine! si harnicuta pe deasupra (eu n-as avea curaj sa ma apuc de zugravit, nici macar un perete. Darius si Briana te-au ajutat?
MAda a venit cu vesti bune....va asteptam si pe restul tot cu vesti bune
Pupici si sanatate tuturor!
Poze Maria Sofia
AndreB spune:
Salutare,
in primul rand, in restanta cu pozele de la Valu (nu ca as fi facut cine stie ce,acum constat ca nici lui Fii-miu nui-am facut vreuna, dar prinsa in evente... asa ca nu aruncati cu rosii daca am omis pe cineva)
http://entertainment.webshots.com/photo/2837929440102871261ETwqdw
mai am un set de postat cu la plaja la Hotel Central(cu Angie si DanaAlex)... Maybe tomorrow?
Refuz sa comentez interviul gasit de Mirela, pentru ca personal nu mi se potriveste nici o situatie.
Mamacita, multumesc frumos pentru link-uri, utile pe viitor, cine stie? deocamdata am rezolvat-o cu ebay-ul, preturi decente, modele deosebite, aur de 10k+ pietre semipretioase, (toate vin certificate) ce sa-mi doresc mai mult?
Adina cred ca tot roseola ar fi... Il stii tu pe Ioan sa faca dintr-o banala viroza 40 febra? Doamne Ferestes de varianta nr. 2 (cea cu infectia urinara)
Doc, asteptam jurnalul de bord, marimi de bubite, mood Serban, vrem sa stim tot, ca sa fim pregatiti sufleteste...
Creem la intarcat nu ma bag, dar cu olita ar cam trebui, macar imbracata s-o asezi... poti constata ca nu va dori sa stea nici un minut pe ea daca nu se creaza o minima obisnuinta. Dar cum spuneam, poti avea un copil f. cuminte care s-ar aseza de buna voie de la un an jumate fara batai de cap.
Andicu felicitari pentru decizie! De mult ma rodea sa te intreb dece nu ati fi facut asa din prima, la cata experienta aveti cu firma in familie.Imi pare rau pentru Filip, deci zici de reactii? Offff... (stii cum e, de ce ti-e frica nu scapi), bine ca au trecut.... Nunti peste nunti? Nu stiu unde mergeti maine seara, de ex. dar daca ne intalnim nu-i de mirare...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
creem spune:
Andre...astept caldura, sa dau covoarele la o parte si sa o las la fundul gol mai mult timp. poate vom avea succes. Olita exista, a si facut un pipi mic in ea...dar cam atat. Nici eu n-am insistat.
Vad ca va tineti de nunti! Distractie placuta!
Multumim de poze!
Poze Maria Sofia
isidora spune:
Multumim de toata grija!
La fel suntem,tot cu febra,n-a mancat nimic toata ziua ,nu-i bai ca are de unde ,dar totusi ..,By the way,n-are nici 13. kg. ;l-am cantarit ieri la dr. 12 500 imbracat.Deci aceeasi greutate de la un an...
L-am sunat pe Fasie la insistentele maicamii ;era de garda,Pe ioan doar ce-l bagasem in cada si-i dadusem si nurofen asa ca a zis ca vine maine sa ne vada,ca nu-i nici o problema ca face febra 3 zile,ca nu-i nimic ca n-a mancat ,e normal...
Asta ziceam si eu....dar ma piseaza unii si altii.Adineauri a varsat putin ,nu prea avea ce,dar m-am cam speriat....mai mult ca sigur de la febra mare...Of,Doamne ajuta sa treaca cu bine si noaptea asta si poate de maine ne linistim...Mi se rupe sufletul cand il vad asa...
Oare ce pisici portocalii poate fi? O viroza atat de scarboasa? Roseola?
El n-a facut niciodata febra ,....daca asa o sa-mi faca de acum ,ma impusc....
Multumim de poze Angi si Andreea
Ma duc sa-l tin de manuta , ca asa am dormit toata noaptea trecuta...
Noapte buna!
AngeliquedeS spune:
Offf, Adina, ce rau imi pare, sper din suflet sa fie roseola macar sa stiti cum stati
Ati intrebat de Doc, am vb aseara cu ea, era bucuroasa ca Serban e ok, si-a revenit cu mancarea si cu starea de bine, bubitele nu-l deranjeaza, febra deloc, mai ramane doar sa treaca. Ea e acum la Buc, se intoarce duminica seara.
Mada, ma bucur ca esti bine, cat despre varuit, jos palaria, fata harnicuta.
Despre Antonio si Mav,mai stiti ceva?
Andre, frumoase poze! Le astept si pe cele de la plaja sa vada si fetele ce frumos e la hotel Central, poate ne adunam mai multe acolo.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Neata
Dar pe unde sunteti? Nici pe ploaie nu stati pe forum?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Hristos S-A Inaltat!
Suntem mai bine,slava Domnului!
Asta noapte n-a mai facut febra; la 1 si la 4 dim. a cerut lapte .
Nu l-am mai chemat pe Fasie ca n-avea rost. Speram ca a fost doar o viroza infecta si atat.Isi n-are nimic.Deocamdata nici urma de bubite.
Pupam,sanatate multa si voua!
P.S: de Mav nu stiu nimic,n-am mai apucat sa sun,sunt chiauna de somn...
isidora spune:
AndreB,am vrut sa-ti cer ieri un desitin si am uitat.Bine ca nu am avut nevoie.La farmacie nu-ti da decat cu reteta verde de la med. de familie...Bine, ca nici n-am fortat nota,am o farmacie langa mine unde zic eu ca mi-ar fi dat ...
Deci inloc sa poti preveni niste convulsii cand vezi ca urca febra nepermis de mult,tb. sa ajungi la convulsii si sa ajungi inevitabil la urgenta...DEh,daca asta-i protocolul..
A,nici fenobarbital nu aveam...
P.S: cica au aparut supozitoare-nurofen de 125 de ml.F. bune pt. cei care se deranjeaza la stomacel de la suspensie sau pt. unii care nu mananca nimic.