Gravidute si mamici de Constanta (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Adina, ma bucur ca sunteti mai bine! important e ca a trecut febra, cu mancatul isi revine el!
Please, help again!! am trecut de la muci aposi, la muci mai grosi spre galbeni! acum nu ii mai curg asa mult cat se chinuie cu nasul infundat! de cand s-a trezit, i-am curatat cu Batista bebelusului de 3 ori si mama-mama ce a iesit! sa continui cu Coryzalia,Euphrasia si Sulfur Iodatum?
Andreea, multumesc pt sustinere! va astept de cliente ! cat despre nunta, noi maine mergem la restaurant Dorna in Mamaia.
Doc, e clar ca a facut roseola sau pe-acolo! insanatosire grabnica!
Mav, sper ca sunteti bine!
Mada, mai da ce harnica esti! da-mi si mie un dram, ca eu nici de spalat n-am chef!vorba poeziei postate de Mav..avem timp cand or creste copiii!

Cu olita nici noi nu suntem prieteni! dupa ce a facut o data kaki, acum nici sa n-o vada, o arunca cat colo! asa ca si noi asteptam caldurile si chiloteii fara pampers..

Noi am fost amandoi azi la animalute , la Delfinariu. Tati e ocupat la servici toata ziua, asa ca ne petrecem sambatat eu si cu fii'miu! abia l-am urnit dupa 2 ore de hranit cu iarba tot ce prindea, de la iepurasi pana la ponei, mufloni, etc..plus o runda de leagan+tobogan. Mi-a adormit in masina, bineinteles. Curios cum afara nu mai are nimic, nici macar nu i-a mai curs nasul, si cum am intrat in casa a inceput sa sfornaie!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Salutare,

in primul rand, in restanta cu pozele de la Valu (nu ca as fi facut cine stie ce,acum constat ca nici lui Fii-miu nui-am facut vreuna, dar prinsa in evente... asa ca nu aruncati cu rosii daca am omis pe cineva)
http://entertainment.webshots.com/photo/2837929440102871261ETwqdw

mai am un set de postat cu la plaja la Hotel Central(cu Angie si DanaAlex)... Maybe tomorrow?

Refuz sa comentez interviul gasit de Mirela, pentru ca personal nu mi se potriveste nici o situatie.

Mamacita, multumesc frumos pentru link-uri, utile pe viitor, cine stie? deocamdata am rezolvat-o cu ebay-ul, preturi decente, modele deosebite, aur de 10k+ pietre semipretioase, (toate vin certificate) ce sa-mi doresc mai mult?

AndreB,frumoase poze,n-am reusit inca sa le vad pe cele puse de Angi,acum ma execut
Sa stii ca nu sunt maniaca in ce priveste shopping-ul,si doar admiratul imi ajunge,asa ca te rog sa-mi arati si mie ce ti-ai luat,daca doresti,desigur,sa ma bucur si eu
Imi pare rau ,creem,ca n-ai gasit ceva la Ardent,depinde de stil,de silueta si de modul cum poarta anumite persoane anumite piese de vestimentatie(pe mine daca ma vedeti in trening lesinati de ras ce penibila sunt).Sincer,eu in magazin n-am intrat,mi-a placut vitrina si mi-au placut produsele afisate pe site,pe mine ma prinde bine stilul pompos.Daca insa au preturi uriase,ma limitez la a visaDar la BienSavvy ai incercat?S-ar putea insa sa aiba aceleasi preturi.Am vazut mai demult la Doraly o rochie care mi-a placut,la pret mocca,dar problema acolo este cu marimile,cand am zis ce marime doresc s-au uitat la mine ca la un mamut de o tona care vrea sa shoppinguiasca in magazinul furnicilor!
Mav,multa sanatate!Ce rau mi-a parut sa citesc asa ceva...Sa inteleg ca e o epidemie de laringita?Doc,Isidora,si puilor vostri multa sanatate!Dar nu scade temperatura la combinatie de analgetice?De ce baie?Eu asa am capatat prima mea pneumonie,eram studenta,am facut 40 grade si colegele zdup!cu mine la baie.A scazut febra si am tras o luna cu pneumonie.Ideea de baza este racirea capului si extremitatilor,comprese/sosete cu apa nu foarte rece eventual si cu otet sau spirt[nu mai stiu cine chestiona utilitatea otetului,parca doc:fiind usor volatil,prin evaporare absoarbe o cantitate mai mare de caldura si raceste mai repede decat apa,la fel ca si spirtul,plus vasodilatatie care si ea contribuie la scaderea temperaturii].Sper sa scapati repede de cosmar,am constatat ca indiferent ce simplu suna ceva intr-un tratat,cand i se intampla copilului meu este jale mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Revin si eu ca am uitat una-alta:
Mamacita, multumim de linkuri! tare frumoase si elegante cele de la Ardent, iar colectia Bien Savy m-a omorat! am la greu printre rochii, mai naspa e ca media la pret e 25-30 milioane ..

Frumoase pozele de la Cris, le-am vizionat si eu! acum 2 zile am dat o fuga si am vazut-o si eu live pe micuta tiny-tiny Teodora! Doamne ce mica si scumpa e! am si uitat deja cat de mici sunt bebeii la o luna!

Cris, daca ai citit, ai observat de ce nu m-am tinut de cuvant cu vizita pe vineri cu Filip: raceala si muci la maxim! asa ca mai amanam inca vreo cateva zile!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Acum am citit restul postarilor,isidora,ma bucur nespus ca sunteti mai bine.Iar despre greutate,ti-am spus si-ti mai repet:atat timp cat copilul mananca atat cat putem sa-i oferim noi de sanatos,n-ai de ce sa-ti faci griji.Alex avea 13 kg la 1 an,spre disperarea unor pediatri,iar de atunci,in inca 3 ani,a mai crescut 25 cm si doar 6,5 kg!Imi pare rau ca nu l-ai vazut la nudul gol,sa vezi daca nu poate servi de model lui Michelangello
In timpul unei boli febrile este important sa se hidrateze bine,iar daca nu-i poti administra medicatia oral,supozitoarele sunt o buna alternativa pe termen scurt(cred ca nurofen de 125 mg,nu ml;sa stii ca te tachinez pe modelul"qui s'aime,se taquine").

Mergi la inceput

Aoleu,andicu,aceea este media la pret?!!!Noroc ca sunt o visatoare si nu ma deranjeaza sa visez!probabil ca pentru un medic din lumea care stie sa aprecieze un neuron sclipitor,cu minimum 5000 euro lunar,cum castiga unii din absolventii mei care au fost mai orientati ca mine si au emigrat,pretul respectiv nu reprezinta ceva oniric...oricum,nu ma vait,intotdeauna vor exista oameni mai saraci si mai nefericiti,eu ma consider in categoria norocoasa,sanatoasa si eu si familia,deci fericita si ocrotita de Dumnezeu.Asa sa dea la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Am intrat doar sa dau un semn de viata. N-am avut net... si nici ton la tel. rds...
Imi place sa cred ca sunt mai bine amandoi copiii.
La Sebi au functionat bine remediile homeopatice, dupa ce cu o noapte inainte a tusit extraordinar de mult, din prima noapte dupa ce a luat bilutele& picaturile, n-a mai tusit deloc, iar peste zi, doar de vreo 5 ori si tusea a inceput sa rupa, semn bun zic eu.
...Antonio... mi-a facut o criza acu' doua nopti... de nu stiam cum sa ajung mai repede la urgente cu el... I-au facut dexametazona, s-a calmat destul de repede... Vroia sa ne interneze, sa il bage pe Anto pe antibiotic i.v. dr care era de garda; cam plictisita sau poate basicata ca o trezisem din somn.... Evident ca am refuzat (ce faceam cu Sebi?) asa ca ne-a dat reteta pt amoxicilina- oral.
Cand s-a facut o ora rezonabila, am vorbit la tel cu dna dr Plaesu si m-a convins ca nu e cazul de antibiotic (nu a facut deloc febra, sa sugereze o suprainfectie), ne-a modificat putin schema de homeopatice...... si deocamdata vad ca si Anto este mai bine. A dormit bine azi-noapte, a avut si reprize de sforait usor, dar si perioade lungi de respiratie linistita, nu se auzea deloc.
Ma bucur ca in sfarsit am ajuns si noi la homeopat si ca remediile par sa functioneze si la copilasii mei (nu zic hop pana nu sar parleazu').
Adina multumesc frumos pentru tot!

...Cat despre poezie... nu stiu cine este autorul; poetul nu sunt eu, de aceea am si pastrat ghilimelele; ...lantul slabiciunilor...
Oricum, s-a potrivit fff bine cu ce mi s-a intamplat in ziua respectiva... dar asta e o alta poveste... si n-am timp acum sa ma mai lungesc...

Va multumesc frumos pentru gandurile bune! Va imbratisez pe toate!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

alina, ma bucur ca sunteti mai bine.
am vazut si eu vitrina la bien savy si doar admir.atat.la preturile aleanici nu pot face altceva.
eu profit ca il am pe razvan la mama si lucrez la greu.ma usutra ochii ingrozitor de azi dimineata numai la calc.am facut o pauza de m-am uitat la un film la HBO si acum am trecut iar la treaba.
kris, am vazut costum de bondar pe interioara 1, pe unde e agroalim.e un magazin unde scrie mobila si au si costume.si din cate imi aduc aminte parca era si unul de bondar.asta in caz ca nu ai gasit.
adina, ma bucur si pentru voi ca sunteti mai bine.
mada, harnicuta.eu am facut intr-o zi baie, bucataria si holul, dar fara copil.ca altfel nu reuseam nici un perete cu el acasa.
ma intorc la ale mele

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Dau si eu buzna la voi cu o intrebare.
Imi puteti spune si mie ce restaurante sau terase din COnstanta sau Mamaia au si loc de joaca pentru copii? Am ajuns si noi cu piticul de 1 an si 10 luni la mare si trebuie musai sa avem loc de jo0aca la restaurant, ca altfel nu putem manca nici 5 minute fara sa ne ridicam de la masa sa alergam dupa el!
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Andicu,mucii astia asa erau sortiti cred :sa fie pt. ferrum phosphoricum.Ia un tub, 9 ch ,o sa-ti prinda bine sa-l ai in casa si da-i 3-5 zile ,de 3 ori pe zi + sulfurul la fel.Scoate coryzalia care merge pe secretii mai apoase,cu stranut cu tot,rinite...

Mamacita,da, vazusem ce am scris da'mi-a fost lene sa corectez...Se intelege de la sine ca eu n-am cum sa fac asemenea confuzii ...

M-ai speriat rau cu pneumonia...Fasie aseara ,nu parea surprins cand i-am spus ca ioan e in cada...Oricum, apa era calduta si l-am lasat sa se joace in ea pana s-a racit putin si i-a scazut febra...Nu suporta sosetele cu otet ,ca am incercat ,antitermicele -le-am alternat la 3 ore si jumatate ,atat de greu scadea...De fapt nu scadea mai deloc ,era intre 40 si 40 si ceva.
N-am mai pomenit asa ceva;indiciu sigur ca nu scadea febra era ca nu transpira.Cand a inceput sa transpire ,i-a scazut si febra.Asta astanoapte ,pe la 1...

Cat despre Alex,daca nu-mi dai ocazia sa-l vad nud? Sau macar in slip...

Shopping,shopping,hmmm...

Mav,Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna fetelor!
Dau si eu buzna la voi cu o intrebare.
Imi puteti spune si mie ce restaurante sau terase din COnstanta sau Mamaia au si loc de joaca pentru copii? Am ajuns si noi cu piticul de 1 an si 10 luni la mare si trebuie musai sa avem loc de jo0aca la restaurant, ca altfel nu putem manca nici 5 minute fara sa ne ridicam de la masa sa alergam dupa el!
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Buna. La Hotel Central este un loc de joaca fff frumos si mare, in aer liber, cu leagane, tobogan, casuta etc, restaurantul este imediat langa, e f usor sa supraveghezi copilul. Hotel Central vine imediat dupa Rex, faci prima la stanga si gasesti usor. Din pacate este singurul pe care il stiu si personal imi place fff mult, poate te ajuta si alte fete care stiu ceva. Concediu placut!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput